בקשה| המלצה לקירור למעבד QX9650 בתוך מארז SILVERSTONE LC17B
-
ShayGTi
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1491
מדובר במעבד QUAD EXTREME כך שהוא יפלוט לא מעט חום, אני צריך קירור טוב שיתמודד איתו וגם שיכנס לי במארז, בנוסף יבוצע OC בינוני.
בינתיים שקלתי 3 אופציות
Ninja Mini
ThermalTake MaxORB
Zalman 9500
משלושתם אני נוטה יותר לכיוון הזלמן, הביקורות משבחות ואני בכלל מחבב את החברה.
השאלה אם הוא יכנס במארז, לפי הנתונים היבשים הזלמן הוא 13 ס"מ מנקודת המגע על הלוח אם ועד לקצה העליון, לפי הנתונים של המארז הגובה הוא 17 ס"מ כך שלא צריכה להיות בעיה.
אשמח לשמוע את דעתכם, אני מתכוון להזמין בימים הקרובים.
למי שמעוניין לדעת את המפרט המלא:
₪1300 QX9650 1333MHZ 12MB
ZALMAN CNPS9500A LED ₪275
DFI Lan Party DK P45-T2RS PLUS + ABS ₪720
OCZ DDR2 Reaper HPC 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 1066MHZ CL5 ₪590
Connect3D Radeon HD4870 1GB DDR5 PCIe ₪ 1,499.00
Samsung 640GB HD642JJ HDD - SATA II 7200rpm 16MB ₪389
Silverstone LASCALA SST-LC17B BLACK No PSU, ₪440
PCPOWER&COOLING S61EPS Silencer 610W Retail, ₪520
בינתיים שקלתי 3 אופציות
Ninja Mini
ThermalTake MaxORB
Zalman 9500
משלושתם אני נוטה יותר לכיוון הזלמן, הביקורות משבחות ואני בכלל מחבב את החברה.
השאלה אם הוא יכנס במארז, לפי הנתונים היבשים הזלמן הוא 13 ס"מ מנקודת המגע על הלוח אם ועד לקצה העליון, לפי הנתונים של המארז הגובה הוא 17 ס"מ כך שלא צריכה להיות בעיה.
אשמח לשמוע את דעתכם, אני מתכוון להזמין בימים הקרובים.
למי שמעוניין לדעת את המפרט המלא:
₪1300 QX9650 1333MHZ 12MB
ZALMAN CNPS9500A LED ₪275
DFI Lan Party DK P45-T2RS PLUS + ABS ₪720
OCZ DDR2 Reaper HPC 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 1066MHZ CL5 ₪590
Connect3D Radeon HD4870 1GB DDR5 PCIe ₪ 1,499.00
Samsung 640GB HD642JJ HDD - SATA II 7200rpm 16MB ₪389
Silverstone LASCALA SST-LC17B BLACK No PSU, ₪440
PCPOWER&COOLING S61EPS Silencer 610W Retail, ₪520
- ofek4490
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 542
הספק קצת OVERKILL הייית הולך על CORSAIR 520W HX ספק מודולרי ייתן לך נקיון מחוטים במארז מה שיאפשר זרימת אוויר טובה כדי לא לפגוע בביצועי ה-OC
גרסת ה-1G של כרטיס המסך מיותרת לגמרי היא בעצם שווה לגרסת 512 בביצועים
ההית בודק מארזים אחרים ישנם מארזים גבוהים יותר שיכניסו לך קירורים טוים יותר כדוגמת THERMALRIGHT ULTRA 120 EXTREME
גרסת ה-1G של כרטיס המסך מיותרת לגמרי היא בעצם שווה לגרסת 512 בביצועים
ההית בודק מארזים אחרים ישנם מארזים גבוהים יותר שיכניסו לך קירורים טוים יותר כדוגמת THERMALRIGHT ULTRA 120 EXTREME
מה היינו עושים בלי מוזיקה?
- טלוש
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1679
- שם מלא: טלוש
ההמלצה שלי היא ללכת על NINJA MINI או על OCZ VENDETA (אם יכנס) או על FREEZER 7.
לדעתי תקבל תמורה טובה מאוד ב-MINI
לדעתי תקבל תמורה טובה מאוד ב-MINI
-
ShayGTi
-
- חבר ותיק

