מתלבט בין פלזמה של פיוניר לLCD של סוני
היי
אני מתלבט בין 46W4000 של סוני לפלזמה 1150HD של פיוניר.
המרחק צפיה הוא 4 מטרים וזה מיועד לחדר השינה.
יש יציאה למרפסת לא הרחק מהקיר שעליו יהיה המסך (חיסרון לפלזמה) אבל זה לא מפריע כי ישנם וילונות ארוכים עליו..
והמסך מיועד נטו לשידורי SD.
הסיבה היחידה שאני מעדיף את הLCD על פני הפלזמה זה בגלל הצריבה, לאישתי יש נטיה להשאיר את החלון של VOD פתוח במשך פרק זמן ארוך (שעה, ולפעמים יותר).
איך"העמידות" של הפלזמה הנ"ל?
יש יציאה למרפסת לא הרחק מהקיר שעליו יהיה המסך (חיסרון לפלזמה) אבל זה לא מפריע כי ישנם וילונות ארוכים עליו..
הסיבה היחידה שאני מעדיף את הLCD על פני הפלזמה זה בגלל הצריבה, לאישתי יש נטיה להשאיר את החלון של VOD פתוח במשך פרק זמן ארוך (שעה, ולפעמים יותר).
איך"העמידות" של הפלזמה הנ"ל?
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
צריבה פחות רלוונטית בשנים אחרונות אצל פיוניר ופנסוניק.ronen61 כתב:היי
איך"העמידות" של הפלזמה הנ"ל?...
מה שכן, התמונה של סוני ב-SD שונה מפיוניר (לדעתי פחות טבעית), וגם, עבור SD תצטרך upscale טוב
לדעתי, פיוניר תהיה טובה יותר (למרות שאם היה מדובר על תוכן HD, הייתי אומר הפוך)
ה 40 אינץ של סוני W4000 קיבלה בסט ביי
הבנתי שהיא עדיין לא הגיע, חכה עוד קצת עד שיציגו אותה
בחנויות ואז יהיה לך יותר קל להחליט.
את ה 52 אינץ ראיתי באולם תצוגה של סוני והיא נראת חבל"ז
הבעיה שלא ניתן להשוות אותה עם שום דבר אחר כי יש שם רק סוני
הבנתי שהיא עדיין לא הגיע, חכה עוד קצת עד שיציגו אותה
בחנויות ואז יהיה לך יותר קל להחליט.
את ה 52 אינץ ראיתי באולם תצוגה של סוני והיא נראת חבל"ז
הבעיה שלא ניתן להשוות אותה עם שום דבר אחר כי יש שם רק סוני
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4687
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
ronen61,
הסוני אכן מסך LCD מעולה אבל נראה לי שהוא פחות מתאים לך שכן הוא FHD ויתקשה הרבה יותר להציג תכני SD רגילים מאשר הפיוניר. בכל מקרה הפיוניר הוא מסך די ישן ותחשוב אולי לבדוק דגמים חדשים יותר כגון 508XD (אם קיים עדיין) או מסכי 50 אינץ' HDR אחרים של פנסוניק.
הסוני אכן מסך LCD מעולה אבל נראה לי שהוא פחות מתאים לך שכן הוא FHD ויתקשה הרבה יותר להציג תכני SD רגילים מאשר הפיוניר. בכל מקרה הפיוניר הוא מסך די ישן ותחשוב אולי לבדוק דגמים חדשים יותר כגון 508XD (אם קיים עדיין) או מסכי 50 אינץ' HDR אחרים של פנסוניק.
אני מודע לחיסרון שלו, אבל יש סיבה למה בחרתי אותו,nils3373 כתב:ronen61,
הסוני אכן מסך LCD מעולה אבל נראה לי שהוא פחות מתאים לך שכן הוא FHD ויתקשה הרבה יותר להציג תכני SD רגילים מאשר הפיוניר. בכל מקרה הפיוניר הוא מסך די ישן ותחשוב אולי לבדוק דגמים חדשים יותר כגון 508XD (אם קיים עדיין) או מסכי 50 אינץ' HDR אחרים של פנסוניק....
