דרושה המלצה לדונגל ל- TVIX 6500
שלום
האם שני הדגמים המצ"ב הם היחידים שה-6500 תומך בהם לרשת אלחוטית?
1. D-LINK DWL-G122
2. LINKSYS WUSB54GC
אם כן, איזה מהם עדיף? לבעלי ניסיון אמיתי כמובן
בכוונתי להשתמש ברשת האלחוטית רק כדי להעיבר תכנים לדיסק הפנימי ולא לנגנם ישירות.
תודה
ליאור
1. D-LINK DWL-G122
2. LINKSYS WUSB54GC
תודה
ליאור
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אף אחד מהם לא עדיף כי בשימוש בדונגל ה TIVX יכול להפעיל אותם רק ב 802.11b ורק עם הצפנת WEP, כך שאתה מקבל הנחתה של כל הרשת האלחוטית למקצבים ריאליים של 3-4Mbps ורשת פרוצה לכל עבר.
עדיף לך כבר לחבר אותם עם wireless client חיצוני. יש ל D-Link כמה דגמים ואני בטוח שגם לחברות אחרות יש מה להציע.
עדיף לך כבר לחבר אותם עם wireless client חיצוני. יש ל D-Link כמה דגמים ואני בטוח שגם לחברות אחרות יש מה להציע.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
Wireless client זה Access Point הפוך. במקום לאפשר לקליינטים אלחוטיים גישה לרשת קווית הוא מאפשר לקליינטים שיש להם חיבור קווי להתחבר לרשת אלחוטית. משתמשים בזה בשביל לחבר מדפסות לרשתות אלחוטיות למשל.
לדעתי רשת 802.11g/b יורדת למקצבים של 802.11b ברגע שמתחבר אליה קליינט 802.11b ללא קשר אם הוא משדר או לא אבל אני לא בטוח בזה ב 100%.
לדעתי רשת 802.11g/b יורדת למקצבים של 802.11b ברגע שמתחבר אליה קליינט 802.11b ללא קשר אם הוא משדר או לא אבל אני לא בטוח בזה ב 100%.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- shiki
- חבר ותיק

- תגובות: 1930
- שם מלא: שלומי
- נתן תודות: 239 פעמים
- קיבל תודות: 175 פעמים
שתף אותנו מה עשית בסופו של דבר והאם אתה מרוצהliorelias כתב:שלום
1. D-LINK DWL-G122
2. LINKSYS WUSB54GC
תודה
ליאור...
אני עומד בפני אותה התלבטות
Wireless client
אני השתמשתי ב-WIRELESS CLIENTS עבור ה-XBOX360 שלי.
קניתי לפני שנה בארה"ב שני ראוטרים של BUFFALO, WHR-G54, וצרבתי FW חליפי עליהם בשם TOMATO.
ראוטר ראשון קונפג כרגיל ואילו השני קונפג למוד WIRELESS CLIENT, אליו מחובר ה-XBOX360 בקבל. עובד מעולה.
STREAMING של WMV-HD ל-XBOX360 עובד בד"כ מצוין, אלא אם מדובר ב-BITRATE גבוה במיוחד.
קשה להשיג בארץ את ה-BUFFALO אבל ה- LINKSYS WRT54GL (עם דגש על ה-L) הוא מכשיר מאד דומה, ותואם לאותה גרסת FW.
קניתי לפני שנה בארה"ב שני ראוטרים של BUFFALO, WHR-G54, וצרבתי FW חליפי עליהם בשם TOMATO.
ראוטר ראשון קונפג כרגיל ואילו השני קונפג למוד WIRELESS CLIENT, אליו מחובר ה-XBOX360 בקבל. עובד מעולה.
STREAMING של WMV-HD ל-XBOX360 עובד בד"כ מצוין, אלא אם מדובר ב-BITRATE גבוה במיוחד.
קשה להשיג בארץ את ה-BUFFALO אבל ה- LINKSYS WRT54GL (עם דגש על ה-L) הוא מכשיר מאד דומה, ותואם לאותה גרסת FW.