אני מפחד שהמיני יתקע לי שם בזכרונות או בהיט סינק של הלוח אם...
לגבי הגירסה של 1GB איך היא שווה בביצועים ל512? חצי ג,יגה לא עושים שוב הבדל?
וניראה לי שאני אשאר עם הספק בכל זאת מדובר במעבד וכרטיס זוללים והמעבד גם יעבור OC מעדיף שיהיו רזרבות
ואיזה עוד מארז יכול להגיע לנפח ואוורור טוב כמו הLC17?
חיפשתי כבר חודש חרשתי כמעט כל מארז עד שמכל הכיוונים הומלץ לי על המארז הזה אז עכשיו אין טעם לשנות. מה גם שהמחיר שלו מאוד נוח..
לגבי הגירסה של 1GB איך היא שווה בביצועים ל512? חצי ג,יגה לא עושים שוב הבדל?
וניראה לי שאני אשאר עם הספק בכל זאת מדובר במעבד וכרטיס זוללים והמעבד גם יעבור OC מעדיף שיהיו רזרבות
ואיזה עוד מארז יכול להגיע לנפח ואוורור טוב כמו הLC17?
חיפשתי כבר חודש חרשתי כמעט כל מארז עד שמכל הכיוונים הומלץ לי על המארז הזה אז עכשיו אין טעם לשנות. מה גם שהמחיר שלו מאוד נוח..
- טלוש
-
- חבר ותיק

יצא עכשיו הלוח שבחרת בגרסת MATX עם קידומת JR. הלוח בעל אותם יכולות גבוהות כמו אחיו ה-ATX.
ההמלצה שלי למחשב שלך היא ללכת על זיכרונות OCZ REAPER או GSKILL גרסאות GBPI. במהירות שעון של 1066 CL5 או 800 CL4.
לגבי כרטיס מסך. אל תיקח כרטיס שסוג הזיכרון שלו DDR2 - הוא יתחמם לך! ומאוד!!! לך על כרטיס עם פחות זכרון (לא תרגיש הבדל) עם זכרון מסוג DDR3 ומעלה.
לך על המיני נינג'ה או על OCZ VENDETTA שניהם ממש טובים ויכולים בחלק מהמקרים לעבוד פסיבית במידה ולא תגזים עם ה-OC.
אם תחליט לעבור ללוח שציינתי (אין סיבה שלא) תוכל לעבור למארז טוב מאוד ונפוץ מאוד - ANTEC 2480. המארז יקרר לך את המעבד עם 2 מאווררים של 12 ס"מ מהצד ותוכל להתקין מאוורר נוסף שיוציא אוויר מהכרטיס מסך - שכמובן צריך להיות פסיבי (שקט זה הכל!!!)
המון בהצלחה! אם אתה צריך עזרה יותר ספציפית דבר איתי בפרטי.
ההמלצה שלי למחשב שלך היא ללכת על זיכרונות OCZ REAPER או GSKILL גרסאות GBPI. במהירות שעון של 1066 CL5 או 800 CL4.
לגבי כרטיס מסך. אל תיקח כרטיס שסוג הזיכרון שלו DDR2 - הוא יתחמם לך! ומאוד!!! לך על כרטיס עם פחות זכרון (לא תרגיש הבדל) עם זכרון מסוג DDR3 ומעלה.
לך על המיני נינג'ה או על OCZ VENDETTA שניהם ממש טובים ויכולים בחלק מהמקרים לעבוד פסיבית במידה ולא תגזים עם ה-OC.
אם תחליט לעבור ללוח שציינתי (אין סיבה שלא) תוכל לעבור למארז טוב מאוד ונפוץ מאוד - ANTEC 2480. המארז יקרר לך את המעבד עם 2 מאווררים של 12 ס"מ מהצד ותוכל להתקין מאוורר נוסף שיוציא אוויר מהכרטיס מסך - שכמובן צריך להיות פסיבי (שקט זה הכל!!!)
המון בהצלחה! אם אתה צריך עזרה יותר ספציפית דבר איתי בפרטי.
-
ShayGTi
-
- חבר ותיק

טלוש
המטרה שלי היא לא לרדת בנפח או בשקט, ביצועים יותר חשובים לי.
אני פשוט רוצה את המארז בתצורת HTPC וזה המארז היחיד שמתאים מבחינת גודל ואוורור (הביקורות אומרות שיש לו אוורור טוב).
והשאלה היא לא GDDR2 או 3, ההבדל הוא בין 4870 512MB DDR5 לבין אותו כרטיס עם 1GB זכרון שניראה לי עדיף וסה"כ בתוספת 140 שקל.
אני פשוט רוצה את המארז בתצורת HTPC וזה המארז היחיד שמתאים מבחינת גודל ואוורור (הביקורות אומרות שיש לו אוורור טוב).
והשאלה היא לא GDDR2 או 3, ההבדל הוא בין 4870 512MB DDR5 לבין אותו כרטיס עם 1GB זכרון שניראה לי עדיף וסה"כ בתוספת 140 שקל.
- טלוש
-
- חבר ותיק

