[המלצה] לכבל לחיבור בין ממיר של YES לכרטיס טלוויזיה
שלום,
יש לי כרטיס טלויזיה הHauppauge Pvr -150 וקראתי בפורום שאם קונים כבל איכותי ניתן לשפר את התמונה שרואים על המסך
רציתי לדעת מה אתם אומרים על הקבל הזה :
http://exp.shopy.co.il/products/100218
או שאתם ממליצים על כבל אחר
תודה
יש לי כרטיס טלויזיה הHauppauge Pvr -150 וקראתי בפורום שאם קונים כבל איכותי ניתן לשפר את התמונה שרואים על המסך
רציתי לדעת מה אתם אומרים על הקבל הזה :
http://exp.shopy.co.il/products/100218
או שאתם ממליצים על כבל אחר
תודה
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אישית מעולם לא פגשתי עדיין כבל שמשפר איכות. מקסימום הוא יכול שלא להרוס אותה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3390
- שם מלא: יהושע גומא
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
במילים אחרות, כבל פשוט יכול להנחית את האיכות יותר מאשר כבל איכותי.Catskinner כתב:אישית מעולם לא פגשתי עדיין כבל שמשפר איכות. מקסימום הוא יכול שלא להרוס אותה....
אבל כאשר מחברים ראשית כבל פשוט ולאחריו כבל איכותי – לפעמים מבחינים בכך שהתמונה איכותית יותר.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

ההמלצה היא תמיד לבחור בחיבור אשר נותן את ההפרדה הגדולה ביותר בין מרכיבי התמונה.
בחר בחיבור s-video אם יש לך אפשרות לבחור בין s-video ל composite ובחר ב RGB אם יש לך אפשרות בין RGB ל s-video.
איכות או חוסר איכות הכבלים הוא גורם זניח במרחקים שאנחנו כנראה מדברים עליהם ואני מניח שבין הממיר למסך שלך המרחק אינו עולה על 3 מטרים. במרחקים אלו איכות הכבל זניחה עד כדי ביטול אם אתה דואג שלא להעביר את כבל הווידאו בסמיכות לכבלי חשמל או רמקולים כי רוב הבעיות נובעות מהשראה והארכה ולכן יצרני כבלי הווידאו מוכרים לך כבלים עם תוספת של סיכוך וקורים לזה איכות.
בחר בחיבור s-video אם יש לך אפשרות לבחור בין s-video ל composite ובחר ב RGB אם יש לך אפשרות בין RGB ל s-video.
איכות או חוסר איכות הכבלים הוא גורם זניח במרחקים שאנחנו כנראה מדברים עליהם ואני מניח שבין הממיר למסך שלך המרחק אינו עולה על 3 מטרים. במרחקים אלו איכות הכבל זניחה עד כדי ביטול אם אתה דואג שלא להעביר את כבל הווידאו בסמיכות לכבלי חשמל או רמקולים כי רוב הבעיות נובעות מהשראה והארכה ולכן יצרני כבלי הווידאו מוכרים לך כבלים עם תוספת של סיכוך וקורים לזה איכות.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

בוודאי שיש לך S-video בממיר. מה אתה חושב שחיבור ה SCART עם 21 הפינים שלו יודע להעביר? RGB או S-video (אי אפשר להעביר את שניהם בו זמנית ב SCART) ו composite.
לך לכל חנות של עשה במו ידך, קנה בכמה שקלים בודדים כבל או מתאם מ SCART ל S-Video ואתה מסודר.
לך לכל חנות של עשה במו ידך, קנה בכמה שקלים בודדים כבל או מתאם מ SCART ל S-Video ואתה מסודר.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

אתה מתכוון חוץ מהעניין הקטן שהוא ב 200 שקל יותר יקר מכבל ב 30 שקל ועושה בדיוק את אותה העבודה? אז חוץ מהבעיה הקטנה הזו שמסווגת את המוצר הספציפי שקישרת כעוד סוג של מיסוי על הטיפשות אז כן - זה בדיוק סוג הכבל שאתה צריך.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

בכבל SCART ל S-Video? מקסימום 60 שקלים.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

כמעט כל חנות של הום סנטר או אייס