רוצה להתחבר לאינטרנט על מנת לשחק בPS3 וצריך עזרה
הי לכולם ...
יש לי כמה שאלות , אני אודה לכם מראש על העזרה . ..
1.הבנתי שאני צריך שהחברה תהיה בזק בינלאומי...אבל לגבי התשתית - יש הבדל אם אני מתחבר לבזק / להוט ? זה קריטי?
2.מה רוחב הפס שאני צריך ע"מ לשחק כמו שצריך?
3.מה הUPLOAD שאני צריך ? האם זה משפיע ואיך ?
יש לי כמה שאלות , אני אודה לכם מראש על העזרה . ..
1.הבנתי שאני צריך שהחברה תהיה בזק בינלאומי...אבל לגבי התשתית - יש הבדל אם אני מתחבר לבזק / להוט ? זה קריטי?
2.מה רוחב הפס שאני צריך ע"מ לשחק כמו שצריך?
3.מה הUPLOAD שאני צריך ? האם זה משפיע ואיך ?
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
1. לא יודע אם "צריך" זאת המילה אבל מנסיוני ומניסיון של אנשים שאני מכיר אז כן עדיף בזק בינלאומי. אישית מחובר לתשתית של HOT. מבחינת מה שהם מבטיחים אני מקבל.
2. כמה שיותר, יותר טוב במיוחד אם אתה רוצה לארח משחקים. ב Warhawk ראיתי שעם 3Mb שלי אני יכול לארח משחק רק ל4 אנשים. Call of Duty4 לא מצליח לארח בכלל. אפילו לא אחד על אחד. מרגיז מאוד!
3. תלוי במשחקים. ממה שראיתי ב Call of Duty אפילו 3 מגה שלי או 5 מגה של חבר שניסה לעשות איתי משחק לא היה מספיק! כמובן שהבעיה היא ב Upload המסורס שנותנים בארץ. הייתי רוצה להאמין שחיבור 8 מגה ביתי יספיק אבל לא הייתי מפתח ציפיות. זה 1 מגה Upload וייתכן שזה לא מספיק.
לסיכום, המצב כרגע בקושי נסבל. אבל מתאר לעצמי שבעוד שנה שנתיים נתיישר קו עם העולם המערבי (או איפה שהוא עומד היום)
2. כמה שיותר, יותר טוב במיוחד אם אתה רוצה לארח משחקים. ב Warhawk ראיתי שעם 3Mb שלי אני יכול לארח משחק רק ל4 אנשים. Call of Duty4 לא מצליח לארח בכלל. אפילו לא אחד על אחד. מרגיז מאוד!
3. תלוי במשחקים. ממה שראיתי ב Call of Duty אפילו 3 מגה שלי או 5 מגה של חבר שניסה לעשות איתי משחק לא היה מספיק! כמובן שהבעיה היא ב Upload המסורס שנותנים בארץ. הייתי רוצה להאמין שחיבור 8 מגה ביתי יספיק אבל לא הייתי מפתח ציפיות. זה 1 מגה Upload וייתכן שזה לא מספיק.
לסיכום, המצב כרגע בקושי נסבל. אבל מתאר לעצמי שבעוד שנה שנתיים נתיישר קו עם העולם המערבי (או איפה שהוא עומד היום)
Need more cowbell
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
יש לי וורהוק. המשחק זורם בסדר גמור אבל המשחק מאוד קשה לדעתי.אוריאל כתב:ועוד דבר...האם מישהו שיחק בארץ בוורהוק?אני רוצה לקנות אותו מארה"ב ואני מתלבט אם יש טעם...כי אם אי אפשר לשחק
חלק באינטרנט אז כל המשחק לא שווה כלום...
אני טיפה מתייאש ממנו...
Need more cowbell
- nadavck
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3328
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
משהו על משחקי רשת
אני לא מומחה אבל ההגיון אומר שאם אני משחק עם אנשים און ליין (לא חשוב לא המשחק), כל ה- Upload שאני עושה הוא בעצם נתונים מספריים פשוטים של מיקום הדמות שלי במשחק ופועלה. כל הגרפיקה הרי נמצאת אצלי במכשיר... כך שנראה לי שגם עם חיבור פשוט של 1.5 אפשר לשחק און לין. אני מחובר ב 2.5 בעוד לא היו לי בעיות (ניסיתי עם מוטרסטורם ועם GTA4).
אז אם אני מבין נכון, כל הדיון על מהירות החיבור בזמן משחקים הוא קצת עקר היות ובאמת מדובר בהעברת מידע בסיסי של מספר K בודדים... לא כך???
(אשמח להיות מתוקן אם אני טועה, אבל אני אף פעם לא טועה)
[/eng]
אז אם אני מבין נכון, כל הדיון על מהירות החיבור בזמן משחקים הוא קצת עקר היות ובאמת מדובר בהעברת מידע בסיסי של מספר K בודדים... לא כך???
לצפיה באוסף הסרטים שלי:
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke