כרטיס MY HD בתערוכה
- doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3149
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
יש איתם בעיה שאין להם IR-BLASTER (ואז צריך את USB_UIRT) והם בונים על זה שתשתמש בצלחת ותקלוט ישירות HD, אם אתה תשתמש בהם לצפיה ממירים של YES/HOT לא תהנה משום יתרון, HAUPPAUGE יתן לך אותם תוצאות (ולדגם 150 שלו גם תקבל IR-BLASTER).
אף פעם אל תחשוב שמשהו מצחיק, הוא עלול לקרות גם לך
- compman112
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2593
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 13 פעמים
יש לי את הכרטיס הזה
כמה זה עולה?
יש להם יציאה משל עצמם?
כלומר, כיום יש לי יציאה אחת (DSUB) מהכרטיס מסך למסך.
אם אני אקנה אותו, תהיה לי עוד יציאה (DVI) שאני אוכל לחבר לטלויזיה למשל? אם כן, אני אוכל לצפות גם במחשב (כלומר לא רק בסרטים, אלא ממש לשלוט בWINDOWS??)
יש להם יציאה משל עצמם?
כלומר, כיום יש לי יציאה אחת (DSUB) מהכרטיס מסך למסך.
אם אני אקנה אותו, תהיה לי עוד יציאה (DVI) שאני אוכל לחבר לטלויזיה למשל? אם כן, אני אוכל לצפות גם במחשב (כלומר לא רק בסרטים, אלא ממש לשלוט בWINDOWS??)
- compman112
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2593
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 13 פעמים
יש לכרטיס יציאה אחת למהכרטיס עצמו לפלאזמה\טלוויזיה.
לא בדקתי אם הוא מתחבר למסך.
לפי דעתי הכרטיס אמור להפעיל את תכני הHDTV ולהעביר אותו לטלוויזיה, ולהוריד בצריכת המחשב, יענו הוא מעביר את העומס אל הכרטיס.
לא בדקתי אם הכרטיס מראה את הWINDOWS כשהוציא את הכרטיס מסך שלי, אולי ניתן לשנות את זה בהגדרות של התוכנה \כרטיס.
שבוע הבא ביום ראשון יש לי זמן ואני ישחק קצת עם הכרטיס ואני אראה מה אפשר לעשות איתו וכו'.
לא בדקתי אם הוא מתחבר למסך.
לפי דעתי הכרטיס אמור להפעיל את תכני הHDTV ולהעביר אותו לטלוויזיה, ולהוריד בצריכת המחשב, יענו הוא מעביר את העומס אל הכרטיס.
לא בדקתי אם הכרטיס מראה את הWINDOWS כשהוציא את הכרטיס מסך שלי, אולי ניתן לשנות את זה בהגדרות של התוכנה \כרטיס.
שבוע הבא ביום ראשון יש לי זמן ואני ישחק קצת עם הכרטיס ואני אראה מה אפשר לעשות איתו וכו'.