סאב לא מוגבר
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אין "יותר טוב". לכל שיטה יש יתרונות ויש חסרונות.
צריך להשוות כל מקרה לגופו ובמקרה זה, במיוחד לתקציב.
סאב בק"ב מקבל ערוץ נפרד.
הערוץ הזה יוצר ברסיבר שתור ערוץ לא מוגבר, קרי, יציאת PRE-OUT או LINE LEVEL.
יש צורך להגביר את האות הזה כדי לספק אותו לרמקול או סאב-פאסיבי.
במקרה של ק"ב, יש גם קרוס אובר פנימי, אשר שולט על תדר החיתוך והווליום שלו.
בחיבור של סאב בסטריאו, חיבור של סאב פאסיבי במקביל לרמקולים הקידמיים, עלול לאמץ את המגבר מידי, מה גם שעדיין תצטרך קרוס-אובר ע"מ לחתוך את התדרים שמגיעים לסאב, כך שיגיעו רק מה שהקידמיים לא יכולים לייצר, כמו כן תצטרך שליטה על עוצמה (בגלל נצילויות שונות של הסאב והרמקולים).
כפי שאתה יכול להבין, כל זה נעשה מאוד פשוט כשהסאב הוא אקטיבי, כי כל מה שצריך הוא כבל RCA ע"מ לחבר אותו ליציאה הרלוונטית ברסיבר (בק"ב) או ליציאות PRE-OUT במקרה של סטריאו.
סאב בק"ב מקבל ערוץ נפרד.
בחיבור של סאב בסטריאו, חיבור של סאב פאסיבי במקביל לרמקולים הקידמיים, עלול לאמץ את המגבר מידי, מה גם שעדיין תצטרך קרוס-אובר ע"מ לחתוך את התדרים שמגיעים לסאב, כך שיגיעו רק מה שהקידמיים לא יכולים לייצר, כמו כן תצטרך שליטה על עוצמה (בגלל נצילויות שונות של הסאב והרמקולים).
כפי שאתה יכול להבין, כל זה נעשה מאוד פשוט כשהסאב הוא אקטיבי, כי כל מה שצריך הוא כבל RCA ע"מ לחבר אותו ליציאה הרלוונטית ברסיבר (בק"ב) או ליציאות PRE-OUT במקרה של סטריאו.
קודם כל,תודה רבה על ההסבר.MartinHSabag כתב:אין "יותר טוב". לכל שיטה יש יתרונות ויש חסרונות.
סאב בק"ב מקבל ערוץ נפרד.
כפי שאתה יכול להבין, כל זה נעשה מאוד פשוט כשהסאב הוא אקטיבי, כי כל מה שצריך הוא כבל RCA ע"מ לחבר אותו ליציאה הרלוונטית ברסיבר (בק"ב) או ליציאות PRE-OUT במקרה של סטריאו....
אכן זה באמת קצת סיבח אותי.
אני אשאל את זה אחרת, יש לי סט 5 רמקולים של וורפדל (אם אתה מכיר,זה סט שנמכר במחסי חשמל) , הם מחוברים לרסיבא AVR 247 (הרמן קרדון).
כעת אני רוצה להוסיף סאב , על איזה סאב היתה ממליץ לי?
*את הסאב אני צריך בעיקר לצורך צפייה בסרטים ופחות למוסיקה. (לא משהו יקר,עד 1500 שקל)
תודה רבה על העזרה.