שלום
יש לי כמה שאלות בקשר לתצוגה...
1. המחשב והממיר של הוט מחוברים לרסיבר 605 ומשם לפלזמה ב HDMI.
מחשב רואים פנטסטי, ואפילו הגדרתי את הטלויזיה שהחיבור יהיה PC על מנת לקבל תצוגה טובה יותר. מה שלא ברור לי זה למה שאני רואה טלויזיה דרך ה HDMI, התמונה כל הזמן קופצת לצד במרווחים של שנייה. אם אני מעביר ליציאת הסקארט, רואים טלויזיה טוב ובלי קפיצות.
2. כאשר הגדרתי את החיבור ( מה שהולך מהרסיבר לטלויזיה INPUT4) כ PC, אז שאני רואה דרכו טלויזיה, יש לי פס ירוק בתחתית המסך.
3. יש איזושהי דרך לבטל חלק מה INPUTים ? שאם למשל אני רוצה להעביר ל SCART, אני לא אצטרך לעבור דרך כל שאר הכניסות...
תודה זהו בינתיים
אם יש הגדרות שאתם ממליצים לי לכוון בטלויזיה, אשמח לשמוע
תודה
עזרה בסידור התמונה ב 5090
- Boaz
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 904
- נתן תודות: 22 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
הי staticx,
1. כאשר מגדירים כניסה ב-5090 כ-PC, זה מבטל את ה-Overscan כדי שתוכל לקבל מיפוי אחד לאחד של הפיקסלים מה-PC.
2. ביטול ה-overscan גורם לתופאות שראית (קפיצות, פס ירוק) בחיבור הממיר.
3. כדי לפתור את הבעיה חבר את הממיר לכניסת HDMI נפרדת מהמחשב, אותה תגדיר כ-video
4. לא הבנתי מדוע צריך לעבור דרך כל שאר הכניסות. אני עובר ישירות לכניסה הרצויה עם השלט של הטלויזיה או בהרמוני
1. כאשר מגדירים כניסה ב-5090 כ-PC, זה מבטל את ה-Overscan כדי שתוכל לקבל מיפוי אחד לאחד של הפיקסלים מה-PC.
2. ביטול ה-overscan גורם לתופאות שראית (קפיצות, פס ירוק) בחיבור הממיר.
3. כדי לפתור את הבעיה חבר את הממיר לכניסת HDMI נפרדת מהמחשב, אותה תגדיר כ-video
4. לא הבנתי מדוע צריך לעבור דרך כל שאר הכניסות. אני עובר ישירות לכניסה הרצויה עם השלט של הטלויזיה או בהרמוני
-
staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
אני עובד עם השלט של האונקיו כיוון שהוא יותר קל וקצר מזה של פיוניר... אין לי בעייה להתרגל מחדש רק אמור לי, אוכל להגדירו בצורה כזו שאם למשל אלחץ על אינפוט 1 זה יעביר לי גם במגבר ל TV? ושאלחץ על אינפוט 4 זה יעביר במגבר גם ל GAME, או שאצטרך לשלוט בכל אחד בנפרד? (אין לי בינתיים תוכניות לקנות הרמוני)Boaz כתב: 4. לא הבנתי מדוע צריך לעבור דרך כל שאר הכניסות. אני עובר ישירות לכניסה הרצויה עם השלט של הטלויזיה או בהרמוני...
תודה על העזרה