מגבר TAMP התנגדות 4 אום חיבור לרמקולים 8 אום מה יקרה? תמונות
-
iziko
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1192
כמו שכבר הבנתם אני רוצה לקנות (קיט) מגבר T-amp 2X15W התנגדות 4 אום אשר יחובר לרמקולים 8 אום מה יקרה?
תודה.
תודה.
נערך לאחרונה על ידי iziko ב 27/08/2008 0:15, נערך פעם 1 בסך הכל.
- zeev78
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5766
יהיה לו יותר קל לדחוף אותם. לא יקרה כלום. מה הנצילות של הרמקולים שלך?
- המוח
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1162
בדיוק ההפך יהיה לו יותר קשה לדחוף אותם וההספק שלו יפחת בחצי.
סביר להניח שגם יתחמם יותר כי הוא יעבוד יותר קשה.
סביר להניח שגם יתחמם יותר כי הוא יעבוד יותר קשה.
בעולם המולקולות אמבה היא האלוהים
- zeev78
-
- חבר מכור קשה

אני חושב שהוא מתכוון לכך שהמגבר נותן הספק של 15 ואט ב 4 אוהם. אם זה נכון יהיה לו קל עם התנגדות גבוהה יותר .המוח כתב:בדיוק ההפך יהיה לו יותר קשה לדחוף אותם וההספק שלו יפחת בחצי.
סביר להניח שגם יתחמם יותר כי הוא יעבוד יותר קשה....
- yairf
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 9363
-
iziko
-
- חבר ותיק

רק שיהיה ניתן לשמוע סבבה לא חזק מידי אבל לא ככה שצריך להתקרב לרמקול יותר מידי.. זה מיועד לחדר שינה...
יספק את המענה?
תודה לכולם על התשובות עד כה
יספק את המענה?
תודה לכולם על התשובות עד כה
- liorms
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1290
מהו הרמקול המדובר?
-
iziko
-
- חבר ותיק

liorms ולכולם הוצאתי את הרמקולים האמורים, אחרי ש - 15 שנים לא ראיתי אותם, מהבוידם (אורזים לפני מעבר דירה) להלן הצילומים שלהם, התברר שהנתונים הם רמקולים 50W התנגדות 6 אום הרמקולים הם Sherwood SP-333 3way bass reflex system שנקנו לפני 15 שנה שהייתי בכיתה ב' מ"סטריאו סטאר" אני עוד זוכר את היום שהלכנו לקנות אותם ואת המערכת ז"ל והדיסק הראשון ששמנו היה של הקומדי סטור..
טוב מספיק נוסטלגיה להלן התמונות ובהתחשב בנתונים החדשים והמגבר שאני רוצה לקנות מה דעתכם?
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
נערך לאחרונה על ידי iziko ב 27/08/2008 0:14, נערך 3 פעמים בסך הכל.
-
iziko
-
- חבר ותיק

זה הקדימה משום מה הוא שם לי את האחורה פעמיים
... סורי
-
iziko
-
- חבר ותיק

וזה האחורה
לא הולך לי ב -12 בלילה עם המערכת העלאת קבצים משום מה
- amiti
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1184
אני לא יודע עד כמה טוב הרמקולים נשמעים עם מגבר אחר אבל אני חושב שה-TAMP יצליח להגביר אותם די טוב. כך בחשבון שהבאס והמיד של הTAMP די שטוחים . עיקר היתרון שלו הוא בפירוט הרב של התחום העליון של התדרים.
- zeev78
-
- חבר מכור קשה

בשביל להפיק את המירב מהמגבר הקטן תצטרך רמקולים עם נצילות גבוהה יותר.
-
iziko
-
- חבר ותיק

