עזרה|מגבר/רסיבר
אבא שלי קנה מגבר או רסיבר לא יודע איך קוראים לזה חדש הביתה והוריש לי את הישן שלו
ועכשיו אני רוצה לחבר את הישן לLCD אבל הבעייה שאין לי רמקולים חוץ מזה שגם אותו הוא הוריש לי
http://zap.co.il/model.aspx?modelid=711341
ואני רוצה לחבר עוד 4 רמקולים לרסיבר והרמקולים היחדיים שיש לי זה של המחשב
עכשיו אבא שלי אמר שזה יפוצץ תרמקולים של המחשב אז רציתי לבדוק ליתר ביטחון
הדגם של הרסיבר YAMAHA AVX-700
דיי ישן ,אם מישהוא מכיר איך הוא שווה משהוא?
ועכשיו אני רוצה לחבר את הישן לLCD אבל הבעייה שאין לי רמקולים חוץ מזה שגם אותו הוא הוריש לי
http://zap.co.il/model.aspx?modelid=711341
ואני רוצה לחבר עוד 4 רמקולים לרסיבר והרמקולים היחדיים שיש לי זה של המחשב
עכשיו אבא שלי אמר שזה יפוצץ תרמקולים של המחשב אז רציתי לבדוק ליתר ביטחון
הדגם של הרסיבר YAMAHA AVX-700
דיי ישן ,אם מישהוא מכיר איך הוא שווה משהוא?
טוב עוד פעם
אבא שלי הביא לי את הרסיבר הישן שלו של Yamaha ועכשיו אני רוצה לחבר אותו בחדר שלי.
אני רוצה לחבר לרסיבר את הTV,DVD,ומחשב.
חוץ מהרסיבר אבא שלי הביא לי גם רמקול (Center)מאוד טוב כפי שהוא אמר הנה הדגם
http://zap.co.il/model.aspx?modelid=5496
עכשיו זה הרמקול היחידי שיש לי אין בנוסף כלום חוץ מהרמקולים של המחשב.
ומה שאני רוצה זה לחבר את הרמקולים של המחשב לרסיבר, לחשוף את החוט ולחבר אותם.
אך אבא שלי אמר שזה לא כדאי והרסיבר עלול לשרוף או לפוצץ את הרמקולים לא כלכך הבנתי.
אז לכן אני שואל אם זה בסדר שאני אחתוך את החוט יחשוף אותו ויחבר לרסיבר בלי חשש.
עכשיו מובן?
ועוד שאלה איך הרסיבר הזה שווה משהוא ,זה מה שהוא הביא לי Yamaha AVX-700
ואיך הסנטר הזה לפי מה שאבא שלי אמר הוא ברמה מצוינת
סתם רציתי לבדוק איך הסנטר והרסיבר אשמח גם לתגובות עבור זה
אם גם עכשיו לא מובן תגיד לי ואני ינסח את זה יותר ברור
אבא שלי הביא לי את הרסיבר הישן שלו של Yamaha ועכשיו אני רוצה לחבר אותו בחדר שלי.
אני רוצה לחבר לרסיבר את הTV,DVD,ומחשב.
חוץ מהרסיבר אבא שלי הביא לי גם רמקול (Center)מאוד טוב כפי שהוא אמר הנה הדגם
עכשיו זה הרמקול היחידי שיש לי אין בנוסף כלום חוץ מהרמקולים של המחשב.
ומה שאני רוצה זה לחבר את הרמקולים של המחשב לרסיבר, לחשוף את החוט ולחבר אותם.
אך אבא שלי אמר שזה לא כדאי והרסיבר עלול לשרוף או לפוצץ את הרמקולים לא כלכך הבנתי.
אז לכן אני שואל אם זה בסדר שאני אחתוך את החוט יחשוף אותו ויחבר לרסיבר בלי חשש.
עכשיו מובן?
ועוד שאלה איך הרסיבר הזה שווה משהוא ,זה מה שהוא הביא לי Yamaha AVX-700
ואיך הסנטר הזה לפי מה שאבא שלי אמר הוא ברמה מצוינת
סתם רציתי לבדוק איך הסנטר והרסיבר אשמח גם לתגובות עבור זה
אם גם עכשיו לא מובן תגיד לי ואני ינסח את זה יותר ברור
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3390
- שם מלא: יהושע גומא
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
אם הם יישרפו מייד או לאחר זמן – זה מותנה בעוצמה שתשלח אליהם.
