טושיבה AV500e בגחמה של רגע - הצילו!!
שלום לכולם,
אני יודע שאתם שונאים כאלו שאלות אבל אני לא יכול להתאפק:
הלכתי לעשות סקר שוק למסך 37-42, והצפוי קרה.....קניתי אחת. הכלה המאושרת היא טושיבה 42" AV500e, במחיר 6000 ש"ח, עם 4 שנות אחריות (כמובל שלא אציין את החנות). אהבתי את התמונה, והמתחרה היה שארפ PX5 - אבל במחיר כמעט זהה, ו-37".
העניין הוא שיש לי פתאום כלמני מחשבות שניות, ולכן אשמח או לחיזוקים חיוביים שהקנייה הייתה מוצלחת והטלוויזיה סבבה, או לחילופין - ביקורת קטלנית כדי לעזור לי להחליט האם לבטל את העסקה.
תודה רבה!
אני יודע שאתם שונאים כאלו שאלות אבל אני לא יכול להתאפק:
הלכתי לעשות סקר שוק למסך 37-42, והצפוי קרה.....קניתי אחת. הכלה המאושרת היא טושיבה 42" AV500e, במחיר 6000 ש"ח, עם 4 שנות אחריות (כמובל שלא אציין את החנות). אהבתי את התמונה, והמתחרה היה שארפ PX5 - אבל במחיר כמעט זהה, ו-37".
העניין הוא שיש לי פתאום כלמני מחשבות שניות, ולכן אשמח או לחיזוקים חיוביים שהקנייה הייתה מוצלחת והטלוויזיה סבבה, או לחילופין - ביקורת קטלנית כדי לעזור לי להחליט האם לבטל את העסקה.
תודה רבה!
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
כתבת שאהבת את התמונה. בהנחה שהתמונה שראית תואמת את התכנים שבהם תצפה בבית, אז תתחדש ותהנה! אם אהבת תמונת HD ובפועל אתה הולך בעיקר לצפות בשידורי HES/HOT/DVD, אז יש לך (אולי) סיבה למחשבות שניות...
אם תקבל כאן ביקורת קטלנית אז תתחיל לא לאהוב את התמונה ?
אם תקבל כאן ביקורת קטלנית אז תתחיל לא לאהוב את התמונה ?
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
תודה אינשטיין.
אני מדבר פחות על התמונה ויותר על היצרן והמחיר. שמעתי כמה שמועות מרושעות על טושיבה, ורציתי לדעת האם יש בהן אמת.
בנוסף, ראיתי את הטלוויזיה אכן רק עם שידור של יס HD. טוב, לא נורא....תמיד יש את 14 ימי ההחזרה.
אני מדבר פחות על התמונה ויותר על היצרן והמחיר. שמעתי כמה שמועות מרושעות על טושיבה, ורציתי לדעת האם יש בהן אמת.
בנוסף, ראיתי את הטלוויזיה אכן רק עם שידור של יס HD. טוב, לא נורא....תמיד יש את 14 ימי ההחזרה.
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
14 ימי החזרה יש רק ברכישה טלפונית או דרך האינטרנט.
שמועות מרושעות יש על חברות רבות. אני דווקא שמעתי של ניופאן דברים טובים (בהנחה שרכשת טושיבה מהיבואן הרשמי ניופאן).
בעקרון LCDים של טושיבה (ובעיקר בסדרות הכניסה שלהם) לא מצטיינים בשידורי SD (כלומר YES/HOT/DVD). יש חלופות טובות יותר.
שמועות מרושעות יש על חברות רבות. אני דווקא שמעתי של ניופאן דברים טובים (בהנחה שרכשת טושיבה מהיבואן הרשמי ניופאן).
בעקרון LCDים של טושיבה (ובעיקר בסדרות הכניסה שלהם) לא מצטיינים בשידורי SD (כלומר YES/HOT/DVD). יש חלופות טובות יותר.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
קניתי מהיבואן הרשמי, והמוכרת הבטיחה לי את אותם 14 ימי החזרה (הדיון היה במידה והגודל אינו מתאים לי). עכשיו אני באמת מתחרט שלא התעקשתי לראות תמונת SD...
יש לך איזושהי המלצה עבורי למסך במחיר דומה, 2.5-3 מ' מרחק, כשעיקר השימוש הוא הוט ו-DVD?
יש לך איזושהי המלצה עבורי למסך במחיר דומה, 2.5-3 מ' מרחק, כשעיקר השימוש הוא הוט ו-DVD?
פלזמה.יש דגמים של LG שנכנסים בתקציב,הפנסוניק PH 10 ועוד כמה מאות שקלים גם ה A450 של סמסונג.בועזון כתב:קניתי מהיבואן הרשמי, והמוכרת הבטיחה לי את אותם 14 ימי החזרה (הדיון היה במידה והגודל אינו מתאים לי). עכשיו אני באמת מתחרט שלא התעקשתי לראות תמונת SD...
יש לך איזושהי המלצה עבורי למסך במחיר דומה, 2.5-3 מ' מרחק, כשעיקר השימוש הוא הוט ו-DVD?...
- shiki
- חבר ותיק

- תגובות: 1930
- שם מלא: שלומי
- נתן תודות: 239 פעמים
- קיבל תודות: 175 פעמים
אתה מזכיר לי חבר שלי לשעבר שלפני 10 שנים שקניתי רכב, דבר ראשון שבאתי אליו להראות לו אז הוא אמר לי "מה קנית הונדה, *** של אוטו מה אתה מתלהב...ytzhak כתב:אתה לא צריך להיות כל כך בהיי מהמחיר, אני קניתי אותה ב 5350 עם אחריות של יבואן רשמי ניופאן 4 שנים מחנות במרכז.
בשופר סל באילת היא עכשיו במצבע ב 5700...