אז בשביל 100 שקל לנסות או לנסות להביא אותו?! 
- zeev78
-
- חבר מכור קשה

לנסות מה? לחבר אותו עם הרמוקולים שיש לך?iziko כתב:אז בשביל 100 שקל לנסות או לנסות להביא אותו?!...
- המוח
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1162
בשביל 100 שקל שווה מאוד ולחדר שינה הוא יעשה את העבודה יופי...
6 OHM הוא יוציא לך בערך 10W לערוץ.
6 OHM הוא יוציא לך בערך 10W לערוץ.
בעולם המולקולות אמבה היא האלוהים
- yairf
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 9363
יעבוד בסדר עד ל"ג בעומר, אז תוכל להביא את הרמקולונים האלה למשפט צדק ולשים במקומם רמקולים אמיתיים שיעבדו אפילו יותר טוב!
-
iziko
-
- חבר ותיק

yairf - אני כרגע בעמדת חיסכון ככה שאם הייתי יכול להביא אחרים מדפיים יותר טובים לא הייתי חושב כיצד להניע את אלה 
מה גם שרמקולים חדשים גם ידרשו מגבר אמיתי ולא צעצוע...
מה גם שרמקולים חדשים גם ידרשו מגבר אמיתי ולא צעצוע...
- amiti
-
- חבר ותיק

מה שמיוחד בצעצוע הזה שהוא יכול להגביר גם רמקולים ברמה גבוהה. השאלה היחידה היא רמת ההתאמתם מבחינת נצילות והתנגדות. אצלי הT-AMP מחובר לרמקולים של פולק אודיו RT3. אמנם קשה להרעיד את החדר עם השילוב הנ"ל אך הצליל חם ומפורט מאוד, ואלה רמקולים שעוד פחות מתאימים מבחינת נתוניהם למגבר משלך.iziko כתב:
מה גם שרמקולים חדשים גם ידרשו מגבר אמיתי ולא צעצוע......
-
iziko
-
- חבר ותיק

amiti - תודה על העדכון! ולכולם תודה גם!
חזרתי מהבסיס לא מזמן והתחלתי לשחק איתם קצת חיברתי אותם לרסיבר (100RMS לכל ערוץ 8אום התנגדות) והם נשמעים לי מדהימים! אני עדיין שומע מהם ולא רוצה לנתק אותם! אני חושב ש sherwood רק התקלקלו במהלך השנחם.. (מזל שלא זרקתי אותם) מה שכן לסוג מוזיקת מעדונים או טראנסים הם לא הכי אבל לגיטרות משולבות בבאס (Eagles - Hotel California) וסגנונות יותר מעודנות (בועד מעודה -כאילו כאן) ואקוסטי למינהם הם נשמעים פיצוץ אני שוקל אולי להמשיך לאחסן אותם קצת ולחפש מגבר יד שניה עד 60 וואט לערוץ...
דעתכם?!
חזרתי מהבסיס לא מזמן והתחלתי לשחק איתם קצת חיברתי אותם לרסיבר (100RMS לכל ערוץ 8אום התנגדות) והם נשמעים לי מדהימים! אני עדיין שומע מהם ולא רוצה לנתק אותם! אני חושב ש sherwood רק התקלקלו במהלך השנחם.. (מזל שלא זרקתי אותם) מה שכן לסוג מוזיקת מעדונים או טראנסים הם לא הכי אבל לגיטרות משולבות בבאס (Eagles - Hotel California) וסגנונות יותר מעודנות (בועד מעודה -כאילו כאן) ואקוסטי למינהם הם נשמעים פיצוץ אני שוקל אולי להמשיך לאחסן אותם קצת ולחפש מגבר יד שניה עד 60 וואט לערוץ...
דעתכם?!
- amiti
-
- חבר ותיק

השאלה עד כמה אפשר לטעות במגבר שעולה 130 שקלים... אם לא ישביע את רצונך תוכל תמיד להשקיע יותר במגבר קונבנציונאלי.מה גם שאני לא משוכנע שהרמקולים האלה מצדיקים השקעה גדולה יותר.