סטריאו למחשב
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
קראתי בדיוק לפני חצי שעה את הכתבה על ה T AMP פעם ראשונה
בגלל זה הדליק אותי כל העניין הזה
מגבר בגודל של הארדיסק שעושה את העבודה על רמקולים היי אנד במחיר של מעמד לרמקול
אז הנחתי שזה יעשה את אותה עבודה על רמקולים פשוטים. פשוט במונחים הטכנים של אום ודציבל אני לא כלכך מבין אז בגלל זה העלתי את השירשור הזה כדי לדעת אם זה יתאים לרמקולים טיפה יותר זולים
ממה שהצגת במאמר שלך
ואם בכלל זה יתאים למחשב
בגלל זה הדליק אותי כל העניין הזה
מגבר בגודל של הארדיסק שעושה את העבודה על רמקולים היי אנד במחיר של מעמד לרמקול
אז הנחתי שזה יעשה את אותה עבודה על רמקולים פשוטים. פשוט במונחים הטכנים של אום ודציבל אני לא כלכך מבין אז בגלל זה העלתי את השירשור הזה כדי לדעת אם זה יתאים לרמקולים טיפה יותר זולים
ואם בכלל זה יתאים למחשב
ה T-Amp צריך רמקולים בעלי נצילות גבוהה כדי להפיק ממנו את המקסימום. כמו כן אתה צריך לבדוק מה דרישות ההגברה המינימנליות של הרמקולים. הT-Amp מוציא רק 15W כך שרמקול שדורש 20W פחות יתאים.
ניסיתי לחבר אליו מספר רמקולים :
1.רמקולים של מערכת מיני ישנה - הרמקולים נשמעו חלש מאוד וללא נפח.
2. רמקולים של קף קודה 8. רמקול בעל נצילות 91db התנגדות 6 אוהם.הגברה מינילית של 10W - השילוב המוצלח מבין השלשה. הרמקול הגיב יפה למגבר הקטנטן.
3. פולק אודיו RT3.נצילות 87db התנגדות 8 אוהם . מינימום 20W - נשמע סביר , אך יש צורך בווליום גבוה יותר שמתחיל ליצור עיוותים גדולים יותר.
אני מחבר את המגבר למחשב.
ניסיתי לחבר אליו מספר רמקולים :
1.רמקולים של מערכת מיני ישנה - הרמקולים נשמעו חלש מאוד וללא נפח.
2. רמקולים של קף קודה 8. רמקול בעל נצילות 91db התנגדות 6 אוהם.הגברה מינילית של 10W - השילוב המוצלח מבין השלשה. הרמקול הגיב יפה למגבר הקטנטן.
3. פולק אודיו RT3.נצילות 87db התנגדות 8 אוהם . מינימום 20W - נשמע סביר , אך יש צורך בווליום גבוה יותר שמתחיל ליצור עיוותים גדולים יותר.
אני מחבר את המגבר למחשב.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: