42PFL7603D LCD

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
PurpleTiger פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 106
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

מה נשמע?
אני די חדש כאן ורציתי לשאול מה אתם אומרים על הדגם הזה?
ראיתי אותה באלמ והיא נראית ממש כלומר גם התמונה וגם העיצוב.
אני רוצה לקנות טלוויזיה לסלון כשאני יושב במרחק 4.20 מטר (אולי טיפונת יותר) וגם רעיון לקנות ממיר של HOT HD ומזרימדיה בשביל הסרטים, כלומר הרעיון בסוף כמה שיותר HD.
אני יודע שיש כאלה שיגידו שצריך טלוויזיה גדולה יותר (יש בסדרה גם 47) אבל המחיר שלה לא הכי זול ואני גם עוד רוצה להשקיע ברסיבר ושלושה רמקולים לקולנוע ביתי (2 רצפתיים+סנטר).
הבנתי בנוסף שהרבה אנשים לא ממליצים על השירות של אלקטרה, לי בעקרון יש מזגן של אלקטרה ואנחנו ממש מרוצים מהשירות (זה אותו השירות באופן כללי או שני דברים שונים?)

אני אודה ממש למי שיענה ממש בא לי להפוך את הסלון למושלם... :) (אחרי הספות והריהוט)

nils3373
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4686
שם מלא: ShmilMori
נתן תודות: 54 פעמים
קיבל תודות: 164 פעמים

שליחה #2 

מסך מעולה בכל קנה מידה אבל הוא קטן מאוד למרחק הצפיה שלך שכן לא תבחין כלל בין תכני SD רגילים (HOT) לבין תכני 720 (כלומר HDR - ומבלי להזכיר כלל תכני 1080). למעשה מהמרחק הנ"ל גם חבל להשקיע במסך 47 אינץ' כך שהכי מומלץ לך לרכוש מסך פלאזמה בגודל 50 אינץ' שגם יתאים לך יותר לתכני SD וגם לתכני HD ברזולוציה 720 וגם לא תצטרך לרוקן את הארנק.

ממליץ לך על סמסונג PN50A450 או LG 50PG60 או LG 50PG200 - מתומחרות סביב ה-10 עד 11K. לך לחנות מתמחה תשווה ותבחר.

PurpleTiger פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

אני רואה שאתם ממליצים פה על פלזמות אבל אני לא רוצה אני אשאר על ה-LCD אבל זה מה שרציתי לשמוע על הטלויזיה, תודה...

nils3373
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #4 

PurpleTiger כתב:אני רואה שאתם ממליצים פה על פלזמות אבל אני לא רוצה אני אשאר על ה-LCD אבל זה מה שרציתי לשמוע על הטלויזיה, תודה...
...
אנחנו לא פה בשביל להמליץ על פלזמות אלא ממליצים על מסכים לפי צרכים ולפי סוגי תכנים. לידיעתך לי יש LCD של סוני 46 אינץ' אשר מתאימה לסוגי התכנים שלי. בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה.

guy11
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2430
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #5 

קח בחשבון שהאחריות של אלקטרה גרועה ביותר ובמקרה של בעיה רצינית תתקל שם באטימות יוצאת דופן.לשיקולך.גם לדעתי 42" מהמרחק הזה יהיה לך קטן מידי ומהר מאוד תצטער שלא קנית מסך גדול יותר.

PurpleTiger פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

nils3373 תגיד מה הצרכים שלך עם הטלויזיה?
אני גם חושב אפילו ללכת על 47 אינץ שנראה לי שיותר יתאים אולי למרחק כמו שאתם אומרים.

אתה יכול לתת דוגמאות על בעיות עם השירות?
אני אמור בכלל להגיע למצב של בעיות בטלוויזיה? היא בעייתית?

ronn
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 324
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #7 

nils3373 כתב:
PurpleTiger כתב:אני רואה שאתם ממליצים פה על פלזמות אבל אני לא רוצה אני אשאר על ה-LCD אבל זה מה שרציתי לשמוע על הטלויזיה, תודה...
...
אנחנו לא פה בשביל להמליץ על פלזמות אלא ממליצים על מסכים לפי צרכים ולפי סוגי תכנים. לידיעתך לי יש LCD של סוני 46 אינץ' אשר מתאימה לסוגי התכנים שלי. בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה.
...
אחי בהחלט אפשר לאמר שיש משהו בדבריו, למעט מקרה של 90% צפיה ב HD , שימוש במחשב בגלישה ומסמכים, ומסך FHD בתקציב מוגבל מהמרחק הנכון ברוב המקרים ממליצים פה על פלזמות, ומה שיותר מקומם זה שממליצים על פלזמות שבכלל לא ראו, ה A450 של סמסונג כושלת ביותר, הרבה פחות טובה מה Q91, אבל לאנשים זה לא מפריע להמליץ עליה כאילו השילוב של פלזמה וסמסונג תמיד ייספק את הסחורה, מה גם שאגדות העם שפלזמה בהכרח עדיפה על כל LCD בשידורי SD רחוקה מלהיות נכונה, יש המון מסכי LCD שתשים אותם מול הסמסונג A450 ויראו טוב יותר ב LCD , שלא לדבר על שידורי HD שבהם יתרון הרזולוציה בא לידי ביטוי, וזה עוד בלי להזכיר את ההשתקפות, והצריבה, קיצר הפורום בהחלט דרוש איזון, כי להגיד לכל אחד לרכוש A450 או PG60 זה די נחמד, אבל להגיד ששני המסכים האלה טובים יותר מכל מסך LCD בטווחה מחירים של 7-9K זה פשוט לא נכון, וכן, גם בשידורי SD ובטח גם בשידורי HD.

