שאלה כללית
אם כרגע המטרה העיקרית שלי היא להנות ממוזיקה ברמה גבוהה ואיכותית (כמובן במסגרת תקציב של איש קבע צעיר)...
ולשלב גם הנאה מקולנוע ביתי אך כמטרה משנית....
1. האם מגבר שמותאם מלכתחילה לקולנוע ביתי עושה את העבודה או שמא טעיתי ועליי בכלל לקנות מגבר סטיראו , דו ערוצי?
2. האם יש משמעות למספר רב של ערוצים אם בכוונתי להנות ממוזיקה ברמה גבוהה.
כרגע מצוי ברשותי (כפי שהספקתם להבין משאר השרשורים), רסיבר מדגם denon avr 1705
השאלות שציינתי מטרידות אותי וכמובן ככלל השאלה הגדולה האם לשדרג? למכור? לקנות מגבר אחר? רמקולים? רכיבים?
פשוט תועה בדרך
ולשלב גם הנאה מקולנוע ביתי אך כמטרה משנית....
1. האם מגבר שמותאם מלכתחילה לקולנוע ביתי עושה את העבודה או שמא טעיתי ועליי בכלל לקנות מגבר סטיראו , דו ערוצי?
2. האם יש משמעות למספר רב של ערוצים אם בכוונתי להנות ממוזיקה ברמה גבוהה.
כרגע מצוי ברשותי (כפי שהספקתם להבין משאר השרשורים), רסיבר מדגם denon avr 1705
השאלות שציינתי מטרידות אותי וכמובן ככלל השאלה הגדולה האם לשדרג? למכור? לקנות מגבר אחר? רמקולים? רכיבים?
פשוט תועה בדרך
- yairf
- עוסק בתחום

- תגובות: 9363
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 199 פעמים
אני לא מוצא שום דבר רע בלראות סרטים The old way כלומר בסטריאו, ובינתיים להנות מאיכות טובה בהרבה של מוזיקה (דרך מגבר סטריאו ייעודי ולא רסיבר). כשיהיה הממון מצוי בכיסך, תוכל להוסיף רסיבר רב ערוצי (או להשתמש בקיים) לצורך סרטים בלבד.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
מי אמר את זה???danga כתב:כלומר אין ערך מוסף לשמיעת מוזיקה ב 5/6.1 ערוצים?...
כמובן שזה תלוי בכותר הספציפי ואיך עשו את המיקס, אבל לדעתי יש תוספת לא מבוטלת לסראונד בסרטים.
עד כמה זה קריטי לך? זה כבר אישי ואתה תחליט אם זה שווה לך את ההיפרש ומה סידרי העדיפויות מול הההשקעה בסטריאו.
ל-yairf, זה לא ממש חשוב אל מול הסטריאו, וזה לגיטימי לחלוטין, אבל זה לא אוניברסלי.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: