החלפת ממיר יס - מה צריך לאמר?
שלום!
אני מאוד שמח להצטרף לקהילה שלכם ומקווה שאני אוכל לתרום בעתיד כמו שאתם תורמים היום.
שאלה קטנה לי אליכם,
אני מתכנן לקנות טלוויזית LCD, כנראה את הסמסונג a450 בגודל 32 והחלטתי להעיף מבט על החיבורים שיש לי בממיר יס. כמובן ששום דבר לא הולך בקלות ויש לי ממיר עם חיבורי AV בלבד.
ממה שקראתי בפורום, הבנתי שמומלץ לחבר את הטלוויזיה לפחות עם חיבור Svideo, או קומפוננט.
מה אני צריך לאמר למוקד של יס בכדי שיוציאו לי טכנאי להחלפת הממיר לאחד שיש לו חיבורים יותר מגוונים לצרכים שלי?
אני מאוד שמח להצטרף לקהילה שלכם ומקווה שאני אוכל לתרום בעתיד כמו שאתם תורמים היום.
שאלה קטנה לי אליכם,
אני מתכנן לקנות טלוויזית LCD, כנראה את הסמסונג a450 בגודל 32 והחלטתי להעיף מבט על החיבורים שיש לי בממיר יס. כמובן ששום דבר לא הולך בקלות ויש לי ממיר עם חיבורי AV בלבד.
ממה שקראתי בפורום, הבנתי שמומלץ לחבר את הטלוויזיה לפחות עם חיבור Svideo, או קומפוננט.
מה אני צריך לאמר למוקד של יס בכדי שיוציאו לי טכנאי להחלפת הממיר לאחד שיש לו חיבורים יותר מגוונים לצרכים שלי?
- tiptip
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3519
- שם מלא: tiptip
- נתן תודות: 298 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
מניסיון אישי ויש לי כזה תכנונן למריבות איתם
תתחיל יפה תגיד להם שאין לך חיבורים מתאימים בממיר
הם ירצו 149 ש"ח להחלפת ממיר
תגיד להם שאתה רוצה ניתוק אולי רק אז תקבל ללא הקנס
בהצלחה
הם ירצו 149 ש"ח להחלפת ממיר
בהצלחה
אור שפע ואהבה
מניסיון אישי הפוך שלי, התקשרתי אליהם ביקשתי מהם שיתנו לי ממיר אחד שיוציא S וידאו, וממיר אחד עם סקראט (לפחות) וקיבלתי ממיר גדול כלשהו עם סקראט ואת 3100S, בלי דרישות תשלום מיותרות וללא ויכוח.tiptip כתב:מניסיון אישי ויש לי כזה תכנונן למריבות איתם![]()
הם ירצו 149 ש"ח להחלפת ממיר![]()
בהצלחה...
טוב, התקשרתי אליהם פעם אחת ואמרתי לנציגה בשם נטלי ששתי הממירים אצלי בבית הם בעלי יציאת composite בלבד - והיא כמובן התחילה לספר לי סיפורים שזה "אחד מתחת לscart" ושזה "דווקא מעולה לLCD". ואז השיחה התנתקה.
התקשרתי שוב והפעם הגעתי לנציגה אחרת. אמרתי לה שכבר יש לי LCD ושאיכות התמונה היא על הפנים ובנוסף ששתי הממירים הם מאוד איטיים. אחרי קצת התעקשות נקבע לי טכנאי למחר לספק לי ממירים עם יציאת scart "לפחות".
עדיף את זה מאשר להשאר עם אלה שיש לי. מקווה לטוב
התקשרתי שוב והפעם הגעתי לנציגה אחרת. אמרתי לה שכבר יש לי LCD ושאיכות התמונה היא על הפנים ובנוסף ששתי הממירים הם מאוד איטיים. אחרי קצת התעקשות נקבע לי טכנאי למחר לספק לי ממירים עם יציאת scart "לפחות".
עדיף את זה מאשר להשאר עם אלה שיש לי. מקווה לטוב
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
לדעתי לא ייתנו לך 3100S אם לא יראו טלוויזית LCD או פלזמה חדשה.
אצלי הגיע הטכנאי ביום שבו התוקנו הפלזמה וה-LCD והחליף בלי שום וויכוחים ובלי שום צורך באיומים.
אצלי הגיע הטכנאי ביום שבו התוקנו הפלזמה וה-LCD והחליף בלי שום וויכוחים ובלי שום צורך באיומים.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
- tiptip
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3519
- שם מלא: tiptip
- נתן תודות: 298 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
אני התנתקתי מהם רק על סיפורים כאלה
וכמו כן על השירות הגרוע והיחס המזלזל של הנציגים
והיום הם מתקשרים כל שבוע תחזור בבקשה תחזור
אבל כמו שאמרו לך ללא LCD הם לא ישאירו לך ממיר
גם לא הפשוט כמו שיש לך
וכמו כן על השירות הגרוע והיחס המזלזל של הנציגים
והיום הם מתקשרים כל שבוע תחזור בבקשה תחזור
אבל כמו שאמרו לך ללא LCD הם לא ישאירו לך ממיר
גם לא הפשוט כמו שיש לך
אור שפע ואהבה
אני לא יודע איך זה ביס אבל אצל סבתא שלי שיש לה הוט,התעקשתי שיחליפו לה לממיר דוקסיס למרות שיש לה 21" CRT מסכנה בת עשור.כמובן שאמרו לי שחסר במלאי וכל מיני סיפורים ושישלחו טכנאי לבדוק...אז אמרתי לנציגת השרות שטכנאי יכנס אליה הביתה רק עם ממיר דוקסיס ביד או שלא יטרח להגיע בכלל.אחרי יומיים החליפו לה לממיר דוקסיס.
אני מציע לך להתעקש עד שתקבל את מה שמגיע לך (3100S) ואל תתפשר על משהו אחר.אנחנו משלמים מספיק כסף לחברות הכבלים כדי שיתנו את המקסימום בכדי לשפר את איכות התמונה הזוועתית שהם מספקות.אל תתפשר ותגיד יותר טוב מכלום.
אני מציע לך להתעקש עד שתקבל את מה שמגיע לך (3100S) ואל תתפשר על משהו אחר.אנחנו משלמים מספיק כסף לחברות הכבלים כדי שיתנו את המקסימום בכדי לשפר את איכות התמונה הזוועתית שהם מספקות.אל תתפשר ותגיד יותר טוב מכלום.
כן, לאחר בירור היא אמרה לי שהטכנאי מגיע עם כל סוגי הממירים ושהוא מתאים לי ממיר בהתאם לטלוויזיה.
היא אמרה שאני יכול לבקש ממנו ממיר 3100S.
עכשיו צריך לשבור את הראש איך להיות סופר נחמד כדי שהטכנאי יקבל את העובדה שאין לי בעצם את הטלוויזיה בבית.
נראה לי שאכלתי אותה... נו מילא...
היא אמרה שאני יכול לבקש ממנו ממיר 3100S.
עכשיו צריך לשבור את הראש איך להיות סופר נחמד כדי שהטכנאי יקבל את העובדה שאין לי בעצם את הטלוויזיה בבית.
נראה לי שאכלתי אותה... נו מילא...
לא חושב שאתה צודק.למרות שאין לי נסיון עם יס לדעתי זכותו לדרוש ממיר שנחשב טוב יותר אפילו אם אין לו שום טלווזיה בבית.מקסימום שיגיד שהוא הולך לבנות שם משהו מגבס והוא צריך את הממיר פיזית בשביל מידות וכבלים וכאלה...איינשטיין כתב:אם עוד לא קנית, אין שום סיבה שיחליפו לך ל-3100S. תבטל את הטכנאי ותזמין אחרי שתקנה....
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

אז לי יש ניסיון עם YES, כולל בירור מעמיק מול מנהל איזורי.
YES לא יתקינו ממיר ללא טלוויזיה. ממיר עם פונקציית SCART הם מספקים למי שצריך את זה.
לכן תמוהים בעיני כל הסיפורים על אלה שצריכים לשקר כדי לקבל אותו. אני אמרתי שרכשתי פלזמה חדשה, אני צריך ממיר עם יציאת SCART ובלי שום בעיה תיאמו לי טכנאי, התקינו לי, הכל עם חיוך וללא תשלום.
YES לא יתקינו ממיר ללא טלוויזיה. ממיר עם פונקציית SCART הם מספקים למי שצריך את זה.
לכן תמוהים בעיני כל הסיפורים על אלה שצריכים לשקר כדי לקבל אותו. אני אמרתי שרכשתי פלזמה חדשה, אני צריך ממיר עם יציאת SCART ובלי שום בעיה תיאמו לי טכנאי, התקינו לי, הכל עם חיוך וללא תשלום.
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

אין קשר אם לטלוויזיה יש כניסת SCART או לא. מספיק שיש לה כניסת SVIDEO.
למיטב ידיעתי ממירי YES יודעים להוציא SVIDEO רק דרך SCART...
בטלוויזיות גדולות הבדל האיכות בין קומפוזיט ל-SVIDEO הוא משמעותי...
למיטב ידיעתי ממירי YES יודעים להוציא SVIDEO רק דרך SCART...
בטלוויזיות גדולות הבדל האיכות בין קומפוזיט ל-SVIDEO הוא משמעותי...
איינשטיין כתב:אז לי יש ניסיון עם YES, כולל בירור מעמיק מול מנהל איזורי.
לכן תמוהים בעיני כל הסיפורים על אלה שצריכים לשקר כדי לקבל אותו. אני אמרתי שרכשתי פלזמה חדשה, אני צריך ממיר עם יציאת SCART ובלי שום בעיה תיאמו לי טכנאי, התקינו לי, הכל עם חיוך וללא תשלום....