יציאת SPDIF/HEADPHONES ממחשב נייד DELL
שלום,
יש לי מחשב נייד ללא כרטיס קול מיוחד (אונבורד אני מניח) עם מערכת הפעלה VISTA.
יש 2 אופציות לסאונד:
1. Speakers / Headphones
2. Digital Output Device (SPDIF Out)
היציאות היחידות של המחשב הן PL 3.5mm של אוזניות ומיקרופון.
השאלה שלי היא איך אני מוציא סאונד דיגיטלי 5.1 מהמחשב? (יש לי רסיבר עם כניסת COAX RCA).
חיפשתי כבל 3.5mm - 1xRCA ופשוט לא מצאתי. ניסיתי כל מיני אלתורים ולא יוצא סאונד.
בכלל, נניח ואני משיג כבל כזה (ראיתי באיזה אתר) איך אמור לצאת סאונד דיגיטלי דרך כבל אנלוגי פשוט? למה הכבל הזה כ"כ נדיר? יש את יציאת ה SPDIF הזו כמעט בכל מחשב נייד היום...
תודה!
יש לי מחשב נייד ללא כרטיס קול מיוחד (אונבורד אני מניח) עם מערכת הפעלה VISTA.
יש 2 אופציות לסאונד:
1. Speakers / Headphones
2. Digital Output Device (SPDIF Out)
היציאות היחידות של המחשב הן PL 3.5mm של אוזניות ומיקרופון.
השאלה שלי היא איך אני מוציא סאונד דיגיטלי 5.1 מהמחשב? (יש לי רסיבר עם כניסת COAX RCA).
חיפשתי כבל 3.5mm - 1xRCA ופשוט לא מצאתי. ניסיתי כל מיני אלתורים ולא יוצא סאונד.
בכלל, נניח ואני משיג כבל כזה (ראיתי באיזה אתר) איך אמור לצאת סאונד דיגיטלי דרך כבל אנלוגי פשוט? למה הכבל הזה כ"כ נדיר? יש את יציאת ה SPDIF הזו כמעט בכל מחשב נייד היום...
תודה!
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
יש שתי אופציות:
1. היציאה היא משולבת עם יציאה אופטית, ואז אתה צריך מתאם כזה:

עם כבל אופטי רגיל, או כבל מוכן שצד אחד הוא חיבור TOSLIKN רגיל וצד שני הוא 3.5 מ"מ:

2. היציאה היא משולבת יציאה קואקסיאלית בחיבור 3.5 מ"מ ואז אתה צריך מתאם כזה:

עם כבל קואקסיאלי רגיל, או כבל מוכן:

1. היציאה היא משולבת עם יציאה אופטית, ואז אתה צריך מתאם כזה:

עם כבל אופטי רגיל, או כבל מוכן שצד אחד הוא חיבור TOSLIKN רגיל וצד שני הוא 3.5 מ"מ:

2. היציאה היא משולבת יציאה קואקסיאלית בחיבור 3.5 מ"מ ואז אתה צריך מתאם כזה:

עם כבל קואקסיאלי רגיל, או כבל מוכן:

תודה!
אני מאמין שאופציה 2 היא הרלוונטית אליי מאחר ואין שום אינדיקציה שהיציאה שלי היא יציאה אופטית (הסתכלתי בעין על היציאה לראות אם יש אור, אפילו ניסיתי את הכבל שאתה מציע - יש לי אותו - וכלום לא קרה).
אופציה 2 - זה בדיוק הכבל שאני מחפש. 3.5 ממ -- 1RCA. אני לא מוצא. המקום היחידי שמצאתי זה איזה אתר בחו"ל (אני אקנה כבל בחו"ל?!).
מה שכן - דיברת על ה adapter הזה וזה מעניין - אולי אני פשוט צריך כבל 1xRCA -1xRCA, ובעזרת המתאם הזה אני אחבר אותו למחשב (יציאת PL 3.5mm).
אתה יודע איפה אפשר למצוא את הכבל שהראית ו/או את המתאם הזה?
תודה רבה!
אופציה 2 - זה בדיוק הכבל שאני מחפש. 3.5 ממ -- 1RCA. אני לא מוצא. המקום היחידי שמצאתי זה איזה אתר בחו"ל (אני אקנה כבל בחו"ל?!).
מה שכן - דיברת על ה adapter הזה וזה מעניין - אולי אני פשוט צריך כבל 1xRCA -1xRCA, ובעזרת המתאם הזה אני אחבר אותו למחשב (יציאת PL 3.5mm).
אתה יודע איפה אפשר למצוא את הכבל שהראית ו/או את המתאם הזה?
תודה רבה!