ps
שלום לכולם! ברצוני לקנות קונסולת ps לבני בן ה-7 לרגל יום הולדתו ,אין לי מושג בעניין ,ומה מתאים לגילו,כמו כן הבנתי שרצוי שיהיה צ"פ או משהו כזה אם אפשר קצת לשפוך חומר בעניין,כמובן גם לגבי מחירים זולים .אני תושב הקריות,תודה רבה מראש!!!!!!
אם אתה בונה על PS3 אז תשכח מזיופים נכון לעכשיו המכשיר לא נפרץ. כל משחק בארץ עולה בין 400-450 שקל (בהזמנה מחו"ל 250 שקל בערך). לדעתי, אם אתה מתכוון לקנות רק בשביל בנך ולך אתה חושב שלא יהיה עניין בסוני3 שהוא מכשיר מולטימדיה עוצמתי (הייתי מציע לך קצת לקרוא עליו ועל היכולות שלו, חוץ מרמת משחק יוצאת דופן אלא גם אפשרות לחיבור בסלון אם יש לך LCD כמכשיר מולטימדיה שיקרין לך סרטי HD ועוד) אם זה רק לבנך הייתי ממליץ ללכת על PS2 פרוץ שאני בטוח שהוא יהנה ממנו הרבה יותר והוא בכלל לא יבחין בהבדל בגילו.
שוב, אני ממליץ לך לקרוא על ה PS3. אם אתה חושב שלך גם יהיה שימוש בו אז המלצה ללכת עליו למרות גובה מחיר המשחקים. אבל אם אתה רוצה שבנך יהנה יותר ממגוון רב של משחקים צרובים, לך על PS2 פרוץ.
מזל טוב!
שוב, אני ממליץ לך לקרוא על ה PS3. אם אתה חושב שלך גם יהיה שימוש בו אז המלצה ללכת עליו למרות גובה מחיר המשחקים. אבל אם אתה רוצה שבנך יהנה יותר ממגוון רב של משחקים צרובים, לך על PS2 פרוץ.
מזל טוב!
ps2|3
אזי ,אני מבין שעלות מול תועלת ps2 עדיף ? כמובן שברצוני לשחק עם בני אך הבדלי המחירים בין ps2 לביןps3 הם פי 3 כמובן יש את מחירי המשחקים (זולים יותר ב-ps2 ),האם אני גם יכול לשחק ולהנות ממנו!!!!! ד"א אני מעוניין לקנות מסך tv ,וניראה לי שאני הולך בכיוון 42" אך מתלבט בין פלזמה |lcd ,היכן משחקי | 3 ps2 נראים יותר טוב????? תודה
- urik79
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4318
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 130 פעמים
משחקי PS3 בברור יראו טוב יותר על מסכי LCD ופלסמה, מול משחקי PS2 על אותה הטלויזיה.
משחקי PS2 יראו טוב יותר על מסכי CRT
משחקי PS2 יראו טוב יותר על מסכי CRT
כל מה שרציתי כל מה שקניתי
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק
atb כתב:אם אתה בונה על PS3 אז תשכח מזיופים נכון לעכשיו המכשיר לא נפרץ. כל משחק בארץ עולה בין 400-450 שקל (בהזמנה מחו"ל 250 שקל בערך). לדעתי, אם אתה מתכוון לקנות רק בשביל בנך ולך אתה חושב שלא יהיה עניין בסוני3 שהוא מכשיר מולטימדיה עוצמתי (הייתי מציע לך קצת לקרוא עליו ועל היכולות שלו, חוץ מרמת משחק יוצאת דופן אלא גם אפשרות לחיבור בסלון אם יש לך LCD כמכשיר מולטימדיה שיקרין לך סרטי HD ועוד) אם זה רק לבנך הייתי ממליץ ללכת על PS2 פרוץ שאני בטוח שהוא יהנה ממנו הרבה יותר והוא בכלל לא יבחין בהבדל בגילו.
מזל טוב!...
קניתי לפחות 6-7 משחקים ל PS3 בארץ שעלו לי 200 ש"ח .
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
אז בחו"ל אותם משחקים היו עולים לך 100 ש"ח כל אחד. עוד לא נתקלתי במשחק שאי אפשר להשיג חדש בחו"ל בחצי מחיר ממה שהוא עולה בארץ, עם יוצא דופן אחד - בתקופה שמחסני חשמל מכרו את רזיסטנס ב150 שקל, הוא עלה 100 בחו"ל, שזה רק שני שליש ללא חצי.