כיוון מקרן EPSON TW2000
התקינו לי אתמול את המקרן. אבל יש לי בעיה. התמונה לא ממש ישרה. הצד השמאלי קצת יותר גבוה. זה לא ממש מורגש אבל רואים שזה לא ישר.
השאלה אם אפשר לכוון את זה דרך ההגדרות של המקרן. כי לפי העין נראה שההתקנה של המקרן והמסך נכונים
תודה,
דודי
השאלה אם אפשר לכוון את זה דרך ההגדרות של המקרן. כי לפי העין נראה שההתקנה של המקרן והמסך נכונים
תודה,
דודי
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
קודם כל - אם התקינו - תקרא למתקינים - אל תיגע בתפריטים!!!
עכשיו, אם יש לך מסך - תשים עליו פלס לבדוק שהוא ישר - שלא יסתבר שהוא עקום והמקרן ישר
אם אין לך פלס - תבדוק עם מטר מהרצפה שהמרחקים עד להתחלת המסך/סוף או כל דבר אחר שאמור להיות שווה בשני הצדדים זהה
אם המסך עקום - תקרא למי שהתקין אותו/תיישר אותו לבד.
אם המקרן - תדליק אותו...
תבדוק שוב מרחקים מהרצפה - אם הוא באמת עקום - אז איך הוא מותקן לך?
אצלי הוא עומד על הרגליות שלו - אז פשוט מסובבים אותן והוא עולה/יורד בצד של הרגל...
אם אין לך פלס - תבדוק עם מטר מהרצפה שהמרחקים עד להתחלת המסך/סוף או כל דבר אחר שאמור להיות שווה בשני הצדדים זהה
אם המסך עקום - תקרא למי שהתקין אותו/תיישר אותו לבד.
אם המקרן - תדליק אותו...
תבדוק שוב מרחקים מהרצפה - אם הוא באמת עקום - אז איך הוא מותקן לך?
אצלי הוא עומד על הרגליות שלו - אז פשוט מסובבים אותן והוא עולה/יורד בצד של הרגל...
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

איך הוא מותקן?
על זרוע מהתקרה?הקיר?
אם כן - אז אין לי מושג בזה - אבל אני משער שלא צריך להתקין מחדש - אלא רק לדעת איך מזיזים אותו (אני משער שהזרוע ניתן לכיוון בדרך זו או אחרת - היא לא כולה קבועה נכון?
שנייה אני מתקן
המסך הוא זה שעקום?
אם כן - אז אין לי מושג בזה - אבל אני משער שלא צריך להתקין מחדש - אלא רק לדעת איך מזיזים אותו (אני משער שהזרוע ניתן לכיוון בדרך זו או אחרת - היא לא כולה קבועה נכון?
שנייה אני מתקן
המסך הוא זה שעקום?
זה מסוג הדברים שצריך לכוון באמצעות זרוע התליה של המקרןdudi7 כתב:התקינו לי אתמול את המקרן. אבל יש לי בעיה. התמונה לא ממש ישרה. הצד השמאלי קצת יותר גבוה. זה לא ממש מורגש אבל רואים שזה לא ישר.
תודה,
דודי...
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

לי יש את ה TW700 - שאני משער שרוב המכניקה/אופטיקה דומה
בחיים לא כיוונתי לו טרפז,
היו פעמים שהמסך אחרי הזזת המקרן (הוא יושב אצלי מאחור על סטנד) הייתי צריך לכוון את הרגליות, והיו פעמים שהרגליים גיליתי לא מקבילות לקיר - ואז יכול להיווצר - טרפז - אבל לא נגעתי אף פעם בתפריטים בשביל לסדר את התמונה - רק בו פיזית....
כמובן יש גם את ה LENS SHIFT המדהים שעוזר להתקנה איכותית
היו פעמים שהמסך אחרי הזזת המקרן (הוא יושב אצלי מאחור על סטנד) הייתי צריך לכוון את הרגליות, והיו פעמים שהרגליים גיליתי לא מקבילות לקיר - ואז יכול להיווצר - טרפז - אבל לא נגעתי אף פעם בתפריטים בשביל לסדר את התמונה - רק בו פיזית....
כמובן יש גם את ה LENS SHIFT המדהים שעוזר להתקנה איכותית
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: