צריך את עזרת המומחים: SONY \ TOSHIBA ?
-
ScottStorch
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 25
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום חבר'ה, אני רוצה לקנות LCD 32 לשימוש ביתי, צפייה בסרטים דרך המחשב.. DVD וכו'..
מבחינת איכות ותכונות המכשיר (לאו דווקא כסף) מה עדיף??
מבחינת איכות ותכונות המכשיר (לאו דווקא כסף) מה עדיף??
-
ScottStorch
-
- חבר שרק התחיל

מה כוונה ל"סדרות גבוהות"? אם אתה מכיר במקרה את הדגם 32U3000 של סוני.. כי זה בגדול מה שאני מתכונן לרכוש בימים הקרובים (עניין של זמן עד שאחליט)..
אותה או את הטושיבה..
מה דעתך?
אותה או את הטושיבה..
מה דעתך?
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4686
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
אם תוכל תפרט לגבי סוגי התכנים ואחוזי הצפיה בהם, מרחק צפיה, ותקציב סופני...ScottStorch כתב:שלום חבר'ה, אני רוצה לקנות LCD 32 לשימוש ביתי, צפייה בסרטים דרך המחשב.. DVD וכו'..
מבחינת איכות ותכונות המכשיר (לאו דווקא כסף) מה עדיף??...
-
ScottStorch
-
- חבר שרק התחיל

נילס, סוגי התכנים הם בד"כ סרטים מהמחשב, או צפייה בHOT..
המרחק הוא בערך 2\2.5 מטר..
לבסוף קניתי TOSHIBA 32 AV500.. היא עומדת פה סגורה ליידי עד שבימים הקרובים יבוא טכנאי להרכיב אותה
אודה לך אם תאמר לי מה דעתך עליה ואם יש דברים שעליי לדעת לפני שהטכנאי בא להרכיב לי אותה ביחד עם הזרוע על הקיר..
לבסוף קניתי TOSHIBA 32 AV500.. היא עומדת פה סגורה ליידי עד שבימים הקרובים יבוא טכנאי להרכיב אותה
אודה לך אם תאמר לי מה דעתך עליה ואם יש דברים שעליי לדעת לפני שהטכנאי בא להרכיב לי אותה ביחד עם הזרוע על הקיר..
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

חבל שאתה שואל אחרי הקניה... לתכנים שלך היה עדיף פלאזמה ולא מסך LCD בגודל 32 אינץ'. אם אין ביכולתך להחזיר אז תתחדש ותהנה.ScottStorch כתב:נילס, סוגי התכנים הם בד"כ סרטים מהמחשב, או צפייה בHOT..
אודה לך אם תאמר לי מה דעתך עליה ואם יש דברים שעליי לדעת לפני שהטכנאי בא להרכיב לי אותה ביחד עם הזרוע על הקיר.....
-
ScottStorch
-
- חבר שרק התחיל

לתכנים שלי עדיף פלאזמה?? אפשר לדעת למה בדיוק?
אגב, אין זה מאוחר מדיי, המוצר עדיין ארוז
אני מחכה לקבוע תור עם טכנאי שיבוא להתקין לי אותה.
דבר שני, האם יש בגלל פלאזמה בגודל הזה??
דבר שני, האם יש בגלל פלאזמה בגודל הזה??
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

כן אבל למה ההתעקשות ל-32 אינץ'? לדעתי מומלץ לך ביותר מסך בגודל 42 אינץ'. לצערי הטושיבה תאכזב אותך בצפיה בשידורי HOT בין היתר בגלל שהיא LCD... בכל מקרה שתדע שתכני SD רגילים "מטופלים" וניצפים במסך פלאזמה טוב יותר משמעותית מאשר במסך LCD בתקציב כפול. תוכל גם להנות יותר מתכני HD (ולמרות שהרזולוציה הרוחבית קטנה יותר) בפלאמה 42 אינץ' מאשר ב-LCD הנ"ל בגלל גודל המסך.ScottStorch כתב:לתכנים שלי עדיף פלאזמה?? אפשר לדעת למה בדיוק?
דבר שני, האם יש בגלל פלאזמה בגודל הזה??...
-
ScottStorch
-
- חבר שרק התחיל

42" זה קצת גדול לחדר שינה שלי..
המרחק ביני לבין הטלוויזיה הוא כאמור 2-2.5 מטר, איני רואה צורך להביא פלאזמה 42, מה גם שזה מייקר מאוד את כל העסק, אתה לא חושב?
המרחק ביני לבין הטלוויזיה הוא כאמור 2-2.5 מטר, איני רואה צורך להביא פלאזמה 42, מה גם שזה מייקר מאוד את כל העסק, אתה לא חושב?
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

