חיבור מחשב לרסיבר 5.1

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
orenharp פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם, אני דנדש פה. שאלה לי בבקשה:
אני מחפש כרטיס קול חזק במקום הכרטיס הפשוט שאני מחובר ממנו שאף לא כולל spdif אני לא מעוניין להקליט דבר דרך המחשב, אלא פשוט לשמוע מוזיקה ישירות
אל תוך הרסיבר ואל הרמקולים המחוברים אליו באיכות הכי טובה שאני יכול, לשמוע מוזיקה ולראות סרטים מהמחשב באיכות רסיבר רציני...יש לי ימאהה 5.1
התקציב שלי הוא עד 500 ש"ח יש אולי המלצה?
ומה אתם חושבים על דבר כזה או שאני בליגה נמוכה מאד?
http://www.pandas.co.il/product_info...ESSID=c5535510
הבנתי שניתן למצוא כרטיסים טובים בסכומים של 300-400 ש"ח,
אגב - מה אופציות החיבור הטובות ביותר בין כרטיס שכזה לרסיבר מבחינת חיבורים של כבלים?
איזה סוג של כבל?

תודה תודה תודה לעונים,

אורן

darktyde
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 61

שליחה #2 

אם תרשה לי אחי אני מצטרף לשאלה,
ואם אתה או מישהו אחר יוכל לעזור לי, אני רוצה לחבר רמקולים 5.1 ערוצים,
שווה לקנות את הסט רמקולים של לוגיטק \ קריאייטיב למחשב ?
אני מחפש משהו לשימוש אישי לחדר בפחות מ1000 שקל ויש לי כבר זוג רמקולים עם סאב
של SP, עלו 200 שקל ומפתיעים בצורה מטורפת.

orenharp פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

תצטרף חופשי

שליחה #3 

אני אישית לא מחפש רמקולים אלא רק כרטיס קול, יש לי את כל המערכת כבר כולל רמקולים נהדרים.
נחכה לתשובות נבונות..

gorelshv
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1243
נתן תודות: 71 פעמים
קיבל תודות: 55 פעמים

שליחה #4 

קניתי את זה ואני לא מצטער.
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=468973

AssafAviv
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 936
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #5 

ממליץ מאוד מאוד על CREATIVE DIGITAL MUSIC, יש בו 5.1 DTS - DD וכל מה שצריך, עם יציאה אופטית לרסיבר, עם כניסות ויציאות אנלוגיות RCA מצויין וזול מאוד (בסביבות 180 שקל)

orenharp פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

מבחינתי ללכת אפילו על יותר יקר

שליחה #6 

אני מוזיקאי וחשוב לי מאד איכות המוזיקה, שמבחינתי אפשר להשקיע עד שלוש מאות שקל, השאלה מה הכי כדאי בסביבות המחיר הזה
?

gorelshv
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

מה הקשר להיותך מוזיקאי? הרי ציינת שאתה לא רוצה להקליט כלום ואם תוציא מוזיקה דרך SPDIF אז איכות הקול לא תלויה כלל בכרטיס אלא במפענח (הרסיבר) והרמקולים וכו'. דרך אגב, למה שלא תלך על כרטיס פנימי? אם אתה מתכוון לחבר למחשב שולחני זה הפתרון המתבקש שכן כרטיסים אלה זולים משמעותית (פחות ממאה שקל) מכרטיסים חיצוניים. ברגע שתהיה סגור על מה אתה צריך פרסם כאן תגובה ונשמח לעזור.

darktyde
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 61

שליחה #8 

גור לא צריך להתעצבן.

orenharp פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

תגובה

שליחה #9 

אוקיי, הנה,
לגבי עניין המוזיקאי, כך:
אני מקליט סשנים של שביעיית מוזיקאים באולפני הקלטות, ההקלטות מעובדות דרך מערכות טובות ביותר, אני אישית לא מבין בסאונד אבל כאשר אני חוזר הביתה, אני יודע בוודאות שמה ששמעתי באולפן לא זהה באיכות המוזיקה למה שאני שומע בבית, אני שומע הכל דרך המחשב ולכן ההערה לגבי איכות המוזיקה, אני צריך שדרוג דחוף.
לגבי מיקוד לגבי מה שאני מחפש זה כרטיס קול לא משנה לי פנימי או חיצוני, למחשב שולחני שיתחבר למערכת של של ימהה 5.1 htr 5830 שלי. חשוב לי איכות הקול מבחינת מוזיקה (ופחות לגבי משחקים למשל,) דרך אם פי שלוש מהמחשב שכך אני שומר את רוב רובם של הקבצים אצלי,
מבחינתי אין לי בעיה להשקיע גם יותר ממאה שקל.. עד שלוש מאות ולקחת את הכרטיס שיהיה הכי מותאם לעשות לי שמח באוזניים. בדקתי תגובות בזאפ למשל ולגבי המון כרטיסים ביקורות סותרות..אגב מבחינת מערכת רמקולים יש לי חמישה (4 צדדים וסנטר) ללא סאב. תודה רבה, שוב,
אורן

gorelshv
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #10 

אוקיי אני אסביר:
מכיון שאתה הולך להוציא את המוזיקה מהמחשב בצורה דיגיטלית (PCM, DD, DTS) דרך יציאת SPDIF משמע שהרסיבר הולך לקבל הרבה 0 ו-1 וגם הכרטיס הכי זול שיש לו יציאת SPDIF ידע לעשות את זה בדיוק כמו כרטיס של 1000 שקל ולכן אין שום חשיבות ליכולת של כרטיס הקול להעביר סאונד שיהיה נקי מרעשי רקע וכו'. הפיענוח של המידע הבינארי הזה נעשה ברסיבר ושם הוא הופך לאותות אנלוגיים שמגיעים לרמקולים (בגדול). איכות המגבר, איכות הרמקולים, וההתאמה ביניהם הם שיקבעו את התוצאה הסופית ולכרטיס אין שום חלק בזה. לכן, תשקיע כמה שפחות בכרטיס (כל עוד יש לו יציאה דיגיטלית) ויותר בשאר החוליות בשרשרת (איכות הקבצים, רסיבר, רמקולים וכו'). קיבלת בשרשור הזה המלצות על כרטיסים - בחר אחד ותתחדש.

בני.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”