Generation Kill
-
OferL
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3906
- נתן תודות: 323 פעמים
- קיבל תודות: 118 פעמים
צפיתי עכשיו בשני הפרקים הראשונים. מדובר בסידרה מלחמתית שעוקבת אחרי פלוגה בגדוד מארינס בזמן הפלישה לעירק 2. בייחוד מראים צוות אחד שמלווה על ידי כתב עיתונות (משוחק על ידי ביצ'ר מאוז לא זוכר את שם השחקן)
הסידרה פשוט מצויינת. דיאלוגים מלאי הומור עצמי ולא מעט עקיצות פוליטיות וחברתיות. קטעי אקשן (חכו לפרק 2) מלחמתי. משחק מצויין. אווירה צבאית קשוחה של חברה שלא מפסיקים לרדת על המוצא של השני בגזענות בוטה לפעמים שלא ברור איך משודרת בעידן הפוליטיקלי קורקט. ומעל הכל האירוניה של חבורת אנשים שאין בייניהם כל קשר או דמיון שנקלעו לפלוגה אחת במלחמה אחת. כיף אמיתי. הפרקים ארוכים (שעה+) ולא משעממים לרגע.
בשוואה לסידרה הקודמת שראיתי על המלחמה בעירק (הראשונה?) Over There הסידרה הזו כמה דרגות מעל.
הסידרה פשוט מצויינת. דיאלוגים מלאי הומור עצמי ולא מעט עקיצות פוליטיות וחברתיות. קטעי אקשן (חכו לפרק 2) מלחמתי. משחק מצויין. אווירה צבאית קשוחה של חברה שלא מפסיקים לרדת על המוצא של השני בגזענות בוטה לפעמים שלא ברור איך משודרת בעידן הפוליטיקלי קורקט. ומעל הכל האירוניה של חבורת אנשים שאין בייניהם כל קשר או דמיון שנקלעו לפלוגה אחת במלחמה אחת. כיף אמיתי. הפרקים ארוכים (שעה+) ולא משעממים לרגע.
בשוואה לסידרה הקודמת שראיתי על המלחמה בעירק (הראשונה?) Over There הסידרה הזו כמה דרגות מעל.
Enjoy the Silence
- nadavck
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3328
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
מצטרף להמלצה!!! השבוע ראיתי גם את שני הפרקים הראשונים (מתוך 7 בסך הכל). הסדרה מסובבת על ספר שנכתב על המלחמה. סדרה של HBO כמובן. מאוד מומלץ!OferL כתב:צפיתי עכשיו בשני הפרקים הראשונים. מדובר בסידרה מלחמתית שעוקבת אחרי פלוגה בגדוד מארינס בזמן הפלישה לעירק 2. בייחוד מראים צוות אחד שמלווה על ידי כתב עיתונות (משוחק על ידי ביצ'ר מאוז לא זוכר את שם השחקן)
בשוואה לסידרה הקודמת שראיתי על המלחמה בעירק (הראשונה?) Over There הסידרה הזו כמה דרגות מעל....
לצפיה באוסף הסרטים שלי:
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke
מצטרף להמלצה
סדרה מופלאה, וזה לא מפתיע בגלל שמי שמעורב בהפיכה של הכתבות לטלביזיה הם אותם אנשים שהפיקו/כתבו את the wire (הסמויה) והספרים שעליהם היא מתבססת, רואים את המגע שלהם בדיאלוגים הגאוניים 
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
תודה ! יבדק...
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
-
OferL
- חבר מביא חבר

נדבnadavck כתב:מצטרף להמלצה!!! השבוע ראיתי גם את שני הפרקים הראשונים (מתוך 7 בסך הכל). הסדרה מסובבת על ספר שנכתב על המלחמה. סדרה של HBO כמובן. מאוד מומלץ!OferL כתב:צפיתי עכשיו בשני הפרקים הראשונים. מדובר בסידרה מלחמתית שעוקבת אחרי פלוגה בגדוד מארינס בזמן הפלישה לעירק 2. בייחוד מראים צוות אחד שמלווה על ידי כתב עיתונות (משוחק על ידי ביצ'ר מאוז לא זוכר את שם השחקן)
בשוואה לסידרה הקודמת שראיתי על המלחמה בעירק (הראשונה?) Over There הסידרה הזו כמה דרגות מעל.......
לא ידעתי שאתה רואה טלויזיה
Enjoy the Silence
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46391
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
עכשיו סיימתי לצפות בשני הפרקים הראשונים, בהחלט סדרה מעניינת.
דומה ל Band of Brothers אך בשנות האלפיים
דומה ל Band of Brothers אך בשנות האלפיים
- StonedJunglist
- חבר ותיק

- תגובות: 1190
- שם מלא: StonedJunglist
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 22 פעמים
עכשיו התחלתי לראות גם, פרק ראשון נחמד מאוד.. באמת דומה ל BOB, דגש הרבה על דיאלוגים ועל מצבי החיילים..
- nadavck
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3328
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
עופר, אני רואה שאתה ממש מכיר אותיOferL כתב:נדבnadavck כתב:מצטרף להמלצה!!! השבוע ראיתי גם את שני הפרקים הראשונים (מתוך 7 בסך הכל). הסדרה מסובבת על ספר שנכתב על המלחמה. סדרה של HBO כמובן. מאוד מומלץ!OferL כתב:צפיתי עכשיו בשני הפרקים הראשונים. מדובר בסידרה מלחמתית שעוקבת אחרי פלוגה בגדוד מארינס בזמן הפלישה לעירק 2. בייחוד מראים צוות אחד שמלווה על ידי כתב עיתונות (משוחק על ידי ביצ'ר מאוז לא זוכר את שם השחקן)
בשוואה לסידרה הקודמת שראיתי על המלחמה בעירק (הראשונה?) Over There הסידרה הזו כמה דרגות מעל.......
לא ידעתי שאתה רואה טלויזיה
...
אני לא רואה טלוויזיה, אני רואה סרטים וסדרות במערכת שלי
את GK הורדתי....
לצפיה באוסף הסרטים שלי:
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

היום סיימתי לראות את פרק 7 ואחרון.
היו יכולים להוסיף קצת יותר סצנות אקשן, סדרה נחמדה ותו לא. פרק אחרון די מאכזב.
היו יכולים להוסיף קצת יותר סצנות אקשן, סדרה נחמדה ותו לא. פרק אחרון די מאכזב.
-
OferL
- חבר מביא חבר

אני לא חושב שצריך לשפוט את הסידרה במישור האקשן בלבד.ziv_r כתב:היום סיימתי לראות את פרק 7 ואחרון.
היו יכולים להוסיף קצת יותר סצנות אקשן, סדרה נחמדה ותו לא. פרק אחרון די מאכזב....
הסידרה עוסקת יותר בהווי של היחידה הזו ובחיים של אנשים במסגרת הלחוצה והלוחצת. אנשים מרקעים שונים מאד שמחוברים ברמה הבסיסית ביותר: הישרדות.
המנטליות של יחידת עילית יחד עם התיסכול הרב על חוסר המשימות והמשימות הלא מתאימות שקיבלו בזמן מלחמה.
Enjoy the Silence
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag