http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=318795
ולפני שכולם קופצים ומציינים שסוני אמרה ש PS3 יהיה בשוק 10 שנים, נכון - הם אמרו, אבל זה לא מתנגש עם העובדה שבתוך ה 10 שנים האלו תצא קונסולה חדשה. גם ה PS2 כבר נכנסת לשנה התשיעית שלה ולמרות זה יש קונסולה חדשה בשוק, ה PS3. אין שום מניעה ששתי קונסולות ישווקו זו לצד זו כמו שקורה בשנתיים האחרונות עם הPS2 וה PS3. להיפף, אורך חיים של 5 שנים לקונסולה עד יציאת הקונסולה הבאה תואם לחלוטין למה שקרה עד היום בשוק הזה.
Crytek: PS4 And Xbox 720 May Arrive In Three Or Four Years
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73412
- שם מלא: ערן
- crusader
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1952
חרושת שמועות, למרות שזה דיי הגיוני, מה גם שלהצהרות על השקות של חומרה מבית סוני הייתי קצת סקפטי, ראה ערך הצהרות לשיווק של משחק ה KillZone 2 
למרות שלי בכלל אין בעיה, אחרי ה PS3, אני כבר מזמן הפכתי למשועבד לתאגדי הזה שנקרא סוני
למרות שלי בכלל אין בעיה, אחרי ה PS3, אני כבר מזמן הפכתי למשועבד לתאגדי הזה שנקרא סוני
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money
- Pavelz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
אחרי העומס הכלכלי האדיר שגרמה ההשקה של PS3 לא הייתי בונה על הדור הבא של סוני ב3 שנים הקרובות.
הייתי מהמר על 2012 ככה. גם קשה לי לראות אותם היום מאפיינים הנדסית מערכת פורצת דרך כמו שהם עשה עם PS2 ועם PS3.
אין שום אמצעי איחסון חדשני בדרך וגם קשה להאמין שמסכי 2K יצברו מספיק פופלריות ב5 שנים הקרובות. אז כנראה יצטרכו ללכת על קונספט חדשני כמו שנינטנדו עשו ולא על שילוב של טכנלוגויות פורצות דרך.
הייתי מהמר על 2012 ככה. גם קשה לי לראות אותם היום מאפיינים הנדסית מערכת פורצת דרך כמו שהם עשה עם PS2 ועם PS3.
אין שום אמצעי איחסון חדשני בדרך וגם קשה להאמין שמסכי 2K יצברו מספיק פופלריות ב5 שנים הקרובות. אז כנראה יצטרכו ללכת על קונספט חדשני כמו שנינטנדו עשו ולא על שילוב של טכנלוגויות פורצות דרך.
Need more cowbell