פלזמה או LCD גודל 42" חיבור למחשב - מס' שאלות
שלום לכולם,
התחילו שלב התלבטויות תוך פחות מחודש אנו נכנסים לבית החדש עכשיוהתברר שניתן להכניס מסך בגודל 42 אינץ לקיר (יחסית קטן) שהמרחק צפיה הוא 3.2 מטר בערך אולי קצת פחות אחרי הוספת ספה.
עכשיו הדברים שאני צופה בעיקר זה 95% מהמחשב (1080P ו 720P סדרות ותוכן SD)
ו - 5% טלוויזיה.
עכשיו צריך שהמסך יתמוך בNR ופה ישנה בעיה.
לכן להלן שאלותיי:
1. פלזמה - - אפשרי NR?
2. מה אני יאאבד אם אחבר בחיבור VGA לעומת HDMI ?
3. קריאה מהמסך (שלא לצורך עבודות) בפלזמה מה הבעיות ? (אשמח אם מישהו יעלה תמונה נגיד של האתר בפלזמה שמחוברת למחשב או של סתם טקטס).
4. תקציב 12 אלף.
5. תודה!
המשך סופ"ש נעים ושבת שלום,
איציק.
התחילו שלב התלבטויות תוך פחות מחודש אנו נכנסים לבית החדש עכשיוהתברר שניתן להכניס מסך בגודל 42 אינץ לקיר (יחסית קטן) שהמרחק צפיה הוא 3.2 מטר בערך אולי קצת פחות אחרי הוספת ספה.
עכשיו הדברים שאני צופה בעיקר זה 95% מהמחשב (1080P ו 720P סדרות ותוכן SD)
ו - 5% טלוויזיה.
עכשיו צריך שהמסך יתמוך בNR ופה ישנה בעיה.
לכן להלן שאלותיי:
1. פלזמה - - אפשרי NR?
2. מה אני יאאבד אם אחבר בחיבור VGA לעומת HDMI ?
3. קריאה מהמסך (שלא לצורך עבודות) בפלזמה מה הבעיות ? (אשמח אם מישהו יעלה תמונה נגיד של האתר בפלזמה שמחוברת למחשב או של סתם טקטס).
4. תקציב 12 אלף.
5. תודה!
המשך סופ"ש נעים ושבת שלום,
איציק.
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4686
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
ממרחק הצפיה שלך לא תבחין כלל בין תכני 720 ל-1080 במסך 42 אינץ' וגם לא ב-50 אינץ' כך שרק מסך HDR יתאים לך. התקציב ומרחק הצפיה שלך בשילוב תכני HD מתאימים כמו כפפה למסך פלאזמה 50 אינץ' טוב כגון LG 50PG60 או סמסונג PN50A450. השאלה היא אם זה יתאים לקיר המיוחד שלך.... 
נילס - תודה רבה! אני יודע שלא אבחין בתכנים לא תיככנתי לקנות 1080P עכשיו שאלה המתחבאת בגוף ההודעה שלי היתה פלזמה שניתן לחבר אותה ל - HTPC וגם לראות כתב ברור...
לגבי ה - 50" לא יתאים לקיר המיוחד כיוון שיש לי רק 114 ס"מ רוחב לטלוויזיה.
ושוב השאלה מה קורה אם אחבר VGA במקום HDMI (כיוון שהבנתי שרוב המסכים תומכים ב NR VGA ובודדים ומכים ב - HDMI, בהסתמך על זה שמדובר בכבל DVI -HDMI) הרי צכני HD אני עדיין אראה בשניהם, נכון?
לגבי ה - 50" לא יתאים לקיר המיוחד כיוון שיש לי רק 114 ס"מ רוחב לטלוויזיה.
ושוב השאלה מה קורה אם אחבר VGA במקום HDMI (כיוון שהבנתי שרוב המסכים תומכים ב NR VGA ובודדים ומכים ב - HDMI, בהסתמך על זה שמדובר בכבל DVI -HDMI) הרי צכני HD אני עדיין אראה בשניהם, נכון?
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4686
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
במקרה שלך עדיף באמת LCD בגודל 42 אינץ' (1366X768 פקסלים רבועיים) ולא פלאזמה בגלל שהפיקסלים הם מלבניים במסך פלאזמה 42 אינץ' (1024X768 אלא אם כן הוא FHD של פנסוניק) וזה ממש לא יתאים לחיבור HTPC ב-NR. למסך HDR (במקרה שלך) בהחלט יספיק מחבר VGA רגיל ואין כל צורך ב-HDMI מהמחשב והאיכות תיהיה מעולה.
לגבי חיבור VGA - אין שום הבדל באיכות האות בין חיבור HDMI לבין חיבור VGA. משום מה יש תחושה שאות דיגיטלי מכיל יותר מידע מאות אנלוגי, בעוד שבעצם המצב הוא הפוך. העולם בו אנחנו חיים הוא עולם אנלוגי, וכל האותות בטבע הם אנלוגים.
You are never fully dressed without a smile
shed - תודה! זה גם מה שחשבתי! עכשיו האם כל פלזמה עם חיבור VGA (קרי מחשב) בעצם תראה לי NR?
והמלצה למסך טוב עם כמה שפחות צריבות תתקבל בשמחה!
או שעדיף LCD? אם כך המלצה למה שיותר עדיף...
והמלצה למסך טוב עם כמה שפחות צריבות תתקבל בשמחה!
נערך לאחרונה על ידי iziko ב 24/08/2008 1:31, נערך פעם 1 בסך הכל.