חיבור שקע HOT ישירות לטלויזיה
שלום,
אני שוכר דירה שפעם היו מחוברים בה להוט
עכשיו יש בכל חדר קופסא לבנה על הקיר עם שקע אחד שכתוב מעליו Data
השאלה שלי אם אני יכול להשתמש בכניסות האלה בשביל לראות ערוץ 1 ו-2 בטלוויזיה. הבנתי שלא תמיד שמים פילטר, ולפעמים אפשר לראות.
פשוט ניסיתי לחבר אליו את כבל האנטנה, אבל זה לא אותו חיבור... (כבל אנטנה רגיל הוא עם חיבור עבה יותר, והשקע הזה נראה שמו עיגול הברגה עם כניסה דקה מאוד במרכז)
האם זה אפשרי? יש איזשהו מתאם? אולי אפשר לחבר מהשקע הזה בכלל ל-s-video ?
אין לי מושג ירוק בתחום הזה...
תודה!
אני שוכר דירה שפעם היו מחוברים בה להוט
עכשיו יש בכל חדר קופסא לבנה על הקיר עם שקע אחד שכתוב מעליו Data
השאלה שלי אם אני יכול להשתמש בכניסות האלה בשביל לראות ערוץ 1 ו-2 בטלוויזיה. הבנתי שלא תמיד שמים פילטר, ולפעמים אפשר לראות.
פשוט ניסיתי לחבר אליו את כבל האנטנה, אבל זה לא אותו חיבור... (כבל אנטנה רגיל הוא עם חיבור עבה יותר, והשקע הזה נראה שמו עיגול הברגה עם כניסה דקה מאוד במרכז)
האם זה אפשרי? יש איזשהו מתאם? אולי אפשר לחבר מהשקע הזה בכלל ל-s-video ?
אין לי מושג ירוק בתחום הזה...
תודה!
היי,guyezra כתב:כן.
תחבר את זה יש לטלויזיה.
אני העפתי את הקופסה, שמתי מפצל וחיברתי 2 טלויזיות
כמובן שזה רק הערוצים האנאלוגייים (RF)...
לא הבנתי איך לחבר לטלויזיה. לחבר לכניסת האנטנה בטלויזיה, או לחיבור אחר (s-video)?
אם לאנטנה, אז איזה כבל אני צריך? היציאה מהקיר היא חיבור הברגה, והכניסה בטלויזיה היא כניסת אנטנה רגילה... וזה לא מתאים לכבל אנטנה הרגיל שיש לי...
אכן ע"פ "חוק הבזק " ?! ( באשר חוק זה הוא "חד צדדי " - למי שיודעה , שומר ומייצג רק את האינטרסים של חברות הכבלים והלוין ! ). אתה עלול לקבל ממעשך קנס גבוה ! ואפילו מאסר !! אך לכול מטבע יש גם שני צדדים ! בצד האחר , חברות הכבלים והלוין באשר הם ידועות בדרך כלל כ "רשלניות במיוחד " ! לא דואגות להסיר מתוך הדירות , בחדרים , עם התנתקות של המנוי , גם את חיווט קבלי ההתקנה , וקופסת החיבור מעל הקירות ! אי ביצועה פעולה זו היא הפרה של מה ....... "חוק הבזק " ?? .... הפרה של מה זה .....? זאת הפרה של מה ???
לחברות הכבלים והלווין ! לפרק מיד את ההתקנה של חיווט החוטים מעל הקירות ,בזמן לקיחת הממירים מכל הדירות בארץ !!!!!!!! . להסיר לחלוטין את ההתקנה של כבלי החיווט מתוך הרכוש הפרטי !!!!!!! . וגם לתקן את מבנה הקירות ,כולל סתימת החורים , וביצועה צביעה בהתאם ,וכפי שהיה לפני ביצועה ההתקנה !!!!!!! . יש חוקים במדינת ישראל
. !!!!!!!!!!! לא? הרי אתם לא רוצים תביעות יצוגיות ?!!!!!
ואתה ראה הוזהרת במעשך !!!
לחברות הכבלים והלווין ! לפרק מיד את ההתקנה של חיווט החוטים מעל הקירות ,בזמן לקיחת הממירים מכל הדירות בארץ !!!!!!!! . להסיר לחלוטין את ההתקנה של כבלי החיווט מתוך הרכוש הפרטי !!!!!!! . וגם לתקן את מבנה הקירות ,כולל סתימת החורים , וביצועה צביעה בהתאם ,וכפי שהיה לפני ביצועה ההתקנה !!!!!!! . יש חוקים במדינת ישראל
ואתה ראה הוזהרת במעשך !!!
puca כתב:אכן ע"פ "חוק הבזק " ?! ( באשר חוק זה הוא "חד צדדי " - למי שיודעה , שומר ומייצג רק את האינטרסים של חברות הכבלים והלוין ! ). אתה עלול לקבל ממעשך קנס גבוה ! ואפילו מאסר !! אך לכול מטבע יש גם שני צדדים ! בצד האחר , חברות הכבלים והלוין באשר הם ידועות בדרך כלל כ "רשלניות במיוחד " ! לא דואגות להסיר מתוך הדירות , בחדרים , עם התנתקות של המנוי , גם את חיווט קבלי ההתקנה , וקופסת החיבור מעל הקירות ! אי ביצועה פעולה זו היא הפרה של מה ....... "חוק הבזק " ?? .... הפרה של מה זה .....? זאת הפרה של מה ???
לחברות הכבלים והלווין ! לפרק מיד את ההתקנה של חיווט החוטים מעל הקירות ,בזמן לקיחת הממירים מכל הדירות בארץ !!!!!!!! . להסיר לחלוטין את ההתקנה של כבלי החיווט מתוך הרכוש הפרטי !!!!!!! . וגם לתקן את מבנה הקירות ,כולל סתימת החורים , וביצועה צביעה בהתאם ,וכפי שהיה לפני ביצועה ההתקנה !!!!!!! . יש חוקים במדינת ישראל. !!!!!!!!!!! לא? הרי אתם לא רוצים תביעות יצוגיות ?!!!!!
ואתה ראה הוזהרת במעשך !!!...