Samsung 32A450- מספר שאלות
שלום לכולם. לבסוף החלטתי ללכת על A450 בדגם ה 32 אינץ'. ההתלבטות הייתה האם לקחת 32 אינץ' למרחק 3 מטר ולאחר שהתסכלתי בחנות החלטתי שזה מספיק טוב עבורי (חוץ מהעבודה ש 37 אינץ' לא נכנס לי בכלל במקום שבו אציב את הטלוויזיה!)
אז כמה שאלות על המסך הנ"ל:
1. איך הכי מומלץ לחבר את המסך לממיר של הוט (הדגם השחור שכתוב עליו THOMSON)?
2. אני רוצה לחבר את המחשב שלי למסך אבל המסך מחשב שלי כבר מחובר ל DVI. יש אפשרות אחרת מבלי להוריד את איכות התמונה?
3. אני צריך לתלות את המסך על הקיר באמצעות זרוע שתאפשר הטייה כלפי מטה (הצפייה בטלוויזיה תהיה מהמיטה בחדר שינה). מה מומלץ לקנות?
תודה.
אז כמה שאלות על המסך הנ"ל:
1. איך הכי מומלץ לחבר את המסך לממיר של הוט (הדגם השחור שכתוב עליו THOMSON)?
2. אני רוצה לחבר את המחשב שלי למסך אבל המסך מחשב שלי כבר מחובר ל DVI. יש אפשרות אחרת מבלי להוריד את איכות התמונה?
3. אני צריך לתלות את המסך על הקיר באמצעות זרוע שתאפשר הטייה כלפי מטה (הצפייה בטלוויזיה תהיה מהמיטה בחדר שינה). מה מומלץ לקנות?
תודה.
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
1. החיבור המומלץ הוא SCART RGB לקומפוננט דרך טרנסקודר. האפשרות של כבל ל-SVIDEO גם טובה (עם כבל טוב). כבל כזה לא מגיע עם הטלוויזיה, אלא אם כן רכשת בחנות מתמחה וזה מה שסגרתם.rk123 כתב:1. לדגם הזה אין SCART אז החיבור המומלץ הבא הוא SCART ל- S-VIDEO? מקבלים אותו עם הטלוויזיה או שצריך לרכוש בנפרד?
2. האם חיבור VGA מוריד את האיכות בהשוואה ל DVI? (המטרה לצפות בתכני HD מהמחשב)...
2. לא תראה שום ירידה באיכות, בפרט מכיוון שמדובר ברזולוצית 1366x768 לכל היותר. אם אתה מתכוון לחבר עם כבל ארוך מאד, תחזור לפה להתייעץ.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!