Crytek: PS4 And Xbox 720 May Arrive In Three Or Four Years

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73412
שם מלא: ערן

שליחה

http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=318795

ולפני שכולם קופצים ומציינים שסוני אמרה ש PS3 יהיה בשוק 10 שנים, נכון - הם אמרו, אבל זה לא מתנגש עם העובדה שבתוך ה 10 שנים האלו תצא קונסולה חדשה. גם ה PS2 כבר נכנסת לשנה התשיעית שלה ולמרות זה יש קונסולה חדשה בשוק, ה PS3. אין שום מניעה ששתי קונסולות ישווקו זו לצד זו כמו שקורה בשנתיים האחרונות עם הPS2 וה PS3. להיפף, אורך חיים של 5 שנים לקונסולה עד יציאת הקונסולה הבאה תואם לחלוטין למה שקרה עד היום בשוק הזה.

crusader
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1952

שליחה

חרושת שמועות, למרות שזה דיי הגיוני, מה גם שלהצהרות על השקות של חומרה מבית סוני הייתי קצת סקפטי, ראה ערך הצהרות לשיווק של משחק ה KillZone 2 :)
למרות שלי בכלל אין בעיה, אחרי ה PS3, אני כבר מזמן הפכתי למשועבד לתאגדי הזה שנקרא סוני :wink:
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money

Pavelz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4032
שם מלא: pavel

שליחה

אחרי העומס הכלכלי האדיר שגרמה ההשקה של PS3 לא הייתי בונה על הדור הבא של סוני ב3 שנים הקרובות.
הייתי מהמר על 2012 ככה. גם קשה לי לראות אותם היום מאפיינים הנדסית מערכת פורצת דרך כמו שהם עשה עם PS2 ועם PS3.
אין שום אמצעי איחסון חדשני בדרך וגם קשה להאמין שמסכי 2K יצברו מספיק פופלריות ב5 שנים הקרובות. אז כנראה יצטרכו ללכת על קונספט חדשני כמו שנינטנדו עשו ולא על שילוב של טכנלוגויות פורצות דרך.
Need more cowbell

atb
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 482

שליחה

יש עוד הרבה מאוד זמן עד שינצלו את הסוני 3 לגמרי...
תמונה

חזור אל “קונסולות”