יש לי DENON 2105 ויש לו YCBCR ובטלביזה יש RGB זה מסתדר?
קניתי Denon 2105 בסטריאו סטאר - עשו לי מחיר מעולה (לא יכול לספר כמה אבל תעשו חיפוש בפורום למישהו כבר יש כזה מחיר)
בקיצור - בטלביזה שלי יש RGB (שזה אומר RED GREEN BLUE?) ובמגבר יש COMPONENT YCBC R ולמשל בממיר של YES החדש (החלפתי ממיר אחד לחדשים הוא בא עם SVIDEO RGB ואופטי - וגם USB וLAN לא ברור למה)
בקיצור האם RGB דרך חיבור COMPONENT של המגבר אל RGB של הטלביזיה יעשה את העבודה?
בקיצור - בטלביזה שלי יש RGB (שזה אומר RED GREEN BLUE?) ובמגבר יש COMPONENT YCBC R ולמשל בממיר של YES החדש (החלפתי ממיר אחד לחדשים הוא בא עם SVIDEO RGB ואופטי - וגם USB וLAN לא ברור למה)
בקיצור האם RGB דרך חיבור COMPONENT של המגבר אל RGB של הטלביזיה יעשה את העבודה?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אני מעדיף להעביר הכל בשלט אחד ,יש לי יותר ממכשיר RGB אחד
1.אני מעדיף לשנות תחנה רק במגבר ולא גם בטלביזיה - אישתי גם ככה קוראת לי להחליף תחנות ואם זה יהיה בשני מכשירים לא תהיה לי איכות חיים
2.זה לא משהו שאפשר לראות בעין ההבדל בין חיבור ישיר לבין חיבור דרך מגבר - בטח לא ב41 מקרן אחורי שלי בת ה3.
3.יש לי 3 מכשירים שנותנים RGB ורק שקע אחד כזה בטלביזיה - במגבר יש שני כניסות (אם אני זוכר נכון - הוא לא לידי) - אז אני אחבר 2 והשלישי בSVIDEO והמגבר כבר ממיר את הכל לקומפוננט.
השאלה אם RGB דרך COMPONENT לשקע RGB יתן לי תמונה טובה או שהמגבר ישבש לי בגלל שהוא YCBCR?
2.זה לא משהו שאפשר לראות בעין ההבדל בין חיבור ישיר לבין חיבור דרך מגבר - בטח לא ב41 מקרן אחורי שלי בת ה3.
3.יש לי 3 מכשירים שנותנים RGB ורק שקע אחד כזה בטלביזיה - במגבר יש שני כניסות (אם אני זוכר נכון - הוא לא לידי) - אז אני אחבר 2 והשלישי בSVIDEO והמגבר כבר ממיר את הכל לקומפוננט.
השאלה אם RGB דרך COMPONENT לשקע RGB יתן לי תמונה טובה או שהמגבר ישבש לי בגלל שהוא YCBCR?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
תודה אני אנסה על הבוקר
יש שידור חי של ההשקה של הXBOX360 בGAMEONE בYES
מעניין אם ישדרו את זה PROLOGIC או STEREO?
מעניין אם ישדרו את זה PROLOGIC או STEREO?