לאחרונה החלטתי להתפשר על מקרן שרציתי לסלון משיקולי תקציב.
רציתי מקרן FHD והלכתי בסוף על מקרן שהוא HDR.
אז החלטתי שכדי להנות מ1080P (יש לי כבר נגן בלו ריי) אני ישקיע במסך שהוא FHD בחדר השינה
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4687
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
בכל מקרה מהמרחק הצפיה שלך לא תבחין כלל בין תכני 720 ל-1080 במסך 46 אינץ' כך שחבל על הכסף.ronen61 כתב:אני מודע לחיסרון שלו, אבל יש סיבה למה בחרתי אותו,nils3373 כתב:ronen61,
הסוני אכן מסך LCD מעולה אבל נראה לי שהוא פחות מתאים לך שכן הוא FHD ויתקשה הרבה יותר להציג תכני SD רגילים מאשר הפיוניר. בכל מקרה הפיוניר הוא מסך די ישן ותחשוב אולי לבדוק דגמים חדשים יותר כגון 508XD (אם קיים עדיין) או מסכי 50 אינץ' HDR אחרים של פנסוניק....
אז החלטתי שכדי להנות מ1080P (יש לי כבר נגן בלו ריי) אני ישקיע במסך שהוא FHD בחדר השינה...
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
שוב המנגינה הזאת..nils3373 כתב:בכל מקרה מהמרחק הצפיה שלך לא תבחין כלל בין תכני 720 ל-1080 במסך 46 אינץ' כך שחבל על הכסף.ronen61 כתב:אני מודע לחיסרון שלו, אבל יש סיבה למה בחרתי אותו,nils3373 כתב:ronen61,
אז החלטתי שכדי להנות מ1080P (יש לי כבר נגן בלו ריי) אני ישקיע במסך שהוא FHD בחדר השינה......
סוף סוף יש בנאדם שמבין בטכנולוגיה
אין ספק שהייתה לי בדיוק אותה התלבטות--סוני FHD 46 \ פיוניר HDR 50 אז...
בתור בעלים של 508XD :
מרוצה עד השמיים, שווה כל שקל בתכני SD...HD...וכל הבא ליד, יותר נכון ל HTPC
איכות של מסך שאני רואה דרך המחשב פשוט תענוג, חדות מטורפת, לא התאכזבתי לשנייה, האמת אני חייב תודה ענקית על הרכישה והשרות ללני חנוך, אין ספק שהוא עשה לי סדר בראש לגבי מסכים.
ארז
בתור בעלים של 508XD :
מרוצה עד השמיים, שווה כל שקל בתכני SD...HD...וכל הבא ליד, יותר נכון ל HTPC
איכות של מסך שאני רואה דרך המחשב פשוט תענוג, חדות מטורפת, לא התאכזבתי לשנייה, האמת אני חייב תודה ענקית על הרכישה והשרות ללני חנוך, אין ספק שהוא עשה לי סדר בראש לגבי מסכים.
ארז
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78921
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
אם אתה חושש שאשתך תשאיר את המסך VOD שעות רבות על גבי המסך, הייתי מוותר על פלזמה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78921
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
ronen61,
נכון. יש לי מסך של פיוניר כרגע שהוא שני דורות אחורה וקשה מאוד לצרוב אותו. עדיין, אם הייתי יודע שאשתי הולכת כל יום לשים תפריט קבוע עליו במקום לכבות אותו הייתי הולך על LCD.
נכון. יש לי מסך של פיוניר כרגע שהוא שני דורות אחורה וקשה מאוד לצרוב אותו. עדיין, אם הייתי יודע שאשתי הולכת כל יום לשים תפריט קבוע עליו במקום לכבות אותו הייתי הולך על LCD.
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
לא יותר פשוט לדבר אל האישה ולהסביר לה?
(במקרים של אטימות מוחלטת ניתן פשוט להחליף....)
הערה: למען הסר ספק מדובר בבדיחה. כל המבין אחרת - לא מבין.
(במקרים של אטימות מוחלטת ניתן פשוט להחליף....)
הערה: למען הסר ספק מדובר בבדיחה. כל המבין אחרת - לא מבין.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!