רכיבי לכידה, פענוח וכו' - אני יודע שנמאס אנא עשו מאמץ

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
aloni פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13341
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם,

אחרי שסיימתי לבלבל לחברים בפורום הוידאו את המוח לגבי מסך הגעתי להחלטה ועכשיו תורכם ;)

אגב המסך הנבחר הוא פנסוניק PHD7 או VS30 שהם כנראה אותו המסך בעיקרון עם הבדל בעיצוב (ורמקולים וכו').

עכשיו לבעיה:

אני רוצה לשפר את התמונה שמתקבלת מ- YES בצורה האופטימאלית לצפייה וכן להקלטה (PVR), הכי מעצבנים אותי ה- macroblocks אבל כל שיפור יתקבל בברכה.
כמובן שאני מתכוון גם לצפות בתכני HD אבל הרי ההקלטה לא רלוונטית במקרה הזה.

אני מתכוון להחליף את הממיר ל- 3100.

הצפייה ב- YES עומדת להיות דרך המחשב בכל מקרה לכן חשוב לי לבחור בפתרונות איכותיים ונוחים ואני מוכן לשלם עבור כך (בגבולות הסביר לא אלפי דולרים לכרטיס אבל כמובן שגם לא איזה All In One).

אני מחפש שילוב כרטיסים מומלץ של כרטיס מסך, לוכד וידאו (PVR), יתכן גם מפענח בחומרה ועוד כל דבר שיכול לעזור.

עד כה שמעתי המלצות על:

עבור לכידה PDI Deluxe של פיקס מג'יק
http://www.pixelmagicsystems.com/produc ... deluxe.htm

מפענח בחומרה XCard

האם רכיבים אלו אכן מומלצים ונותנים לי פתרון טוב?
איזה כרטיס מסך כדאי לשלב איתם או עם אחרים?
האם יש תוכנה נוחה ואיכותית הכוללת EPG (בעברית) עם שליטה בממיר (ניתן אני מניח לשלב IR Blaster בפתרון נכון?) שתומכת בשילוב?
אני מניח שעל מנת להשיג שיפור כלשהו לחיבור ישיר של הממיר אני זקוק שהרכיבים יתמכו בתוכנה כגון DScaler.

אשמח לשמוע על קומבינציות שונות של כרטיסים בהם אתם משתמשים למשימות דומות למה שאני מתאר.

מאוד מאוד מודה לכם על העזרה.

aloni פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #2 

חברה, אני יודע שנמאס לכם לראות את אותן שאלות שוב ושוב על גבי הפורום.

העניין הוא שתשובה מדוייקת לשאלתי לא מצאתי ותאמינו לי לא רק שהשתמשתי בחיפוש אלא עברתי על האשכולות אחד אחד (הלכו לי העיניים כבר).

אז שוב המון תודה למגיבים.

AdiLev
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2278
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #3 

כללית SAGETV הוא פתרון טוב לEPG עם עברית.
בדוק אילו כרטיסי לכידה הוא תומך לפני בחירת כרטיס לכידה.
גם SHOWSHIFTER תומך עכשיו בעברית.

GB-PVR הוא פתרון סביר שעובד אבל עדיין לא יציב מספיק - יתרון נוח בקנפוג מאשר SAGETV.

MCE הוא פתרון לא רע - אבל תבדוק עם אנשים פה לגבי מגבלות העברית שלו. ממירים מXML הוזכרו לפחות שניים פה.

לגבי תצוגה -לSIGMA DESIGN יש סט לPC מבוסס 8622 - הבעיה התמיכה שלו קימת רק בLINUX ולא בPC
יעוץ ופיתוח GlobalProtect -

aloni פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #4 

הי עדי, תודה על התגובה.

אני באמת מתכנן כרגע על SAGETV פשוט משום שנראה שרוב המשתמשים כאן בחרו אותו ומכאן ש- 1. הוא עובד 2. יש למי לפנות במקרה של בעיה.

אני דיי תקוע מבחינת כרטיס הלכידה, יש רשימה דיי ארוכה של כרטיסים נתמכים אבל אני לא יודע באיזה כדאי להשקיע. לדוגמא האם יש יתרון כלשהו ב- Hauppauge 350 עם פענוח חומרה? האם הפענוח איכותי וניתן לשליטה?
כאמור האיכות חשובה לי יותר מ- 100$ לפה או לשם...

AdiLev
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2278
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #5 

יש יתרון ל350 כי זה מבטיח צפיה ללא בעיות גם אם יש תהליך רקע הגונב את הCPU או הזכרון.
למשל אצלי אני כנראה אצטרך לפרמט מחדש או ללכת אחורה כי נוצרו בחודש האחרון עיכובים בהצגה. דבר שלא היה קודם לכן.
יעוץ ופיתוח GlobalProtect -

aloni פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #6 

אוקי, התקדמנו.

מה מבחינת כרטיס מסך? אני שומע דברים טובים על 6600GT הוא אכן אופטימאלי? יש חשיבות לתוצרת?

אתם חושבים שיש טעם ב- XCard?
HiFiMusic IL

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”