מחפש רסיבר עם כניסות HDMI עד 3000 ש"ח

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
emilberl פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 23
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

יש לי מערכת HTPC עם יציאת HDMI וכן ממיר HOT HD גם כן עם יציאת HDMI. הייתי מעוניין ברסיבר איכותי אך לא יקר שמסוגל להתחבר לשניהם דרך HDMI ולהוציא יציאת HDMI לטלוויזיה LCD. חובה שיהיה לו שלט לומד שיוכל לשלוט בכל המכשירים הנ"ל.
נערך לאחרונה על ידי emilberl ב 27/08/2008 9:37, נערך פעם 1 בסך הכל.

crusader
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1952
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 51 פעמים

שליחה #2 

מה התקציב?
ה 606, הוא אופציה מאוד מומלצת פה בפורום וגם בעולם, יש גם דגמים מתאימים מבית ימאהה, דנון HK ועוד.
השאלה תקציב, והעדפה.
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money

emilberl פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

crusader כתב:מה התקציב?
ה 606, הוא אופציה מאוד מומלצת פה בפורום וגם בעולם, יש גם דגמים מתאימים מבית ימאהה, דנון HK ועוד.
השאלה תקציב, והעדפה.
...
606 זה overkill לצרכים שלי. אני הייתי רוצה מוצר עד 3000 ש"ח. אין לי העדפות לגבי היצרן.

galweb
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 193
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #4 

Denon 1908, אם יש לך סבלנות - תמתין ל-1909 שכבר הוכרז - יש לו יכולות עדיפות בהמרת סיגנל וידאו אנלוגי לדיגיטאלי. (מה שכן, לא יודע לגבי יכולות לימוד של השלט - אבל למה לקשור - קנה שלט אוניברסלי טוב בנפרד)

emilberl פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

תודה galweb . המפרט נראה בהחלט מתאים. יש לך נסיון איתו או שמעת מאחרים?

galweb
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 193
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #6 

emilberl כתב:תודה galweb . המפרט נראה בהחלט מתאים. יש לך נסיון איתו או שמעת מאחרים?
...
שמעתי את ה-1908 ומאוד מאוד אהבתי, צליל למופת.

בדקתי גם את ה-2307 שמחזיר היום עודף מ-3000, גם הוא מדהים.

אני מחפש רסיבר שיעשה לי UpScalling טוב (יחסית לרסיבר) מסיגנל וידאו אנאלוגי ל-HD. האמת, אף אחד מהם לא עונה על הדרישה הזו וזה קורה רק ביקרים יותר של דנון,
זה נכון עד שהגיח משום מקום ה-1909.
ע"פ הפרסומים שקראתי דנון החליטו לקדם את הנושא החם הזה ולהכניס אותו גם בדגמים הזולים (יחסית כן....).

זו הסיבה היחידה שאני ממתין לו ולא רוכש את ה-1908 או ה-2307.

מבחינת רמת הצליל אני מהמר שזו נשארה זהה.

emilberl פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

הבנתי מהכתוב של-1908 ישנן יכולות ל-upscaling מסויימות היות והוא יודע להמיר כניסות אנלוגיות ל-hdmi. לא יודע אם זה מספק אותך. לגבי 2307 שמעתי ביקורות לא טובות לגבי טיפול בוידאו. בסופו של דבר 1908 נראת כבחירה טובה יותר .

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35091
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #8 

emilberl כתב:
השאלה תקציב, והעדפה.
...
606 זה overkill לצרכים שלי. אני הייתי רוצה מוצר עד 3000 ש"ח. אין לי העדפות לגבי היצרן.
...
606 זה הרסיבר המינימלי עם כניסות HDMI 1.3.
רסיבר קונים להרבה שנים, שווה להשקיע עוד קצת (תבדוק במיכרזים) ולקבל משהו שינגל לך הכל גם בעתיד.

emilberl פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #9 

guyezra כתב:
emilberl כתב:
השאלה תקציב, והעדפה.
...
...
606 זה הרסיבר המינימלי עם כניסות HDMI 1.3.
רסיבר קונים להרבה שנים, שווה להשקיע עוד קצת (תבדוק במיכרזים) ולקבל משהו שינגל לך הכל גם בעתיד.
...
אם אתה משקיע הרבה מדי בציוד, אזי אתה תקוע אחר-כך עם טכנולוגיה מיושנת להרבה שנים. זה מה שקרה לי. אף אחד לא יודע מה יהיה בעוד 3-5 שנים. ה-spec של 606 באמת נראה אחלה, אך אני לא צריך 80% מהיכולות שלו.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”