בעיה עם SAMSUNG A450
אז ככה לפני כמה ימים קניתי את המכשיר וקיבלתי אותו דיברתי עם החברה והיא אמרה לי שהטלויזייה קטנה אז אני יכול להתקין אותה לבד וטכנאי יגיע לבדוק רק שהכל בסדר אמרתי לה אני יכול לפתוח אותה היא אמרה לי כן היא קטנה אין בעייה רק שלא יהיה לה נזק פיזי..!
בסדר פתחתי התקנתי ואני מדליק והכח בסדר ולאחר כ - שעה של צפייה חצי מהמסך נמחק ורואים טשטוש וזה הולך ומחמיר...ונגיד אני מכבה אותה ללילה אני מדליק אותה בבוקר שוב אני רואה שעה טוב ואז חצי נעלם..!
עכשיו עוד דבר מוזר הוא שכאשר אני עובר למסך אחר (כלומר ערוץ אחר בטלויזיה לא בממיר..נגיד מ AV2 ל AV!!) בטלויזיה אני רואה את החלק המחוק אני משתגע מה זה יכול להיות החלפתי ממיר וכבל וכלום....!
עכשיו יום שני הטכנאי מגיע ואני לא יודע מה לעשות אפילו שהנציגה אמרה לי לפתוח זה מעלה בי חששות מישהוא מכיר תבעייה .!?
תודה רן
בסדר פתחתי התקנתי ואני מדליק והכח בסדר ולאחר כ - שעה של צפייה חצי מהמסך נמחק ורואים טשטוש וזה הולך ומחמיר...ונגיד אני מכבה אותה ללילה אני מדליק אותה בבוקר שוב אני רואה שעה טוב ואז חצי נעלם..!
עכשיו עוד דבר מוזר הוא שכאשר אני עובר למסך אחר (כלומר ערוץ אחר בטלויזיה לא בממיר..נגיד מ AV2 ל AV!!) בטלויזיה אני רואה את החלק המחוק אני משתגע מה זה יכול להיות החלפתי ממיר וכבל וכלום....!
עכשיו יום שני הטכנאי מגיע ואני לא יודע מה לעשות אפילו שהנציגה אמרה לי לפתוח זה מעלה בי חששות מישהוא מכיר תבעייה .!?
תודה רן
מאותו חשש בדיוק הטלוויזיה עומדת אצלי בסלון סגורה בתוך הקרטון עם הפלומבות עדיין (מיום חמישי).
אני מעדיף להמתין לטכנאי שירות שיפתח, יבדוק וכו'.
אין לי כוח להתעסקות עם בירוקרטיות ופקידות ו"לא יכול להיות שהטלוויזיה הגיעה במצב הזה...".
ממתין בסבלנות (שבד"כ אין כלל וכלל בכל הנוגע למכשירי חשמל/מחשבים).
אני מעדיף להמתין לטכנאי שירות שיפתח, יבדוק וכו'.
אין לי כוח להתעסקות עם בירוקרטיות ופקידות ו"לא יכול להיות שהטלוויזיה הגיעה במצב הזה...".
ממתין בסבלנות (שבד"כ אין כלל וכלל בכל הנוגע למכשירי חשמל/מחשבים).