הרצה של PS42A450 כמה שאלות
סופסוף אחרי הרבה ימים ולילות בפורום הזה התחדשתי ב-Samsung PS42A450.
החלטתי ללכת על פלזמה בעיקר בגלל שרוב התוכן אותו אני רואה הוא SD.
(אגב, גם את ה-XBOX 360 רואים מדהים).
בכל מקרה התחלתי לבצע הרצה באמצעות Break-In DVD שהורדתי. לפי ההנחיות הורדתי את ה-Contrast ל-20% וכן את ה-Brightness ל-20%.
אך ישנם "ערכים נוספים":
Cell Light (תאורה אחורית?)
Sharpness
Color
האם את כל הפרמטרים אני אמור להוריד ל-20%? או רק את Brightness ו-Contrast?
כמו כן, קראתי כאן בפורום שמומלץ לבצע את ההרצה לתקופה של 100-200 שעות... האם הכוונה לשעות ברציפות או שאפשר לתת לטלוויזיה "לנוח"?
תודה על העזרה,
צחי
בכל מקרה התחלתי לבצע הרצה באמצעות Break-In DVD שהורדתי. לפי ההנחיות הורדתי את ה-Contrast ל-20% וכן את ה-Brightness ל-20%.
אך ישנם "ערכים נוספים":
Sharpness
Color
כמו כן, קראתי כאן בפורום שמומלץ לבצע את ההרצה לתקופה של 100-200 שעות... האם הכוונה לשעות ברציפות או שאפשר לתת לטלוויזיה "לנוח"?
תודה על העזרה,
צחי
נערך לאחרונה על ידי tsahibg ב 26/08/2008 0:01, נערך פעם 1 בסך הכל.
סתם שאלה, ראית את ה PG200 לפני כן? לדעתי סמסונג ממש פישלו עם הדגם החדש..tsahibg כתב:סופסוף אחרי הרבה ימים ולילות בפורום הזה התחדשתי ב-Samsung PS42A450.
אך ישנם "ערכים נוספים":
Sharpness
Color
תודה על העזרה,
צחי...
ראיתי עוד הרבה דגמים... (בתקופת האוליפיאדה..... ערוץ 1 משדר) במספר חנויות, כאשר לא הייתה אחידות באיכות (בעין לא מקצועית...) בין הדגמים בחנויות השונות (אותו הדגם מראה איכות זוועה בחנות אחת ובחנות אחרת רואים סביר עד טוב... הדגש היה על ערוץ 1, בכלל לא הסתכלתי על סרטוני הדגמה איטיים...)ronn כתב:סתם שאלה, ראית את ה PG200 לפני כן? לדעתי סמסונג ממש פישלו עם הדגם החדש..tsahibg כתב:סופסוף אחרי הרבה ימים ולילות בפורום הזה התחדשתי ב-Samsung PS42A450.
אך ישנם "ערכים נוספים":
Sharpness
Color
תודה על העזרה,
צחי......
הדגם שהכי משך אותי (כמובן בטווח המחירים שהגדרתי, אחרת Pioneer הייתה באה בחשבון) היה ה-PS42A450. ראיתי במספר חנויות קראתי בפורום, ביקור נוסף וקניתי.
תמונות בקרוב... אחרי שהמזנון יושלם... (עובדים על המגירות)