עזרה בבקשה

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
micky1506 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 19
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם

אני צריך בבקשה עזרה.

אני רוצה להשתדרג ולהתחיל לבנות מערכת אוידיאו איכותית בחלקים, אך המבחר עצום ואין לי שמץ מה טוב ומה לא. ברור לי כי אין סוף ל"טוב", אבל ברור כי יש איזשהו סף של קוסט-אפקטיבנס, אשר נגיש גם ללא למשכן את שתי הכליות. :-)

הייתי מוכן להשקיע בסביבות 5000 שח, אך אם הייתי יודע שצריך לשלם מעט יותר (7-8K) הייתי גם חושב על זה.

ועוד דבר, אני לא ממש מבין את ההבדל בין מערכת קולנוע ביתית לבין מערכות התבססות על 2 רמקולים וסאב. האם ניתן להגיע לאותה רמת איכות?

ולסיום, בקשה נוספת, אנא אל תקבלו את "בורותי" בטכנולוגיות עכשויות לבורות מבחינת איכות הצליל - כלומר דווקא על הצליל לא הייתי מתפשר, לא בשביל מותג ולא בשביל מחיר.

המון המון תודה
מיקי

yairf
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 9363
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 199 פעמים

שליחה #2 

אני מציע שתיגש לחנויות המומלצות ותעלה את אותן שאלות, אחרי ביקור ב-2-3 חנויות כאלו כבר יהיה לך בסיס התחלתי מאד של ידע. נסה גם לאתר חברים או שכנים עם מערכות טובות (לא פירלס ממכרזים) ובקש את עצתם. יש כאן גם שפע של מאמרים בפורום שעם קצת חיפוש תוכל לאתר אותם בקלות.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #3 

שלום וברוך הבא.

1. מה גודל החדר?
2. מה סוג המוסיקה שאתה שומע?
3. האם המערכת מיועדת להאזנה קריטית (קרי, אתה תשב מולה ב-SWEET SPOT ותשמע מוסיקה) או ל"מוסיקת רקע" (קרי, בזמן שאתה עושה דברים אחרים בבית?
4. האם יש לך כבר איזשהו מקור שאתה מתכנן להשתמש בו (נגן DVD, IPOD, מחשב?) או שאתה מחפש בתקציב הזה גם מקור (משהו שיינגן CDים או שיימשוך את המידע מהרשת שלך ?
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

micky1506 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 19
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

ליאיר - תודה, למרטין - אפילו יותר תודה :-)

שליחה #4 

1. החדר כרגע די קטן, אבל הראיון לקנות לטווח ארוך - כלומר מערכת שתלווה אותי במשך כמה שנות פריחה כלכלית שיבואו (בעזרת השם :P )
2. אני שומע רוק, ג'אז, אמביינט...
3. זוהי שאלה ממש טובה "לאיזה סוג של האזנה מיועדת המערכת?" - אחרי שהשקעתי בזאת מחשבה, אני חושב שלרוב כן כמוסיקת רקע ולא ממש אני מוצא את עצמי יושב באמצע החדר ומאזין למוסיקה (לצערי הרב).
4. שאלת "מקור" לעומת זאת לא ממש ברורה לי - אסביר: בכל מקום שדברתי עד כה אמרו לי שלא ממש חשוב באיזה ד.וי.ד משתמשים ואין שום טעם להשקיע באמצעי ניגון יותר מדי. האם הטעו אותי?
כלומר יש לי, כמו לכל ישראלי מצוי איזה ד.וי.ד פושטי, למרות שרוב המוסיקה כיום אני שומע דרך המחשב, שמחובר למערכת.

המון תודה על התייחסות,
מיקי

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”