סרטי 720P עובדים מצויין , המסך שלי הוא לא FULL HD אבל בכל זאת הורדתי 1080P כדי לנסות .. ועובד אבל הקול מאחר קצת , משל מישהו מדבר ואני שומע את זה שניה וחצי אחרי שהוא דיבר , וברור שלא בגלל המסך אלא בגלל המחשב, כמו כן יש פה ושם אבל ממש פה ושם קרטוע של התמונה.
אני משתמש רק ב FFDSHOW ו ב HAALI SPLITTER.
קניתי את המחשב הזה - מעבד amd althon 5200
לוח אם asus m3a78 emh-hdmi
זיכרון 2 G .
כל המחשב יצא לי 3600 ש"ח
התאכזבתי מאד שה 1080P עשה בעיות. נאמר לי שהמחשב שלי מספיק חזק בשביל כל סוגי הסרטים.
איך זה יכול להיות ?
יש לי מחשב חדש ולצערי 1080P לא עובד כמו שצריך
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
באיזה תוכנה? איזה סוג קובץ? חסרים פרטים.
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
AMD 5200 הוא מאוד גבולי אם אתה מפענח 1080p ב bitrate גבוה ו FFDSHOW הוא מפענח מעולה אבל הוא לא מאוד יעיל מבחינת ניצול משאבי המחשב, כך שהגמגומים במחשב שלך לא כל כך מפתיעים.
הבררות העומדות בפניך הם שימוש במפענח ה CoreAVC שהוא לא חינמי אבל יעיל יותר מ FFDSHOW או שימוש בהאצת פענוח ווידאו בחומרה עם כרטיס מסך ונגנים מתאימים. הבעיה עם האפשרות השניה היא שזה בד"כ לא עובד עם כתוביות וגם הרבה חומר שנמצא ברשת לא הותאם מעולם לפענוח בחומרה.
הבררות העומדות בפניך הם שימוש במפענח ה CoreAVC שהוא לא חינמי אבל יעיל יותר מ FFDSHOW או שימוש בהאצת פענוח ווידאו בחומרה עם כרטיס מסך ונגנים מתאימים. הבעיה עם האפשרות השניה היא שזה בד"כ לא עובד עם כתוביות וגם הרבה חומר שנמצא ברשת לא הותאם מעולם לפענוח בחומרה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.