מצא את ההבדלים - אני קצת אבוד

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
איתי פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 132
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם,
בשעה טובה אנחנו עוברים לבית חדש עבורו אני צריך לקנות טלוויזיה חדשה. קראתי כאן די הרבה - והחכמתי - תודה :)
השאלה שלי היא כזו - אני די סגור על פלאזמה וגודל וחברה. הבעיה היא שאם אתה הולך לאתר כמו ZAP יש שם מספר דגמים של אותה חברה באותו גודל באותה רזולוציה אך עם הבדלים מאד משמעותיים בין הדגמים השונים. אני מנסה למצוא את ההבדלים אך ללא הצלחה.
אשמח לקבל עצות איך ניתן לדעת טוב יותר מה ההבדלים בין הדגמים השונים כדי להגיע להחלטה טובה יותר - שוב אני מתכוון להבדלים בין דגמים של אותה חברה ואותו גודל מסך וגם אותה רזולוציה.
בתודה מראש,
איתי

kuroesh
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 6

שליחה #2 

איזה מסך ? איזה חברה? איזה דגמים? מרחק צפיה? שימושי צפיה? תקציב?

guy11
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2430
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #3 

זה כנראה בגלל היבואנים השונים.

איתי פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 132

שליחה #4 

תודה על התגובות :)
אני בכוונה לא נכנסתי לפרטים כיוון שלא רציתי להטריד בשאלות שאני מניח שאוכל למצוא תשובות עליהם. אבל אם כבר נכנסים לפרטים אני מתלבט בין PIONEER לבין SAMSUNG גודל 50" אז לדוגמא - אם אני מסתכל על SAMSUNG
אני רואה:
PS50Q91H ו- PS50C91H ו- PPM50M7H

זו רק דוגמא - אם אבחר חברה אחרת - אקבל רשימה נוספת עם מחירים שונים לכל דגם - השאלה היא איך אוכל לדעת מה ההבדלים? השוואה באתר ZAP היא ממש חסרת משמעות...

guy11
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2430
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #5 

לא מכיר את ה M50,אבל בין ה C וה Q יש הבדלים קטנים ושניהם מאותו יבואן.בכל מקרה אלו דגמים ישנים שהוחלפו לאחרונה ב A450 ( הQ) ו A410 ( הC).
תנסה לבדוק באתר היבואן את הדגמים שאתה מחפש ושם בטח תמצא את ההבדלים.גם אל תתיחס למחירים בזאפ,כי הם לא תמיד נכונים.
בכל מקרה אם התקציב מאפשר אז פיוניר...

איינשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8560
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 394 פעמים

שליחה #6 

להתלבט בין סמסונג לפיוניר זה כמו להתלבט בין סובארו למרצדס (בלי לזלזל בסובארו)... :D
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”