האם יש דגם חדש ל-PDP-435HDE
- crusader
- חבר ותיק

- תגובות: 1952
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
לפי דעתי הפיוניר החדשה (436) לא תגיע לארץ לפני אפריל.
השאלה עם שווה לחכות היא שאלה קשה,מכיוון שיש לך עכשיו 4 חודשים שלמים עד שתגיע החדשה,לפחות ,מה גם שהחדשה תעלה יותר מהנוכחית.
את ההבדלים קשה לעמוד עד שלא יהיה ניתן למדוד אותן אחת אל מול השניה.
בכל מקרה הנוכחית (435) היא הטופ,הבאה תמשיך להיות כך,לכן איזה קלף שלא תבחר זהו קלף מנצח
השאלה עם שווה לחכות היא שאלה קשה,מכיוון שיש לך עכשיו 4 חודשים שלמים עד שתגיע החדשה,לפחות ,מה גם שהחדשה תעלה יותר מהנוכחית.
את ההבדלים קשה לעמוד עד שלא יהיה ניתן למדוד אותן אחת אל מול השניה.
בכל מקרה הנוכחית (435) היא הטופ,הבאה תמשיך להיות כך,לכן איזה קלף שלא תבחר זהו קלף מנצח
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78902
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
אני עדיין לא ראיתי את ה-436.
בינואר אני צפוי להגיע ל-CES ואז נראה.
בכל מקרה, אני מניח שכל המסכים בסוף יגיעו לנו לבדיקות (עכשיו שיש לי חדר בדיקות, אין בעיה לבדוק הכל).
בינואר אני צפוי להגיע ל-CES ואז נראה.
בכל מקרה, אני מניח שכל המסכים בסוף יגיעו לנו לבדיקות (עכשיו שיש לי חדר בדיקות, אין בעיה לבדוק הכל).
עופר , לפי הציוד שמגיע אליך לבדיקות ( לאחרונה הפיליפס ) ההיתי ממליץ לך שבזמן שיש לך ציוד לבדיקה תשכיר את החדר ללילה לחברי האתר שגם אנחנו נוכל לשחק עם הצעצועים .
לגבי הפיוניר בחודש הקרוב אני אהיה בלונדון אני אקפוץ לאחת החנויות ונראה את ה 436 .
לגבי הפיוניר בחודש הקרוב אני אהיה בלונדון אני אקפוץ לאחת החנויות ונראה את ה 436 .
lironk-אל תשווה את איכות הצפיה בלונדון
לא סתם שרה חווה אלברשטיין -בלונדון יש טלויזיה אחרת
כשאני הייתי בלונדון איכות השידור הייתה כל כך גבוהה שהשידורים נקלטו ברמה גבוהה מ די וי די במסכים
כל מסכי ה LCD נראו מדהימים והפלאזמות שודרגו מדרגה אחת לפחות באיכות הצפיה
זה כמו לראות את סרט ההדגמה של שארפ בLCD שלהם ואחרי שאתה קונה אתה בא הביתה ורואה "ג'יפה"לפחות בשידורי טלויזיה
כשאני הייתי בלונדון איכות השידור הייתה כל כך גבוהה שהשידורים נקלטו ברמה גבוהה מ די וי די במסכים
כל מסכי ה LCD נראו מדהימים והפלאזמות שודרגו מדרגה אחת לפחות באיכות הצפיה
זה כמו לראות את סרט ההדגמה של שארפ בLCD שלהם ואחרי שאתה קונה אתה בא הביתה ורואה "ג'יפה"לפחות בשידורי טלויזיה
אבל עדיין אפשר לעשות השוואה גם בסרטי DVD וגם בשידורי הטלוויזיה ,זה שהשידורים איכותיים אמנם מביא את היכולת של המסכים לידי ביטוי בצורה טובה יותר אבל עדיין אפשר לבדוק פרמטרים שהם חשובים בכל קנה מידה , ואפילו שידור איכותי לא יכול להסתיר חסרונות\יתרונות של מסך כגון קונטרסט, רעשי וידאו רמת צבעים וכו.
אם טס איתך הודי אתה מסודר
כל רחוב טוטנהם סטריט יסגר לכבודך
אבל שלא תצפה למחיר מיוחד -שם יש משמעת ברזל ומתוך 20 חנויות -על אותו מוצר- אין הבדל של פאונד אחד בינהם-חומה
מי ששובר את החומה אצל הסוחרים ההודים שם נזרק לסל גדול מלא קוברות
אבל שלא תצפה למחיר מיוחד -שם יש משמעת ברזל ומתוך 20 חנויות -על אותו מוצר- אין הבדל של פאונד אחד בינהם-חומה
מי ששובר את החומה אצל הסוחרים ההודים שם נזרק לסל גדול מלא קוברות
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: