אני עומד לרכוש טלביזיה המיועדת בעיקר לשידורי יס רגילים.(ערוץ 2,1,10.....)
לאחר שקראתי חומר רב בעיקר באתר זה ניראה לי שהמתאים ביותר יהיה מכשיר פלזמה
בגודל 42 עד 50 אינץ. מרחק צפיה כ 4 מטר.
האם פלזמה בעלת רזולוציה של HDREADY עדיפה על (FULL_HD (1080P.- בקלטת
שידורי TV רגילים( SD) ???
הבאים בחשבון מבחינתי: PANASONIC-42 PY 800 או KURO-LX 5090 .
לאור פער המחיר (פי 2 ) בינהם - מה עדיף ?
תודה רבה מראש על ההתיחסות
רמי בן דוד
לשידורי טלביזיה רגילים - עדיפות לפלזמה ?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
נראה לי שרוב אלו הטוענים שלטכנולוגיה זו או אחרת יש יתרון בשידור כזה או אחר פשוט מדקלמים דברים שהם כבר קראו.
יש היום מסכים נפלאים גם בפלזמה וגם ב LCD ויש גם מסכים גרועים שלא הייתי שם אצלי בשרותים גם בפלזמה וגם ב LCD. הבעיה העיקרית בשימוש במסכים HD Ready 1080p (זה השם הנכון ל FHD) לעומת סתם HD Ready היא שאתה משלם עבור תוספת של פיקסלים שלא באה לידי ביטוי בצפייה בשידורים הרגילים ושהגדלת החדות במסך באה בהרבה מיקרים על חשבון הקונטרסט.
אני מעדיף שלא לענות לגבי מה עדיף מבין שני הדגמים שהבאת. ההמלצה היחידה שלי היא שתקדיש שעתיים מחייך בביקור בחנות המתמחה באודיו וודאו ליד ביתך ותתרשם בעצמך.
יש היום מסכים נפלאים גם בפלזמה וגם ב LCD ויש גם מסכים גרועים שלא הייתי שם אצלי בשרותים גם בפלזמה וגם ב LCD. הבעיה העיקרית בשימוש במסכים HD Ready 1080p (זה השם הנכון ל FHD) לעומת סתם HD Ready היא שאתה משלם עבור תוספת של פיקסלים שלא באה לידי ביטוי בצפייה בשידורים הרגילים ושהגדלת החדות במסך באה בהרבה מיקרים על חשבון הקונטרסט.
אני מעדיף שלא לענות לגבי מה עדיף מבין שני הדגמים שהבאת. ההמלצה היחידה שלי היא שתקדיש שעתיים מחייך בביקור בחנות המתמחה באודיו וודאו ליד ביתך ותתרשם בעצמך.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.