philips מול sony עם הסבר מפורט

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
alb פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 49
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכל חברי הפורום

ברצוני לדעת אחת ולתמיד כמה דברים שמתרידים אותי זה זמן רב בקניית מסכי LCD.

לפי תצוגות המסכים בחנויות שונות, אני מתרשם מאוד מביצועי טלויזיות הphilips אל מול מחירהם!
אך ידוע שהפאנלים שלהם זהים לשל חברת LG ויש האומרים שמדובר בפאנל הפשוט ביותר- TN. אני כמובן לא מאמין לזה כי התמונות פשוט מעולות.

ויש כמובן את מסכי SONY הידועים באלקטרוניקה המתקדמת ומהטובה ביותר שישנה במכשיריהם.

שאלתי היא..
האם ניתן לומר שמעבדי התמונה של PHILIP קרובה לאיכות המעבדים של SONY? (לאור התוצאות בשטח והביקורות הגרועות על סוג הפאנל שלהם)
והאם מעבדי התמונה שיש במסכי SONY הם המטובות ביותר מבין כל החברות?

אני מאוד ישמח אם אנשים בעלי רקע תכני, ובעלי הבנה מעמיקה של המכלולים מאחורי הפלסטיקה יביאו את דעתם.

המון תודות לכל מגיבים

nils3373
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4686
שם מלא: ShmilMori
נתן תודות: 54 פעמים
קיבל תודות: 164 פעמים

שליחה #2 

השאלה קצת מכשילה מפני שיש להשוות בין מסכים ספציפיים של שתי החברות הנ"ל ולא בין טכנולוגיות העיבוד שלהן למרות שבחיפושים נרחבים ברחבי הרשת צויין שלסוני יש את מעבדי התמונה הטובים בשוק אבל זה הוצג בכלליות ואינו לדעתי מעיד על הפרט (אני אומר זאת בתור בעלים מרוצה מאוד של מסך סוני 46 אינץ').

alb פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 49

שליחה #3 

אוקיי אז הנה שני דגמים משני היצרנים:
philips 3321 ו- sony u3000

ולא ענית לי על עניין הפאנלים, מהוא הפאנל במסך PHILIS ומהו בSONY?

תודה

guy11
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2430
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #4 

לגבי הפאנל בפיליפס פעם שאלתי פה ואמרו לי שהוא IPS או משהו כזה.בסוף קניתי פיליפס ואני מאוכז מהמסך ועוד יותר מהשרות אז לא הייתי ממליץ לך.לך על סוני רק נדמה לי שהדגם שרשמת הוא עניתקה אפילו אם התכוונת ל P3000.תרשום תקציב תכנים ומרחק צפיה ואולי נוכל להמליץ לך על משהו יותר מתאים.

nils3373
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #5 

alb כתב:אוקיי אז הנה שני דגמים משני היצרנים:

תודה
...
אתה כנראה מתכוון לP3000 של סוני. אז ככה: אני במקרה מכיר את שני הדגמים הנ"ל והסוני בעלת מעבד תמונה טוב יותר - איכות תכני SD רגילים מוצגים באיכות גבוהה יותר (לדעתי).

בנוגע לסוגי הפנלים אני יכול להגיד שאין לי מושג לגבי פנלי פיליפס אבל מה שאני כן יודע זה שסמסונג וסוני אשר הן בין המובילות בשוק מסכי ה-LCD בעלות מו"פ משותף של ייצור פנלי LCD.

blogi4
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 55

שליחה #6 

nils3373 כתב:

תודה
...
אתה כנראה מתכוון לP3000 של סוני. אז ככה: אני במקרה מכיר את שני הדגמים הנ"ל והסוני בעלת מעבד תמונה טוב יותר - איכות תכני SD רגילים מוצגים באיכות גבוהה יותר (לדעתי).

בנוגע לסוגי הפנלים אני יכול להגיד שאין לי מושג לגבי פנלי פיליפס אבל מה שאני כן יודע זה שסמסונג וסוני אשר הן בין המובילות בשוק מסכי ה-LCD בעלות מו"פ משותף של ייצור פנלי LCD.
...
אתה קצת מטעה
המובילות בשוק מסכי ה-LCD הם פיליפס,סוני ושארפ.
ברמות הגבוהות של המסכים(דגמים עליונים) פיליפס מובילה באיכויות התמונה,כאשר דגמים אלו(סדרות 96XX ו-97XX) מתחרים בדגמי X של סוני על התואר "מסך ה-LCD הטוב בעולם".
לגבי האכזבה ממסך הפיליפס שברשותך:כנראה והמסך שרכשת הוא בדרגות הנמוכות-שם פיליפס קצת מאכזבת באיכויות המסכים שלה.

guy11
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2430
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #7 

המסך שיש לי הוא לא מהסדרות הגבוהות אבל גם לא מהנמוכות.מדובר על 7962 42".

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78897
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 789 פעמים
קיבל תודות: 5397 פעמים

שליחה #8 

חשוב לציין שפיליפס אינם משתמשים בפאנלים של LG בכל המסכים שלהם!

ל-LG ופיליפס יש מפעל משותף, אבל מסכי פיליפס משתמשים ב-LCD לפי הצרכים וההגדרות ופעמים רבות הם מביאים פאנלים מסמסונג, מהמפעל שלהם וגם משארפ.

שתי החברות (סוני ופיליפס) איכותיות מאוד, אך יש הבדלים די מהותיים בדרך הטיפול שלהם גם בוידאו וגם באופי הפאנלים.

ממליץ לקרוא את הסקירות שלי על מסכי פיליפס ו-סוני בשביל מידע נוסף.

nils3373
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #9 

blogi4 כתב:
nils3373 כתב:

תודה
...

...
אתה קצת מטעה
המובילות בשוק מסכי ה-LCD הם פיליפס,סוני ושארפ.
ברמות הגבוהות של המסכים(דגמים עליונים) פיליפס מובילה באיכויות התמונה,כאשר דגמים אלו(סדרות 96XX ו-97XX) מתחרים בדגמי X של סוני על התואר "מסך ה-LCD הטוב בעולם".
לגבי האכזבה ממסך הפיליפס שברשותך:כנראה והמסך שרכשת הוא בדרגות הנמוכות-שם פיליפס קצת מאכזבת באיכויות המסכים שלה.
...
blogi4,

איפה בדיוק אמרתי שיש לי מסך פיליפס?
בכל מקרה מסכים איתך שפיליפס ושארפ נמצאות גם בדרג העליון של ייצרני ה-LCD בעולם.

Joshua_G
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3390
שם מלא: יהושע גומא
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #10 

blogi4 כתב: המובילות בשוק מסכי ה-LCD הם פיליפס,סוני ושארפ.
...
בתחום הגבוה יש להוסיף גם את Loewe .

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”