בקשת ייעוץ לרמקולים קדמיים לקולנוע ביתי...

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
spiderrrman פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 304
נתן תודות: 105 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #1 

אז ככה החדר עצמו ממש לא גדול 2.60 על 3.40 וכרגע יש לי קדמיים את ה EVO 10 של וורפידל למי שמכיר ...
כיום אני רוצה להחליף אותם לרמקולים אחרים שהשימוש העיקרי שלהם הוא קולנוע ביתי אך ישמשו בערך ב-30 אחוז מהזמן גם להאזנה למוזיקה מכל מני סוגים בעיקר פופ ורוק אם זה משנה...
הייתי אתמול במספר חנויות בת"א ויצא לי לשמוע את הקליפץ' סדרה 82 שהם מחוברים לרסיבר אונקיו ולמרות שאני לא חושב לקחת את הדגם הספציפי הזה שהוא גדול מאוד ההתרשמות הכללית שלי מהקליפץ' הייתה שהוא מצויין לסרטים אך במוזיקה הוא צווחני מאוד...
אני מאוד אוהב צליל פתוח ובזמנו בחרתי בוורפידל רק בגלל בעיית תקציב (היה התמורה הכי טובה לכסף). שמעתי גם רמקולים של פוקל ושל דאלי והכי התחברתי לצליל של הדאלי למרות שבקטעים שניגנו מוזיקה אקוסטית (גיטרה וכו') הוא קצת נפל באיכותו....

הרסיבר שלי הוא 863 של ימהה שקניתי לאחרונה ועדיין אפילו לא חיברתי אותו. הסנטר מסדרה של ה EVO והאחוריים מדגם דיימונד סדרה 8.

בקיצור שמעתי כמה רמקולים ולא היה אחד שהפיל אותי לריצפה לכל אחד היה את החסרון שלו אני מבקש ממי שמכיר הרבה סוגים של רמקולים אולי להמליץ לי על כמה חברות של רמקולים לבדוק ... אם אפשר אפילו דגמים ספציפים זה יעזור התקציב הוא עד 8 אלף לקדמיים אחוריים נקנה בהמשך... אני מעדיף רמקול שיהיה לו בס טוב ויוכל להסתדר בלי צורך בסאב וופר בחדר...

תודה לעוזרים!
(Y)

זמר
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1361
נתן תודות: 125 פעמים
קיבל תודות: 107 פעמים

שליחה #2 

בתור אחד שיש לו קליפץ אין יותר טוב מהם לקולנוע ביתי במיוחד למי שאוהב סאונד פתוח
מה שכן את ה82 לא שמעתי
ולגבי הצרחנות רק האוזן שלך תחליט בהצלחה.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46391
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5079 פעמים

שליחה #3 

כל זוג רמקולים קדמיים ירוויח מתוספת סאב, מומלץ לא להתפשר בנקודה זאת.
המון רמקולים יכולים להתאים לצרכים ולתקציב שהגדרת, לכן רצוי כי תכתת רגליך לחנויות מתמחות עם דיסק ה DVD האהוב עליך ותפתח אוזנים :)

spiderrrman פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 304
נתן תודות: 105 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #4 

איך סרווין וגה בתחום הזה שווה לבדוק אותם?

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46391
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5079 פעמים

שליחה #5 

חלק מהאנשים שונאים את המותג ואחרים דווקא אוהבים אותו.
אני מציע כי תפנה מעט זמן ותאזין לו, ייתכן והוא ימצא חן בעיניך.

DISCUS
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 92
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #6 

[בקיצור שמעתי כמה רמקולים ולא היה אחד שהפיל אותי לריצפה לכל אחד היה את החסרון שלו אני מבקש ממי שמכיר הרבה סוגים של רמקולים אולי להמליץ לי על כמה חברות של רמקולים לבדוק ... אם אפשר אפילו דגמים ספציפים זה יעזור התקציב הוא עד 8 אלף לקדמיים אחוריים נקנה בהמשך... אני מעדיף רמקול שיהיה לו בס טוב ויוכל להסתדר בלי צורך בסאב וופר בחדר...

תודה לעוזרים!
(Y)[/quote]

בתקציב הזה וללא סאב: B&W 683.

תן לו הזדמנות,נבחר לרמקול השנה במגזין HI-FI CHOICE
גם אצלי הוא רמקול "השנה" ושמעתי כאלו שעולים פי ארבע ממנו.
ביחס למחיר לא שמעתי משהו מאוזן יותר ממנו.
יחד עם זאת זה הכל עניין של טעם.
לך תשמע ותראה עם הוא עובד טוב עם ההגברה שלך .
אני לפני שקניתי אותו שמעתי אותו עם מספר מגברים בלייזר סיטי,
אך אצלי בחיבור למרנץ 8002 ב BI-AMP התוצאה יצאה הטובה ביותר!

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”