מקרן קדמי ב-10K
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
Optoma HD65 או ה-HD72. אני בחרתי ב-HD72 ולא מתחרט. אחלה של מקרן, חוויה פשוט.
anatoli15 כתב:Optoma HD65 או ה-HD72. אני בחרתי ב-HD72 ולא מתחרט. אחלה של מקרן, חוויה פשוט....
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
לפי מה שראיתי, המקרנים האלה עולים 9-10K. לא?anatoli15 כתב:anatoli15 כתב:Optoma HD65 או ה-HD72. אני בחרתי ב-HD72 ולא מתחרט. אחלה של מקרן, חוויה פשוט.......
בכל מקרה, 2 שאלות שלא קשורות לחלוטין לשאלה שבגינה פתחתי את האשכול/דיון הזה:
1. האם יש טעם ואפשרות לשים במקרן בו מרחק הצפייה מהמסך יהיה 2.6-2.9 מטר?
2. האם, מכיוון שגודל המסך יהיה קטן יחסית (מרחק צפייה נמוך) - אני אוכל להסתפק במקרן זול יחסית כדי להגיע לתוצאות טובות?
תודה.
ה-72 עולה בארץ 10000 שקל שזה ביזיון. ה-65 לדעתי ייכנס לך בתקציב. אני קניתי בארה"ב לפני כחודשיים את ה-72 ויצא לי 3300 שקלים.
אני צופה ממרחק של כ- 3-3.2 מטר מהמסך. המסך אצלי 74" (המקרן מאפשר עד 90" אצלי במרחק הקרנה, אבל זה לא נכנס לי שם, ו-74" מספיק לי לגמרי). לי אין שום טענות אליו, באמת שלא. התמונה חדה ומפוקסת, הצבעים מעולים, הקונטרסט לא מדהים (לא נראה לי שיש מקרן במחיר שאפילו כפול שיש לו קונטרסט באמת טוב), אבל בהחלט משהו שלא מפריע יותר מדיי. ה-65 אמור להיות דיי דומה כאשר ל-72 הקונטרסט מעט יותר טוב ממה שאמרו לי באתרים בחו"ל.
אני צופה ממרחק של כ- 3-3.2 מטר מהמסך. המסך אצלי 74" (המקרן מאפשר עד 90" אצלי במרחק הקרנה, אבל זה לא נכנס לי שם, ו-74" מספיק לי לגמרי). לי אין שום טענות אליו, באמת שלא. התמונה חדה ומפוקסת, הצבעים מעולים, הקונטרסט לא מדהים (לא נראה לי שיש מקרן במחיר שאפילו כפול שיש לו קונטרסט באמת טוב), אבל בהחלט משהו שלא מפריע יותר מדיי. ה-65 אמור להיות דיי דומה כאשר ל-72 הקונטרסט מעט יותר טוב ממה שאמרו לי באתרים בחו"ל.
אתה מוזמן להגיע לבדוק את ה-HD72. אצלי הוא לא מכוייל בשום ציוד מיוחד, והמסך הוא מסך בסיסי מאוד (חבר שלי בנה מסגרת עץ שלצערי עם הזמן מעט תפסה קימור ואין לי כל כך כח לתקן את זה) והמסגרת השחורה אני עשיתי.
אני בטוח שאפשר להגיע לתוצאות טובות יותר, אך אצלי הוא מחובר ב-DVI-D למחשב ואני מרוצה מאוד מהמצב. אם תרצה, אני מחדרה.
אני בטוח שאפשר להגיע לתוצאות טובות יותר, אך אצלי הוא מחובר ב-DVI-D למחשב ואני מרוצה מאוד מהמצב. אם תרצה, אני מחדרה.