מחפש רסיבר עם כניסות HDMI עד 3000 ש"ח
יש לי מערכת HTPC עם יציאת HDMI וכן ממיר HOT HD גם כן עם יציאת HDMI. הייתי מעוניין ברסיבר איכותי אך לא יקר שמסוגל להתחבר לשניהם דרך HDMI ולהוציא יציאת HDMI לטלוויזיה LCD. חובה שיהיה לו שלט לומד שיוכל לשלוט בכל המכשירים הנ"ל.
נערך לאחרונה על ידי emilberl ב 27/08/2008 9:37, נערך פעם 1 בסך הכל.
- crusader
- חבר ותיק

- תגובות: 1952
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
מה התקציב?
ה 606, הוא אופציה מאוד מומלצת פה בפורום וגם בעולם, יש גם דגמים מתאימים מבית ימאהה, דנון HK ועוד.
השאלה תקציב, והעדפה.
ה 606, הוא אופציה מאוד מומלצת פה בפורום וגם בעולם, יש גם דגמים מתאימים מבית ימאהה, דנון HK ועוד.
השאלה תקציב, והעדפה.
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money
606 זה overkill לצרכים שלי. אני הייתי רוצה מוצר עד 3000 ש"ח. אין לי העדפות לגבי היצרן.crusader כתב:מה התקציב?
השאלה תקציב, והעדפה....
שמעתי את ה-1908 ומאוד מאוד אהבתי, צליל למופת.emilberl כתב:תודה galweb . המפרט נראה בהחלט מתאים. יש לך נסיון איתו או שמעת מאחרים?...
בדקתי גם את ה-2307 שמחזיר היום עודף מ-3000, גם הוא מדהים.
אני מחפש רסיבר שיעשה לי UpScalling טוב (יחסית לרסיבר) מסיגנל וידאו אנאלוגי ל-HD. האמת, אף אחד מהם לא עונה על הדרישה הזו וזה קורה רק ביקרים יותר של דנון,
זה נכון עד שהגיח משום מקום ה-1909.
ע"פ הפרסומים שקראתי דנון החליטו לקדם את הנושא החם הזה ולהכניס אותו גם בדגמים הזולים (יחסית כן....).
זו הסיבה היחידה שאני ממתין לו ולא רוכש את ה-1908 או ה-2307.
מבחינת רמת הצליל אני מהמר שזו נשארה זהה.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35091
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
606 זה הרסיבר המינימלי עם כניסות HDMI 1.3.emilberl כתב:606 זה overkill לצרכים שלי. אני הייתי רוצה מוצר עד 3000 ש"ח. אין לי העדפות לגבי היצרן.crusader כתב:מה התקציב?
השאלה תקציב, והעדפה.......
רסיבר קונים להרבה שנים, שווה להשקיע עוד קצת (תבדוק במיכרזים) ולקבל משהו שינגל לך הכל גם בעתיד.
אם אתה משקיע הרבה מדי בציוד, אזי אתה תקוע אחר-כך עם טכנולוגיה מיושנת להרבה שנים. זה מה שקרה לי. אף אחד לא יודע מה יהיה בעוד 3-5 שנים. ה-spec של 606 באמת נראה אחלה, אך אני לא צריך 80% מהיכולות שלו.guyezra כתב:606 זה הרסיבר המינימלי עם כניסות HDMI 1.3.emilberl כתב:606 זה overkill לצרכים שלי. אני הייתי רוצה מוצר עד 3000 ש"ח. אין לי העדפות לגבי היצרן.crusader כתב:מה התקציב?
השאלה תקציב, והעדפה.......
רסיבר קונים להרבה שנים, שווה להשקיע עוד קצת (תבדוק במיכרזים) ולקבל משהו שינגל לך הכל גם בעתיד....