שתי מערכות הגיעו לגמר - צריך חוות דעת
שלום לכולם, לאחר קריאה, שיטוטים והאזנות הגיע הזמן להחליט, כמו שז נראה כרגע יש שני setups שנראים כמועמדים הסופיים (רמת מחיר דומה פחות או יותר) אשמח לשמוע חוות דעת גם איזה מהמערכות הייתם לוקחים וגם לגבי ההתלבטות בין הרסיברים בכל אחת מהאופציות:
מערכת מבוססת Highland:
קדמיים Highland 3205
אחוריים Highland 3201
סנטר Highland 320c
סאב Highland Dord 265
רסיבר: התלבטות בין onkyo 606 ל NAD 744 .
מערכת מבוססת Mordaunt Short:
קדמיים MS 906 Avant
אחוריים MS Alumnis
סנטר MS 905
סאב MS 309 Avant
רסיבר: התלבטות בין 606 לcambridge audio 540R
שתי המערכות נשמעו לי מצוין ומאחר והם בחנויות שונות קצת קשה להשוות כך שאשמח לשמוע כל דבר ממי שמכיר..
מערכת מבוססת Highland:
קדמיים Highland 3205
אחוריים Highland 3201
סנטר Highland 320c
סאב Highland Dord 265
רסיבר: התלבטות בין onkyo 606 ל NAD 744 .
מערכת מבוססת Mordaunt Short:
קדמיים MS 906 Avant
אחוריים MS Alumnis
סנטר MS 905
סאב MS 309 Avant
רסיבר: התלבטות בין 606 לcambridge audio 540R
שתי המערכות נשמעו לי מצוין ומאחר והם בחנויות שונות קצת קשה להשוות כך שאשמח לשמוע כל דבר ממי שמכיר..
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
אין לי מושג לגבי הרמקולים אבל ההתלבטות ביו הרסיברים היא פשוטה. אם חשוב לך יותר ק"ב - לך על האונקיו. אם חשוב לך יותר סטריאו, לך על הקיימברידג' או הנאד.
לקיימברידג' ולנאד יש הגברה מעט טובה יותר מהאונקיו אך לאונקיו יש הגברה סבירה ותמיכה בפורמטים החדשים ומיתוג HD מלא.
לקיימברידג' ולנאד יש הגברה מעט טובה יותר מהאונקיו אך לאונקיו יש הגברה סבירה ותמיכה בפורמטים החדשים ומיתוג HD מלא.
העצה של MOSHEM74 יש לה בסיס רחב , למרות שזה לא מחוייב המציאות שזה מה שיקרה אצלך.ohad78 כתב:מקריאה בפורום עוד לפני השאלה הבנתי שmoshem74 מאוד נחרץ לגבי NAD בנושא אמינות המכשירים. יש מישהו עם ניסיון/ידע/תובנות לכיוון השני?...
גם אני ראיתי המון שרשורים של פרומים בחו"ל על תקלות כאלו ואחרות במכשירים של נד,
תקלות מוזרות ומשונות.
להגיד שזה בכל מכשיר?
לא ניתן כי אחרת החברה לא היתה קיימת.
מאידך הכמות של התלונות רבה אבל לא רק עליהם,דבר שאתה יכול לגלות לבד באמצעות האינטרנט.
דרך אגב גם הסדרות האחרונות של הרמן לוקות בנ"ל
יחד עם זאת גם לחברה הזו יש אחריות ולאנשים שלא מוכנים להתפשר בצליל
ומוכנים לוותר על טכנולוגיה ואמינות במידה מסויימת נד היא פיתרון.
למרות שאף אחת מהחברות שציינת היא לא מה שהייתי אני הולך על,
עם בכל זאת צריך לבחור אזי האונקיו 606 הוא מה שנקרא BEST ALL ROUNDER.
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
אני הייתי שוקל ללכת על זה:
http://www.netoneto.co.il/pl_product~avr355~12~36.htm
פורמטים חדשים, מיתוג HD ואיכות סטריאו לא פחות טובה מהנאד והקיימברידג' (אם לא יותר טובה)
http://www.netoneto.co.il/pl_product~avr355~12~36.htm
פורמטים חדשים, מיתוג HD ואיכות סטריאו לא פחות טובה מהנאד והקיימברידג' (אם לא יותר טובה)
ה 606 הוא בהחלט מגבר ראוי מבחינת תמורה למחיר על פי חוות דעת של משתמשים, אך אני לא מכיר אותו מעבר לכך.ohad78 כתב:אוקיי... אז בהנחה שההתלבטות היא מול ה606 איזה מגבר אחר היית מעדיף?...
גם לא שמעתי את הרמקולים שבכוונתך לקנות,אז אני לא יכול לחוות דיעה על השילוב.
העדפות שלי שונות מטעמי סאונד וטיב בניה אבל זה כלל לא מחייב,
ויש היום הרבה הרבה שילובים טובים ומוצלחים.
בסלון יש לי מערכת על בסיס רמקולים של KEF IQ9 מוגברת
ב BI-AMP ע"י דנון 4308
ובחדר אחר יש לי את ה B&W683 מוגברים ע"י מרנץ SR8002 שוב ב BI-AMP
בשני המקרים אני מאוד מאוד מרוצה מהשילובים,(יתרון למערכת השניה).
כיום לאחר שהחלפתי כבר 4 רסיברים ב 10 שנים אחרונות( 2הקודמים
היו הרמן קרדון ובאחרון היו בעיות אמינות ואיכות סטריאו שלא התאימה לי בכלל למרות שהוא היה ספינת הדגל של הרמן ה 7300) ולאחר ששמעתי לא מעט רסיברים אחרים שנשמעו בהחלט טוב פיתחתי העדפה אישית ברורה למרנץ,ואם לא מרנץ אז דנון.
לגבי המורדנט שורט אני יודע שהמרנץ שילוב מתאים (לפחות בסדרות יוקרתיות) לגבי הרמקולים האחרים שציינת אני לא מכיר.
אני לא בטוח שיש למרנץ דגם עדכני מבחינת פורמטים ברמת המחיר של האונקיו אולי ה SR4002 שהגיע לאחרונה אבל אני לא חושב שיהיה לו כח הגברה בר תחרות עם האונקיו (מאידך הדגמים היקרים יותר כוללים את הפורמטים הרלוונטיים והם כבר בארץ.)
באוקטובר מרנץ תציג את ה SR6003 ( ניתן לראות על כך שרשורים אתרים בגרמנית ובמזרח)והוא בהחלט יהיה שינוי מרענן לקו השמרני של מרנץ ( לראשונה הוא יכלול SCALER ).אבל מי יודע מתי הוא יגיע לארץ.
מצד שני אם יכולת ל"טפס קצת במחיר" אולי זה הזמן לקבל מחיר טוב על SR7002
שנמצא כבר בארץ.
האונקיו בהחלט אופציה ראויה,ולא לשכוח בסופו של תהליך המגבר אמור להשתלב
עם הרמקולים שאתה בוחר,תדאג לשמוע היטב את השילוב לפני שאתה קונה!