אין מה לבדוק. רמקולים למחשב נועדו לספוג הספק של וואטים בודדים, או במקרה הטוב עד 10 – 20 וואט. מגבר, או רסיבר, מסוגל להוציא עשרות רבות של וואטים, פעמים רבות 100 וואט ויותר.
מאידך, רמקולים למחשב הם זולים מאד. אם הם יישרפו, הנזק לא יהיה גדול.
מדוע שתאמין לי? חבר אותם ותיווכח בעצמך.
אין מה לבדוק. רמקולים למחשב נועדו לספוג הספק של וואטים בודדים, או במקרה הטוב עד 10 – 20 וואט. מגבר, או רסיבר, מסוגל להוציא עשרות רבות של וואטים, פעמים רבות 100 וואט ויותר.
מאידך, רמקולים למחשב הם זולים מאד. אם הם יישרפו, הנזק לא יהיה גדול.
מדוע שתאמין לי? חבר אותם ותיווכח בעצמך.
אממ זהוא חיברתי כבר ואני שומע כיומיים שלושה איתם
ואני לא רוצה לשרוף אותם
בדקתי על המגבר של הרמקולים עצמם וכתוב עליו 4HOM לא יודע איך עושים את הסימן אני מאמין שאתה יודע למה אני מתכוון
ולכן אני רוצה לדעת אם הם ישרפו או לא
כי אם כן אני כבר יחבר לTV את הרמקולים דרך המגבר שלהם או שיקנה איזה מערכת ב 1000 שקל
ואני לא רוצה לשרוף אותם
בדקתי על המגבר של הרמקולים עצמם וכתוב עליו 4HOM לא יודע איך עושים את הסימן אני מאמין שאתה יודע למה אני מתכוון
ולכן אני רוצה לדעת אם הם ישרפו או לא
כי אם כן אני כבר יחבר לTV את הרמקולים דרך המגבר שלהם או שיקנה איזה מערכת ב 1000 שקל
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3390
- שם מלא: יהושע גומא
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
4 Ohm זאת העכבה (ההתנגדות לזרם חילופין) של הרמקולים – לא ההספק אותו הם יכולים לשאת.
כאשר מחברים אותם למגבר סטריאו או רסיבר, מרב הסיכויים שהם ישרפו, בפרט בשמיעה בעוצמות שאינן חלשות.
אם תשמע אותם דרך המגבר שלהם – מרב הסיכויים שהם לא יישרפו.
אם להשקיע כסף במערכת רמקולים, או לא – זה שיקול אישי לחלוטין. הוא מותנה הן באפשרויות התקציביות והן בדרישות איכות השמע מהרמקולים. מעטים הם הרמקולים הייעודיים למחשב המפיקים צלילים באיכות שמע בינונית, או גבוהה. רובם מפיקים שמע באיכות ירודה. מאידך, אם איכותם מספקת אותך – חבל להשקיע אפילו שקל אחד, גם אם יש לך הרבה מאלה, בשדרוג מערכת רמקולים.
כאשר מחברים אותם למגבר סטריאו או רסיבר, מרב הסיכויים שהם ישרפו, בפרט בשמיעה בעוצמות שאינן חלשות.
אם תשמע אותם דרך המגבר שלהם – מרב הסיכויים שהם לא יישרפו.
אם להשקיע כסף במערכת רמקולים, או לא – זה שיקול אישי לחלוטין. הוא מותנה הן באפשרויות התקציביות והן בדרישות איכות השמע מהרמקולים. מעטים הם הרמקולים הייעודיים למחשב המפיקים צלילים באיכות שמע בינונית, או גבוהה. רובם מפיקים שמע באיכות ירודה. מאידך, אם איכותם מספקת אותך – חבל להשקיע אפילו שקל אחד, גם אם יש לך הרבה מאלה, בשדרוג מערכת רמקולים.
טוב השאלה שלי פשוטה לפי דעתך בהסתמך על הנתונים שכתבתי הרמקולים יוכלו להחזיק מעמד
או שלהוריד אותם ולחבר לTV עצמה דרך האוזניות עד שאני יסיג משהוא נורמאלי ואת הסנטר שיש לי בנפרד של BOSE לחבר רק אותו לרסיבר
אז מה אתה חושב שזה יחזיק
אבל תעשה לי טובה תגיד בדיוק מה שאתה חושב כי אם זה לא יחזיק חבל סתם על הכסף רמקולים של 500 שקל.
או שלהוריד אותם ולחבר לTV עצמה דרך האוזניות עד שאני יסיג משהוא נורמאלי ואת הסנטר שיש לי בנפרד של BOSE לחבר רק אותו לרסיבר
אז מה אתה חושב שזה יחזיק
אבל תעשה לי טובה תגיד בדיוק מה שאתה חושב כי אם זה לא יחזיק חבל סתם על הכסף רמקולים של 500 שקל.
יש לך אולי הצעה איזה רמקולים כדי לקחת
תקציב שלי לרמקולים כ3000 שקל רק לרמקולים
מה לדעתך עדיף מערך 2 רמקולים במחיר של 3000 אבל כל רמקול כמובן יותר איכותי
או מערך 5 רמקולים יש לך סראונד אבל האיכות טיפה יותר ירודה
אז אני אשמח אם תביא לי איזה רמקולים כמה אפשרויות במחיר הזה
ומה אתה חושב שהתקציב מספיק או שצריך עוד(אני לא רוצה דבסט אבל גם לא משהוא שישמעו בו ממש מגעיל,כל המטרה היא להנות מהרמקולים)
תקציב שלי לרמקולים כ3000 שקל רק לרמקולים
מה לדעתך עדיף מערך 2 רמקולים במחיר של 3000 אבל כל רמקול כמובן יותר איכותי
או מערך 5 רמקולים יש לך סראונד אבל האיכות טיפה יותר ירודה
אז אני אשמח אם תביא לי איזה רמקולים כמה אפשרויות במחיר הזה
ומה אתה חושב שהתקציב מספיק או שצריך עוד(אני לא רוצה דבסט אבל גם לא משהוא שישמעו בו ממש מגעיל,כל המטרה היא להנות מהרמקולים)
- AssafAviv
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 936
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
תקשיב , אם יש לך סנטר- אני במקומך ב3000 שקל האילה שיש לך משקיע בזוג קדמיים.
אחרכך תוכל לחסוך עוד מעט ולהביא זוג אחוריים , זה לא עיניין קריטי.
זוג קדמיים ב3000 שקל בשוק היד שניה יתנו לך אחלה של מענה, ובפרט אם תבחר בזוג קדמיים שהם מדפיים - תוכל להשיג רמקול מצויין.
קודם לך תקשיב בחדרי סטריאו לזוג רמקולים במסגרת התקציב, ואז תחזור לאתר לספר מה אהבת ולקבל חוות דעת מחברי האתר.
בצלחה.
אחרכך תוכל לחסוך עוד מעט ולהביא זוג אחוריים , זה לא עיניין קריטי.
זוג קדמיים ב3000 שקל בשוק היד שניה יתנו לך אחלה של מענה, ובפרט אם תבחר בזוג קדמיים שהם מדפיים - תוכל להשיג רמקול מצויין.
קודם לך תקשיב בחדרי סטריאו לזוג רמקולים במסגרת התקציב, ואז תחזור לאתר לספר מה אהבת ולקבל חוות דעת מחברי האתר.
בצלחה.
את הTV קניתי בחנות ארמגדון אם אתה מכירים ברמת גן,אבא שלי מכיר שמה את בעל החנות זוהר או משהוא כזה אם אני זכור נכון
אני פשוט לא זוכר כלום משם הייתי בבלק אוט ההיתי כלכך מאושר שהזמתני את הTV שלא ראיתי מה יש לו עוד בחנות
יש לו שמה רמקולים לתקציב שלי?
ויש לו יד שנייה?
ואם לו אין אז לאיזה חנות יש הכי קרוב באזור ראשון לציון מוצרי יד שנייה אם קיים כזה דבר
אני פשוט לא זוכר כלום משם הייתי בבלק אוט ההיתי כלכך מאושר שהזמתני את הTV שלא ראיתי מה יש לו עוד בחנות
יש לו שמה רמקולים לתקציב שלי?
ויש לו יד שנייה?
ואם לו אין אז לאיזה חנות יש הכי קרוב באזור ראשון לציון מוצרי יד שנייה אם קיים כזה דבר