לדעתי לא גדול ולא נעליים. בסלון שלי היתה CRT בגודל 29 אינץ' (במרחק צפיה של פחות מ2.8 מטרים) עד לפני כחצי שנה ומאז אני צופה במסך LCD בגודל 46 אינץ' בהנאה צרופה.ScottStorch כתב:42" זה קצת גדול לחדר שינה שלי..
המרחק ביני לבין הטלוויזיה הוא כאמור 2-2.5 מטר, איני רואה צורך להביא פלאזמה 42, מה גם שזה מייקר מאוד את כל העסק, אתה לא חושב?...
בעשר הדקות הראשונות לאחר ההתקנה זה יראה קצת מוזר עד שתשאל את עצמך איך הסתדרת עד עכשיו...
מה התקציב הסופי שלך?
-
ScottStorch
-
- חבר שרק התחיל

3500-4000..
-
ScottStorch
-
- חבר שרק התחיל

כן, כבר הסתכלתי עליה בזאפ..
אין תגובות גולשים ולא דירוג,
כמו מוצר אנונימי שאין לאף אחד טעם בו..
אין תגובות גולשים ולא דירוג,
כמו מוצר אנונימי שאין לאף אחד טעם בו..
סקוט ... עשה לעצמך טובה ואל תתייחס לביקורות שמפורסמות בזאפ שכן מרביתם הינן עוסקים בתחום!!!
לתכנים שאתה מציין באמת עדיפה פלאזמה ואל תקשיב למוכרים ממולחים שמספרים לך שטויות שהטכנולוגיה חלפה עברה לה מן העולם
ולמרחק שלך לפחות 37" עדיף שתבטל את הטושיבה שכן היא ברמת כניסה ואיכות השידור בתכני SD היא במילה אחת זוועה!!!
לתכנים שאתה מציין באמת עדיפה פלאזמה ואל תקשיב למוכרים ממולחים שמספרים לך שטויות שהטכנולוגיה חלפה עברה לה מן העולם
ולמרחק שלך לפחות 37" עדיף שתבטל את הטושיבה שכן היא ברמת כניסה ואיכות השידור בתכני SD היא במילה אחת זוועה!!!
אני קניתי אותה עכשיו
לאחר שקראתי פה באתר זה ואחרים ביקורות טובות עליו.
אכן בזאפ אין ביקורות אבל הם לא היחידים.
דרך אגב קניתי אותה ב 3200 כולל הובלה באולסייל.
שאלה לא קשורה
כל הזמן אומרים אם אתה משתמש לטלויזיה תקנה פלזמה.
אז למה קונים טלויזיה?! ולמה הLCD יותר טובה?!
לאחר שקראתי פה באתר זה ואחרים ביקורות טובות עליו.
אכן בזאפ אין ביקורות אבל הם לא היחידים.
דרך אגב קניתי אותה ב 3200 כולל הובלה באולסייל.
שאלה לא קשורה
כל הזמן אומרים אם אתה משתמש לטלויזיה תקנה פלזמה.
אז למה קונים טלויזיה?! ולמה הLCD יותר טובה?!
-
ScottStorch
-
- חבר שרק התחיל

totlip, אין לך מושג איך אתה מבאס אותי.. 
הטלוויזיה כבר אצלי ופרסמתי שאלות עוד לפני שקניתי אותה ולא קיבלתי ממש תשובות, אפילו לא מילה על זה שאני 'צריך' לרכוש פלאזמה ולא LCD.
מה אני יעשה עכשיו? במקום שקניתי בו אין אפילו פלאזמות בגודל נורמלי, רק 42-50 אינץ' שזה באמת יותר מדייי גדול.
איזה באסה אלוהים
הטלוויזיה כבר אצלי ופרסמתי שאלות עוד לפני שקניתי אותה ולא קיבלתי ממש תשובות, אפילו לא מילה על זה שאני 'צריך' לרכוש פלאזמה ולא LCD.
מה אני יעשה עכשיו? במקום שקניתי בו אין אפילו פלאזמות בגודל נורמלי, רק 42-50 אינץ' שזה באמת יותר מדייי גדול.
איזה באסה אלוהים
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
ScottStorch,
לדעתי אל תתבאס. זה שיש טלוויזיות טובות יותר - זה תמיד יהיה נכון (כמעט). זה לא אומר שהתמונה שתקבל היא זוועה. עם כיול מתאים אתה תקבל תמונה לא רעה בכלל שתספק את רוב האנשים שאני מכיר (אני ראיתי את התמונה של הטושיבה) - ברור שוידאופילים ששואפים לתמונה המושלמת יאמרו שהתמונה "לא משהו". מכיוון שלא יהיו לך ליד זה מסכים אחרים, לדעתי אתה כן תוכל להנות מהתמונה ולא תתבאס
.
תתחדש ותהנה!
לדעתי אל תתבאס. זה שיש טלוויזיות טובות יותר - זה תמיד יהיה נכון (כמעט). זה לא אומר שהתמונה שתקבל היא זוועה. עם כיול מתאים אתה תקבל תמונה לא רעה בכלל שתספק את רוב האנשים שאני מכיר (אני ראיתי את התמונה של הטושיבה) - ברור שוידאופילים ששואפים לתמונה המושלמת יאמרו שהתמונה "לא משהו". מכיוון שלא יהיו לך ליד זה מסכים אחרים, לדעתי אתה כן תוכל להנות מהתמונה ולא תתבאס
תתחדש ותהנה!
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!