אין ברירה - נשארים ב-YES

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
idan309 פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3005
נתן תודות: 293 פעמים
קיבל תודות: 330 פעמים

שליחה #1 

אני מנוי ל-YES מאז שיצאה לשוק.

לאחר שראיתי בפעם הראשונה תכנים ב-HD (בעיקר ליגת האלופות) ומאז שרכשתי מזרימדיה אני כמעט בכלל לא צופה ב- YES פרט לשידורי ספורט, בעיקר כדורגל, בגלל האיכות הירודה.

לאחר שראיתי באינטרנט שיש מספר לא קטן של ערוצים אירופאיים שמשדרים את ליגות הכדורגל הבכירות של אירופה ב-HD ולאחר שלא ראיתי שום התקדמות בנושא מצד צ'רלטון וערוץ הספורט, למרות פניות חוזרות ונשנות, ניסיתי להבין אם ניתן לקלוט ערוצים אלה, ואם כן באיזה עלות.

לאחר שיחה עם מספר מתקינים הגעתי למסקנה כי אם זה בכלל ניתן (אין וודאות) אזי מדובר בהשקעה של 6,000-8,000 ש"ח (4,000 ש"ח לממיר דרימבוקס 800, היחיד שיכול לקלוט ערוצים בשיתוף שאלה הערוצים הרלוונטיים, השאר לכבלים, 2 צלחות- אחת 180 ס"מ, ממיר נוסף SD לחדר השינה והתקנה).

היתרונות הבולטים של YES ו-HOT על אופצית הצלחת:
1. ניתן להתנתק מהם בכל עת (אלא אם כן נמצאים בהתחייבות וגם אז ניתן בקנס כספי)
2. אין השקעה ראשונית.
3. אתה יודע פחות או יותר מה אתה מקבל.
4. שידורי ספורט מקומיים

בגלל שמדובר בסכום גבוה, התנתקות אינה אופציה כיוון שבכל מקרה הכסף הושקע בהתחלה, ולא ברור מה בדיוק מקבלים, לאנשים כמוני, חובבי ספורט, אין כרגע אופציה סבירה פרט ל-YES ו-HOT.

אם היתה חברה שמספקת שירות כזה במחיר של 300 ש"ח לחודש, כלומר ב-3 שנים יכלה להשיג יותר מ-10,000 ש"ח, הייתי הראשון במתחבר אליה.

BigDragoon
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2166
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #2 

כמה ערוצי HD אתה תוכל לקלוט?

idan309 פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3005
נתן תודות: 293 פעמים
קיבל תודות: 330 פעמים

שליחה #3 

כמות הערוצים לא מענינת אותי.
מצידי שיהיה 2 ערוצים העיקר שאוכל לראות בשידור ישיר את כל משחקי הליגה האנגלית שמשודרים היום בצ'רלטון ב-HD, את מיטב משחקי הליגה האיטלקית בכל מחזור ואת ליגת האלופות.
אם בנוסף אקבל גם ליגות נוספות (צרפתית וגרמנית שאני יודע בוודאות שמשודרות ב-HD וליגה ספרדית שעליה אין לי מושג) אז בכלל סבבה.

בקיצור אין לי שום טענה לתכני הספורט המשודרים כיום בערוצי הספורט השונים, זה אפילו יותר מידי, הבעיה של היא עם האיכות הירודה.
תנסה פעם לראות במקרן שידור כדורגל באחד מערוצי הספורט, מדובר בחוויה מפוקפקת.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”