חיבורים בין ממיר HD מחשב וLCD
קניתי מחשב מדיה סנטר עם hauppauge 150 ועם כרטיס מסך Ati Radeon HD4850
וכן Toshiba C3500, את הכרטיס מסך אני מוציא בDVI ל HDMI לטלוויזיה.
אני רוצה להזמין ממיר HD של הוט, ולראות את שידורי הHD ישירות לטלוויזיה בכניסת HDMIאחת ואת שידורי הSD דרך הhauppauge 150 של המחשב שנכנס לכניסת HDMI השנייה של הטלוויזיה.
זה אפשרי? כי בממיר של HOT יש רק יציאת HDMI אחת.\
צירפתי סרטוט, שחור התוכנית הרגילה
ובאדום עם השינוי לממיר HD
ועוד שאלה: (קצת מפגרת)
יש הבדל באיכות בין כבל DVI לHDMI לבין מתאם HDMI -DVI ואז כבל HDMI ל HDMI
תודה
וכן Toshiba C3500, את הכרטיס מסך אני מוציא בDVI ל HDMI לטלוויזיה.
אני רוצה להזמין ממיר HD של הוט, ולראות את שידורי הHD ישירות לטלוויזיה בכניסת HDMIאחת ואת שידורי הSD דרך הhauppauge 150 של המחשב שנכנס לכניסת HDMI השנייה של הטלוויזיה.
זה אפשרי? כי בממיר של HOT יש רק יציאת HDMI אחת.\
צירפתי סרטוט, שחור התוכנית הרגילה
ובאדום עם השינוי לממיר HD
ועוד שאלה: (קצת מפגרת)
יש הבדל באיכות בין כבל DVI לHDMI לבין מתאם HDMI -DVI ואז כבל HDMI ל HDMI
תודה
-
- סרטוט
נערך לאחרונה על ידי assaflv ב 24/08/2008 13:40, נערך 2 פעמים בסך הכל.
השאלה לא ברורה. ממיר ה-HD מוציא סיגנל וידאו מכל היציאות בו זמנית. אם אתה מחבר את היציאה האנלוגית ל-PVR150 ואת ה-HDMI ישירות למסך וכן את המחשב לכניסת ה-HDMI ה-2 של המסך, כל מה שאתה צריך לעשות זה להחליף בעזרת השלט של הטלויזיה בין הכניסות על מנת לראות את המחשב או את הממיר.
החיבור מתבצע בו זמנית כאשר את החיבור הישיר אתה מחבר ל-150 ואת החיבור השני ישירות למסך שלך כאשר ההמלצה היא לחבר את חיבורי האודיו בנפרד למערכת ההגברה.
לא צריכה להיות שום בעיה בחיבור מקבילי מעבר לחיבור של כל המערכת (מחשב) לטלויזיה כאשר המחשב יעשה לכידה של הסיגנל האנלוגי ויוציא אותו ב-HDMI.
לא צריכה להיות שום בעיה בחיבור מקבילי מעבר לחיבור של כל המערכת (מחשב) לטלויזיה כאשר המחשב יעשה לכידה של הסיגנל האנלוגי ויוציא אותו ב-HDMI.
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3390
- שם מלא: יהושע גומא
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
כדי לסכם במילים פשוטות.
אתה יכול לחבר, בו-זמנית, את יציאת HDMI מהממיר Yes HD ישירות לכניסת HDMI בטלוויזיה.
במקביל, את היציאות האנלוגיות מהממיר אתה יכול לחבר ל- PVR 150 . תוכל להקליט גם ערוצי HD , אבל רק באיכות SD . את המחשב תוכל לחבר לטלוויזיה, במקביל ובו-זמנית לממיר, מיציאת DVI במחשב, באמצעות כבל מתאם DVI -> HDMI לכניסת HDMI השנייה בטלוויזיה.
בנוסף, מצטרף להמלצת טלוש.
אם יש לך מגבר או רסיבר, כדאי לחבר יציאות אודיו מהממיר למגבר, או הרסיבר.
אתה יכול לחבר, בו-זמנית, את יציאת HDMI מהממיר Yes HD ישירות לכניסת HDMI בטלוויזיה.
במקביל, את היציאות האנלוגיות מהממיר אתה יכול לחבר ל- PVR 150 . תוכל להקליט גם ערוצי HD , אבל רק באיכות SD . את המחשב תוכל לחבר לטלוויזיה, במקביל ובו-זמנית לממיר, מיציאת DVI במחשב, באמצעות כבל מתאם DVI -> HDMI לכניסת HDMI השנייה בטלוויזיה.
בנוסף, מצטרף להמלצת טלוש.
אם יש לך מגבר או רסיבר, כדאי לחבר יציאות אודיו מהממיר למגבר, או הרסיבר.
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

זה מותנה בלוח האם – אם ניתן להגדיר את היציאה האופטית שלו ככניסה, או כשילוב של כניסה ויציאה באמצעות מתאם מיוחד.assaflv כתב: יש לי דרך להקליט דרך המחשב מהמממיר דרך יציאה אופטית כדי לקבל 5 ערוצים?
(הבנתי שאפשר להוציא מהלוח אם כניסה אופטית)...
אם אני מוסיף את החלק הבא:
http://www.lamir.co.il/product.asp?product=12663
ללוח אם, אני יכול להקליט 5 ערוצים.
אבל האם זה יסתנכרן עם הוידאו שנכנס מהhauppauge PVR 150?
אבל האם זה יסתנכרן עם הוידאו שנכנס מהhauppauge PVR 150?
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

לא ברור לי למה זה יתחבר בלוח האם והאם לוח האם ידע לזהות אותו. גם באתר של GygaByte אין מידע.hertzela כתב:אם אני מוסיף את החלק הבא:
אבל האם זה יסתנכרן עם הוידאו שנכנס מהhauppauge PVR 150?...
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

בלוח האם שלי, כמו גם בלוחות אם נוספים, יש יציאה אופטית, אשר באמצעות מתאם חיצוני מתאים היא יכולה לשמש הן ככניסה דיגיטאלית והן כיציאה דיגיטאלית.orennahum כתב:אני לא מכיר לוח אם שיש לו כניסה דיגיטאלית. אתה צריך להבין שהמחשב לא משמש כמגבר ולכן זה לא הגיוני שתהיה לו כניסה כזו....
בכל מקרה, אם אתה רוצה להעביר את השמע מהמחשב ליעד חיצוני, אתה חייב יציאה דיגיטאלית מהמחשב.
השאלה היא האם אני יכול להקליט מהכניסה האופטית את הקול במקום דרך השני ערוצים של הPVR 150 ושהוא יחובר לתמונה של הPVR 150Joshua_G כתב:בלוח האם שלי, כמו גם בלוחות אם נוספים, יש יציאה אופטית, אשר באמצעות מתאם חיצוני מתאים היא יכולה לשמש הן ככניסה דיגיטאלית והן כיציאה דיגיטאלית.orennahum כתב:אני לא מכיר לוח אם שיש לו כניסה דיגיטאלית. אתה צריך להבין שהמחשב לא משמש כמגבר ולכן זה לא הגיוני שתהיה לו כניסה כזו....
בכל מקרה, אם אתה רוצה להעביר את השמע מהמחשב ליעד חיצוני, אתה חייב יציאה דיגיטאלית מהמחשב....
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

תוכל לחבר את היציאה האופטית הדיגיטאלית מהממיר לכניסה האופטית הדיגיטאלית במחשב.assaflv כתב: השאלה היא האם אני יכול להקליט מהכניסה האופטית את הקול במקום דרך השני ערוצים של הPVR 150 ושהוא יחובר לתמונה של הPVR 150...
אם תוכל גם להקליט? – זה מותנה אם תוכנת הלכידה המגיעה עם כרטיס הלכידה שלך (או תוכנת לכידה אחרת בה תשתמש) יודעת להגדיר שהאודיו יתקבל מהכניסה האופטית.