התקשרתי ליס בקשר להחלפת ממיר - בושה וחרפה

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #21 

אז אם יש לך טענות על איכות השירות וטיב המוצרים אפשר תמיד להתלונן בכתב - תתפלא אבל זה עוזר או לפנות לאגודה להגנת הצרכן או אפילו למועצה לשידורי כבלים ולווין.

רק כדי שנהיה על אותו ערוץ: גם אני מאמין שכצרכן אני משלם יותר מידי ומקבל פחות מידי תמורה בכל הנוגע ליס ולהוט.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

Nick פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 35
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #22 

טוב שמעו. התקשרתי עכשיו ליס (אחרי שדיברתי עם הוט וראיתי מה יש להם להציע, האמת שדי עניין אותי..) והנציגה אמרה לי שהיא יכולה להחליף לי את הממירים הישנים לממירים בעלי חיבור SCART בחינם, אך לא לממירים 3100S. האם כדאי לי להחליף לממירים הישנים האלו?
והאם זה נכון שהממירים של יס לא מוציאים אות S-Video, חוץ מהיס מקס וHD?

smallville4r
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2056
נתן תודות: 85 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #23 

Nick כתב:טוב שמעו. התקשרתי עכשיו ליס (אחרי שדיברתי עם הוט וראיתי מה יש להם להציע, האמת שדי עניין אותי..) והנציגה אמרה לי שהיא יכולה להחליף לי את הממירים הישנים לממירים בעלי חיבור SCART בחינם, אך לא לממירים 3100S. האם כדאי לי להחליף לממירים הישנים האלו?
...
ממירים בעלי SCART שהם לא 3100S/SV לא מוציאים אות s-video או RGB (אלא אם כן זה yesMAX או yesHD).
לגבי הטענה השניה - לא נכונה. ל- yesMAX ול- yesHD יש אולי יציאת s-video ישירה שאין לממירים אחרים, אך ניתן להוציא בהם s-video גם באמצעות SCART.
מעבר לכך 3100S זהה ל- yesMAX, פרט לעובדה שהוא לא מקליט.

Nick פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 35
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #24 

smallville4r כתב:
Nick כתב:טוב שמעו. התקשרתי עכשיו ליס (אחרי שדיברתי עם הוט וראיתי מה יש להם להציע, האמת שדי עניין אותי..) והנציגה אמרה לי שהיא יכולה להחליף לי את הממירים הישנים לממירים בעלי חיבור SCART בחינם, אך לא לממירים 3100S. האם כדאי לי להחליף לממירים הישנים האלו?
...
ממירים בעלי SCART שהם לא 3100S/SV לא מוציאים אות s-video או RGB (אלא אם כן זה yesMAX או yesHD).
לגבי הטענה השניה - לא נכונה. ל- yesMAX ול- yesHD יש אולי יציאת s-video ישירה שאין לממירים אחרים, אך ניתן להוציא בהם s-video גם באמצעות SCART.
מעבר לכך 3100S זהה ל- yesMAX, פרט לעובדה שהוא לא מקליט.
...
טוב, תודה רבה. אני אתעקש על 3100S.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”