כיום אני רוצה להחליף אותם לרמקולים אחרים שהשימוש העיקרי שלהם הוא קולנוע ביתי אך ישמשו בערך ב-30 אחוז מהזמן גם להאזנה למוזיקה מכל מני סוגים בעיקר פופ ורוק אם זה משנה...
הייתי אתמול במספר חנויות בת"א ויצא לי לשמוע את הקליפץ' סדרה 82 שהם מחוברים לרסיבר אונקיו ולמרות שאני לא חושב לקחת את הדגם הספציפי הזה שהוא גדול מאוד ההתרשמות הכללית שלי מהקליפץ' הייתה שהוא מצויין לסרטים אך במוזיקה הוא צווחני מאוד...
אני מאוד אוהב צליל פתוח ובזמנו בחרתי בוורפידל רק בגלל בעיית תקציב (היה התמורה הכי טובה לכסף). שמעתי גם רמקולים של פוקל ושל דאלי והכי התחברתי לצליל של הדאלי למרות שבקטעים שניגנו מוזיקה אקוסטית (גיטרה וכו') הוא קצת נפל באיכותו....
הרסיבר שלי הוא 863 של ימהה שקניתי לאחרונה ועדיין אפילו לא חיברתי אותו. הסנטר מסדרה של ה EVO והאחוריים מדגם דיימונד סדרה 8.
בקיצור שמעתי כמה רמקולים ולא היה אחד שהפיל אותי לריצפה לכל אחד היה את החסרון שלו אני מבקש ממי שמכיר הרבה סוגים של רמקולים אולי להמליץ לי על כמה חברות של רמקולים לבדוק ... אם אפשר אפילו דגמים ספציפים זה יעזור התקציב הוא עד 8 אלף לקדמיים אחוריים נקנה בהמשך... אני מעדיף רמקול שיהיה לו בס טוב ויוכל להסתדר בלי צורך בסאב וופר בחדר...
תודה לעוזרים!