אני לאחרונה רכשתי לעצמי מחשב עם מארז יחסית חדש של ANTEC שידוע גם בשקט שלו וגם בגודלו וכמובן האיכות של ANTEC הדגם הוא 6580 הוא לא שוכב אבל אני אשכיב אותהShayGTi כתב:טלושהמטרה שלי היא לא לרדת בנפח או בשקט, ביצועים יותר חשובים לי.
והשאלה היא לא GDDR2 או 3, ההבדל הוא בין 4870 512MB DDR5 לבין אותו כרטיס עם 1GB זכרון שניראה לי עדיף וסה"כ בתוספת 140 שקל....
לגבי הכרטיס לך חופשי על ה- 1GB אם זה מחברה טובה. אם זה לא אז רד ל512 ולך על חברה טובה. תראה איך הוא מקורר גם.
- ofek4490
-
- חבר פעיל במיוחד

זה 140 שקל שהולכים לפח כבר אמרתי לך שאין הבדל ביצועים בין שתי הגרסאות
בגירסת ה-1G לא שמו זיכרונות טובים
ובגרסת ה-512 יש זכרונות מעולים
ובגרסת ה-512 יש זכרונות מעולים
- טלוש
-
- חבר ותיק

אפשר לינק המעיד על כך?ofek4490 כתב:זה 140 שקל שהולכים לפח כבר אמרתי לך שאין הבדל ביצועים בין שתי הגרסאות
ובגרסת ה-512 יש זכרונות מעולים...
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3390
- שם מלא: יהושע גומא
לעניין אוורור למעבד, ממליץ על Thermaltake Golden Orb II .
-
ShayGTi
-
- חבר ותיק

טוב ניראה לי שאני אלך על מארז רגיל עם גימור שחור יפה...
פשוט HTPC לא מתאים למה שאני רוצה להשיג עם המחשב הזה בOC. חבל...אבל לא נורא.
אופק אני גם אשמח ללינק או ביקורת כלשהי, לא מצאתי כלום ברשת על גירסאות ה1GB ויתרונם אם יש...
ואיך חברת Connect3D? היא מציעה את הכרטיס יחסית בזול (חסכון של 280 שקל לעומת הגירסה של SAPPHIRE)
בתכלס כל הרכיבים אותו דבר, זה הרי אותם מעבדים שיוצאים ממפעלי ATI, השוני הוא רק בבנדל/מדבקה...
פשוט חבל לי לפספס הזדמנות כזו...
אופק אני גם אשמח ללינק או ביקורת כלשהי, לא מצאתי כלום ברשת על גירסאות ה1GB ויתרונם אם יש...
ואיך חברת Connect3D? היא מציעה את הכרטיס יחסית בזול (חסכון של 280 שקל לעומת הגירסה של SAPPHIRE)
בתכלס כל הרכיבים אותו דבר, זה הרי אותם מעבדים שיוצאים ממפעלי ATI, השוני הוא רק בבנדל/מדבקה...
פשוט חבל לי לפספס הזדמנות כזו...
- טלוש
-
- חבר ותיק

לך בשקט על ה- SAPPHIRE הם יותר משקיעים ברכיבים השותפים כמו הזכרונות והקירור שלהם והכללי של הכרטיס. זה לא סתם ויתר יקר.ShayGTi כתב:טוב ניראה לי שאני אלך על מארז רגיל עם גימור שחור יפה...
פשוט חבל לי לפספס הזדמנות כזו......
-
ShayGTi
-
- חבר ותיק

עכשיו השאלה היא אם ללכת על 512MB או על 1GB...אני עדיין מחכה ללינק שיוכיח שאין הבדל ביניהם.
אחרת מה הטעם בלהוציא את הכרטיס הזה?
אחרת מה הטעם בלהוציא את הכרטיס הזה?
- ofek4490
-
- חבר פעיל במיוחד

תקרא את השירשורים עד הסןף
http://hwzone.co.il/community/index.php?action=search2
התשובה לשאלתך למה היצרניות עושות את זה היא בשביל אנשים שנופלים בפח מה שהם עושות הם מוסיפות זכרון אבל של חברה גרועה ביותר ומעלות מחיר בשביל רווחים שים לב שזה קורה בחברות בינוניות
http://hwzone.co.il/community/index.php?action=search2
התשובה לשאלתך למה היצרניות עושות את זה היא בשביל אנשים שנופלים בפח מה שהם עושות הם מוסיפות זכרון אבל של חברה גרועה ביותר ומעלות מחיר בשביל רווחים שים לב שזה קורה בחברות בינוניות
-
ShayGTi
-
- חבר ותיק

הלינק לא מוביל לשומקום...
בכל מקרה החלטתי ללכת על 4870 512MB של ספייר עם מארז Coolermaster 690
בכל מקרה החלטתי ללכת על 4870 512MB של ספייר עם מארז Coolermaster 690
- ofek4490
-
- חבר פעיל במיוחד