claudia5
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4216
נתן תודות: 1658 פעמים
קיבל תודות: 558 פעמים

שליחה #8 

אני קיבלתי את ה7603 42" לפני שבוע וללא ספק מדובר במסך אליפות.התמונה מצויינת והאמבלייט מוסיפה עוד יותר.
לא יודע לגבי השרות של אלקטרה אבל גם אני כאשר צפיתי בה באלמ יחד עם עוד מסכים צמודים היה נראה כאילו לשאסר הזסכים יש בעיה כלשהיא.
אתה מוזמן לצפות אצלי בסלון בפיליפס עם תכנים של hd או שידורים רגילים.

nils3373
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #9 

PurpleTiger,

אני צופה בסרטי HD (רזולוציה 720 ו-1080), מחובר לממיר HOT HD, ויש לי גם PS3 - מרחק הצפיה שלי בתכני 1080 הוא פחות מ-2.5 מטרים.
לצערי גם 47 אינץ' לא יספיק לך מהמרחק הנ"ל לצפיה בתכני 1080 ובקושי 720.

ronn,

איך בדיוק הגעת למסקנה שה-PNXXA450 הוא מסך כושל? אתה מבקר מקצועי? מספיק שהיית אומר שהוא לא לטעמך אבל להציג אותו כמסך נכשל בלי להביא שום טיעון? ועוד להגיד שיש מסכי LCD בתווך המחירים שמציגים תכני SD בצורה טובה יותר?

מהמרחק הצפיה שלו הוא בכלל לא יבחין בתכני 720 ומבלי להזכיר בכלל תכני 1080 כך שגם אם הוא יקנה את המסך ה-LCD "הטוב ביותר בעולם" בגודל 46 אינץ' הוא לא ינצל גם עשירית ממנו - אין כל משמעות ל-FHD גם במסך LCD בגודל 60 אינץ' מהמרחק הנ"ל.

לסיכום מסך פלאזמה בגודל 50 אינץ' יאפשר לו לפחות להינות מתכני 720 וגם מתכני SD רגילים ויעלה הרבה פחות ממסך LCD בגודל 52 אינץ' FHD אשר לא ינוצל כמעט.

PurpleTiger פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #10 

הייתי היום בבסט ביי ושם כן המליצו לי על פלסמה (יש להם של פנסוניק וסמסונג, פיונייר זה בהזמנה אישית בגלל המחיר ההתחלתי של 18-20K) אבל האמת לא יודע מה להגיד לכם...:), תגידו מה אתם אומרים על טלויזיות LCD של שארפ עם אחריות של ראלקו שנה+9 (על המסך)?

עוד משהו על פלסמה, יש לחבר שלי 42 אינץ בסלון אפילו בגדלים שנכתבו למעלה (2.5 מטר) ורואים די גרוע. הטלויזיה של סמסונג (לא יודע איזה דגם) והממיר של HOT אז איך אתם (ממליצי הפלסמה) מסבירים את האיכות הזו?

nils3373
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #11 

PurpleTiger,

איזה מסך שארפ? הרי יש רק אחד... :wink:

לגבי הפלאזמה של חברך אין לנו כל מידע לגבי המסך עצמו, האם הוא בכלל כייל בצורה בסיסית, אולי הוא רואה רק ערוץ 1 ב-FHD ( :lol: ), באיזה מחברים הוא משתמש וכו'.

אתה ממש אבל ממש לא יכול להעיד על הכלל בגלל איזה מסך שאין לנו מושג לגביו.... (n)

בכל מקרה נראה לי שאתה נעול על LCD בלי קשר למה שנגיד לך אז שיהיה לך בהצלחה עם שארפ/פיליפס... :D

PurpleTiger פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #12 

האמת הייתי נעול אבל עכשיו אני כבר לא יודע, קשה לקנות משהו כזה בלי לצאת משוגע..:)
בכל מקרה אני אלך או על LCD 47 או על פלזמה 50 אני מניח אלה יהיו גדלים יותר טובים בשביל הסלון שלי.

אפשר עצה אחרונה למה כל טכנולוגיה טובה? (מרחק צפייה, שידורים למה היא תשמש וכו')
אני מבקש ככה שיהיה לי סדר בעיניים ואז אני כבר באמת מה הכי מתאים לי..

תודה רבה...

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”