מחפש המלצות: פלזמה 32
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
כמובן,
אך הביקורת הזו מפברואר, ונראה לי סביר להניח שיצאו מאז דגמים חדשים וטובים יותר מה LG 32pc51.
(ואולי דווקא לא? אין ממש מבחר של פלזמות בגודל הזה)
אך הביקורת הזו מפברואר, ונראה לי סביר להניח שיצאו מאז דגמים חדשים וטובים יותר מה LG 32pc51.
(ואולי דווקא לא? אין ממש מבחר של פלזמות בגודל הזה)
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78885
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
אבל הפאנלים כולם של LG מאותו דור.
יש רק סוג פאנל אחד בעולם שהוא גם פלזמה וגם 32" והוא מיוצר על ידי LG.
ההבדלים בין המסכים השונים בעלי הפאנל הזה יתבטאו בעיקר בשינויים בעיבוד התמונה, באלקטרוניקה, בכניסות וכו' - אבל לא יהיו שונים שמים וארץ מהמסך ההוא. זה כמו שתי מכוניות עם אותו מנוע בדיוק.
יש רק סוג פאנל אחד בעולם שהוא גם פלזמה וגם 32" והוא מיוצר על ידי LG.
ההבדלים בין המסכים השונים בעלי הפאנל הזה יתבטאו בעיקר בשינויים בעיבוד התמונה, באלקטרוניקה, בכניסות וכו' - אבל לא יהיו שונים שמים וארץ מהמסך ההוא. זה כמו שתי מכוניות עם אותו מנוע בדיוק.
- eyalsha
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 634
- שם מלא: eyalsha
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
אני קניתי את ה 32PC51של LG ואני מאוד מרוצה. לא ציפיתי לכזאת איכות מטלויזיה במחיר כזה.
למעשה אני נהנה מצפיה בתכני SD בטלויזיה זו, יותר מאשר בטלויזיה הגדולה שלי שעלה יותר מכפול.
מכיוון שאין הרבה אופציות של פלזמה, פשוט השוויתי אותה לפלזמה של HAIER מסדרת BLUE LINE
וLG הרבה יותר טובה.
הסיבה היחידה שביצעתי את ההשוואה כי חשבתי שההאייר זולה משמעותית מה LG, אבל אז כשהתברר לי שאפשר לקנות את ה LG במחיר הקרוב מאוד ל3000 ש"ח בכלל לא היתה התלבטות.
למעשה אני נהנה מצפיה בתכני SD בטלויזיה זו, יותר מאשר בטלויזיה הגדולה שלי שעלה יותר מכפול.
מכיוון שאין הרבה אופציות של פלזמה, פשוט השוויתי אותה לפלזמה של HAIER מסדרת BLUE LINE
וLG הרבה יותר טובה.
הסיבה היחידה שביצעתי את ההשוואה כי חשבתי שההאייר זולה משמעותית מה LG, אבל אז כשהתברר לי שאפשר לקנות את ה LG במחיר הקרוב מאוד ל3000 ש"ח בכלל לא היתה התלבטות.
SONY 65" KD-65XE9005
למכירה :
Receiver : Yamaha RX-V361 BLACK
למכירה :
Receiver : Yamaha RX-V361 BLACK