שאלה - שני בלאסטרים מ-receiver אחד.

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
Shed פותח השרשור
גורו HTPC
גורו HTPC
תגובות: 2832
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 135 פעמים

שליחה #1 

אהלן,

השלט של מיקרוסופט עבור MCE מגיע עם רסיבר אשר יש לו שני פורטים ל-ir blaster. האם מישהו הצליח להפעיל בלאסטר מכל אחד מהפורטים בנפרד ו/או ביחד?

אני הצלחתי היום, לאחר קצת מחקר להגיע למצב שאני יכול לחבר שני בלאסטרים שונים (כל אחד לכניסה אחרת) ולבחור בכל רגע נתון (על פי הממיר שאני רוצה לשלוט בו) באיזה בלאסטר לשדר את הפקודה.

מעניין אותי לדעת איך התהליך הזה נעשה תחת windows.
You are never fully dressed without a smile

creed
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 955
נתן תודות: 33 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

שליחה #2 

אין לי ניסיון עם תוכנות המדיה הסטנדרטיות של windows כמו VMC או XP MCE, אבל במערכת שאני מריץ תחת windows זה עובד מצוין, רק צריך לסמן check-box שיקבע איזה יציאה להפעיל מהשתיים.

Shed פותח השרשור
גורו HTPC
גורו HTPC

שליחה #3 

creed כתב:אין לי ניסיון עם תוכנות המדיה הסטנדרטיות של windows כמו VMC או XP MCE, אבל במערכת שאני מריץ תחת windows זה עובד מצוין, רק צריך לסמן check-box שיקבע איזה יציאה להפעיל מהשתיים.
...
השאלה שלי היא האם אתה יכול לעשות את זה אוטומטית? כלומר כאשר תוכנת המדיה סנטר (של מיקרוסופט או כל אחת אחרת) רוצה להחליף ערוץ בממיר 1 היא תעבוד עם יציאה א' וכאשר היא רוצה להפעיל מכשיר אחר (למשל מגבר, או ממיר אחר) היא תעבוד עם יציאה ב'?

creed
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #4 

אם מדובר באותו דגם של ממיר, אז אין לי אפשרות כזו.
אם מדובר בשני מכשירים שונים (או יותר נכון שני שלטים שונים), אז כן, התוכנה תשלח את האות למכשיר הנכון דרך היציאה הנכונה.

Shed פותח השרשור
גורו HTPC
גורו HTPC

שליחה #5 

סתם שאלה, עם איזו מערכת אתה משתמש? אני אישית עם לינוקס ו-mythtv. זה דרש קצת מחקר, אבל הצלחתי להגיע למצב שהמערכת יודעת לנתב את האות ליציאות שונות כאשר היא רוצה להחליף ערוצים בממירים שונים, גם כאשר מדובר באותו דגם של ממיר בדיוק.

creed
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #6 

אני עובד עם xp 32bit-sp2
תוכנת המדיה שלי היא GB-PVR
כל נושא השליטה במחשב מתווך דרך שתי תוכנות קטנות - HIP ו - HIP-W-SEND (שעובדות בתיאום מלא עם GB-PVR)
את HIP מלמדים את כל המקשים בשלט של המחשב, ומצמידים לכל מקש פונקציה מהמקלדת, פעולה כמו פתיחת יישום וכד'.

בנוסף, מלמדים את HIP את מקשי המספרים של שלט הממיר, אך במקום להצמיד לכל מספר כזה פונקציה במקלדת, אומרים לו להעביר את הפיקוד ל - HIP-W-SEND.

תפקידה של האחרונה הוא לשלוח את הפקודה דרך היציאה הרצויה שבבלאסטר לממיר או לכל מכשיר אחר.
לכן, ב- setup שלי כרגע, כדי ש - HIP-W-SEND תדע לנתב פקודות מהיציאות השונות, הפקודות שמוזנות אליה מ - HIP צריכות להיות שונות - כלומר אני חייב שני שלטים שונים- אחד לכל יציאה.

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”