אז אם יש לך טענות על איכות השירות וטיב המוצרים אפשר תמיד להתלונן בכתב - תתפלא אבל זה עוזר או לפנות לאגודה להגנת הצרכן או אפילו למועצה לשידורי כבלים ולווין.
רק כדי שנהיה על אותו ערוץ: גם אני מאמין שכצרכן אני משלם יותר מידי ומקבל פחות מידי תמורה בכל הנוגע ליס ולהוט.
התקשרתי ליס בקשר להחלפת ממיר - בושה וחרפה
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
טוב שמעו. התקשרתי עכשיו ליס (אחרי שדיברתי עם הוט וראיתי מה יש להם להציע, האמת שדי עניין אותי..) והנציגה אמרה לי שהיא יכולה להחליף לי את הממירים הישנים לממירים בעלי חיבור SCART בחינם, אך לא לממירים 3100S. האם כדאי לי להחליף לממירים הישנים האלו?
והאם זה נכון שהממירים של יס לא מוציאים אות S-Video, חוץ מהיס מקס וHD?
והאם זה נכון שהממירים של יס לא מוציאים אות S-Video, חוץ מהיס מקס וHD?
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
ממירים בעלי SCART שהם לא 3100S/SV לא מוציאים אות s-video או RGB (אלא אם כן זה yesMAX או yesHD).Nick כתב:טוב שמעו. התקשרתי עכשיו ליס (אחרי שדיברתי עם הוט וראיתי מה יש להם להציע, האמת שדי עניין אותי..) והנציגה אמרה לי שהיא יכולה להחליף לי את הממירים הישנים לממירים בעלי חיבור SCART בחינם, אך לא לממירים 3100S. האם כדאי לי להחליף לממירים הישנים האלו?
והאם זה נכון שהממירים של יס לא מוציאים אות S-Video, חוץ מהיס מקס וHD?...
לגבי הטענה השניה - לא נכונה. ל- yesMAX ול- yesHD יש אולי יציאת s-video ישירה שאין לממירים אחרים, אך ניתן להוציא בהם s-video גם באמצעות SCART.
מעבר לכך 3100S זהה ל- yesMAX, פרט לעובדה שהוא לא מקליט.
טוב, תודה רבה. אני אתעקש על 3100S.smallville4r כתב:ממירים בעלי SCART שהם לא 3100S/SV לא מוציאים אות s-video או RGB (אלא אם כן זה yesMAX או yesHD).Nick כתב:טוב שמעו. התקשרתי עכשיו ליס (אחרי שדיברתי עם הוט וראיתי מה יש להם להציע, האמת שדי עניין אותי..) והנציגה אמרה לי שהיא יכולה להחליף לי את הממירים הישנים לממירים בעלי חיבור SCART בחינם, אך לא לממירים 3100S. האם כדאי לי להחליף לממירים הישנים האלו?
והאם זה נכון שהממירים של יס לא מוציאים אות S-Video, חוץ מהיס מקס וHD?...
לגבי הטענה השניה - לא נכונה. ל- yesMAX ול- yesHD יש אולי יציאת s-video ישירה שאין לממירים אחרים, אך ניתן להוציא בהם s-video גם באמצעות SCART.
מעבר לכך 3100S זהה ל- yesMAX, פרט לעובדה שהוא לא מקליט....