שאלה- האם ה80 ג'יגה שווה את ההפרש במחירים?
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73314
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3167 פעמים
אתה טועה. גירסת ה 80 שיוצאת חודש הבא היא בדיוק כמו ה 40 רק עם דיסק בנפח גדול יותר. בגירסת ה 80 הקודמת היו כמה דברים שאין ב 40 הנוכחי או ב 80 החדש. הנה טבלה המסכמת את ההבדלים:
http://en.wikipedia.org/wiki/PlayStatio ... igurations
http://en.wikipedia.org/wiki/PlayStatio ... igurations
- Huber
- חבר במועדון HT

כנראה לא הבהרתי את עצמי. 80 ו 60 לא מייוצרים יותר. בשבועות הקרובים יוצאת גירסת 80 חדשה שהיא בעצם זהה לחלוטין לגירסת ה 40, רק עם דיסק גדול יותר אבל באותו מחיר. ככה ששווה להמתין ולקבל את גירסת ה 40 עם דיסק 80 באותו מחיר.
אם תגיד לי על איזה גירסת 80 אתה מדבר במחיר שציינת (כולל קישור למכירה כמובן) יהיה הרבה יותר קל לענות לך.
אם תגיד לי על איזה גירסת 80 אתה מדבר במחיר שציינת (כולל קישור למכירה כמובן) יהיה הרבה יותר קל לענות לך.
- Huber
- חבר במועדון HT

- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
הרבה מדגמי ה60 גיגה שמסתובבים בארץ הם אמריקאיים ויפניים. הם לא יריצו את משחקי ה PS2 שיש לך (אלא אם הייתה לך קונסולה אמריקאית). תצטרך מכשיר אירופאי עם תמיכה לאחור בשביל שזה יעבוד לך.
- Huber
- חבר במועדון HT

רק אני שם לב שהבחור מציין בפירוש שיש לו כבר PS2? אם יש לך כבר PS2 למה שתחפש PS3 שתומך במשחקי PS2? שחק בהם ב PS2 שיש לך כבר וזהו.
Huber באופן אישי אני מסכים איתך. בזמנו אני זוכר שלא כל כך הבנתי על מה כל המהומה הייתה כאשר סוני הציעה שתי גרסאות עם תאימות לאחור (נדמה לי שחומרה בארה"ב, תוכנה מוגבלת באירופה) ואחר כך הפסיקה לשווק את הגרסה עם התאימות לאחור..
אנשים צעקו כאילו הם קונים PS3 רק בשביל לשחק ב- PS2.. ואני זוכר שחשבתי לעצמי שאם למישהו יש ספריה כל כך משמעותית של PS2 הרי סביר להניח שיש לו גם מכשיר...
מצד שני יש כמה אפשרויות.
יש מצב שה- upscaling של ה- PS3 נותן תמונה יותר טובה?
מכשיר אחד יותר נוח משתיים. במיוחד אם ה- PS2 שלך היא הגרסא הישנה יותר ולא ה- SLIM.
חיבורים - אם אתה משתמש בקומפוננט לשתיהן או אם הקומפוננט כבר תפוס על ידי משהו אחר
אם הPS2 מתה ואתה לא ממש רוצה להוציא בארץ הקודש 1000 ומשהו ש"ח על PS2.
אנשים צעקו כאילו הם קונים PS3 רק בשביל לשחק ב- PS2.. ואני זוכר שחשבתי לעצמי שאם למישהו יש ספריה כל כך משמעותית של PS2 הרי סביר להניח שיש לו גם מכשיר...
מצד שני יש כמה אפשרויות.
יש מצב שה- upscaling של ה- PS3 נותן תמונה יותר טובה?
מכשיר אחד יותר נוח משתיים. במיוחד אם ה- PS2 שלך היא הגרסא הישנה יותר ולא ה- SLIM.
חיבורים - אם אתה משתמש בקומפוננט לשתיהן או אם הקומפוננט כבר תפוס על ידי משהו אחר
אם הPS2 מתה ואתה לא ממש רוצה להוציא בארץ הקודש 1000 ומשהו ש"ח על PS2.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

ויש גם את העניין שמלבד במשחקים ספציפיים, ה PS2 מוציא תמונה interlaced, שנראית פשוט מזעזע על מסך LCD. בנוסף, אם תחבר אותה בקומפוננט, בשביל לקבל את התמונה הפרוגרסיבית במשחקים המעטים שתומכים, תקבל גם מסגרת שחורה. חוץ מזה, יש את עניין החוטים של הג'ויסטיקים וכרטיסי הזיכרון האיטיים להחריד שיוחלפו בשמירה לדיסק הקשיח שתתבצע במהירות הרבה יותר גבוהה.
- Huber
- חבר במועדון HT

אז חפש גירסת 60 גיגה, הבעייה היא שהפסיקו לייצר אותה די מזמן ואני מניח שתוכל למצוא כאלו אך ורק יד שנייה, סיכון שאני אישית לא הייתי לוקח במוצר אלקטרוני יקר.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

לי אישית היה פתרון יותר טוב - הפסקתי לשחק במשחק PS2.
גם ככה לקראת הסוף שיחקתי רק בגיטר הירו, ורוק בנד כל כך הרבה יותר טוב.
גם ככה לקראת הסוף שיחקתי רק בגיטר הירו, ורוק בנד כל כך הרבה יותר טוב.
- Huber
- חבר במועדון HT

יצא לי לשחק TAKKEN שיצא במקור ל PS2 על ה PS3, ולמרות שעשו לו כמה שיפורים בגירסה המחודשת, היה פשוט זוועה לשחק במשחק של PS2 אחרי שהתרגלתי למשחקי PS3. אני אומר שאם יש משחק שנהנית ממנו ב PS2, השאר אותו לנוסטלגיה ואל תשחק בו שוב, בייחוד אחרי שיצא לך לשחק כמה משחקי PS3 טובים.
כיום יש עשרות רבות של משחקי PS3 מאוד מהנים ואיכותיים, כשבחודש הבא יוצאים עוד כמה וכמה מאוד איכותיים, ככה שאני שוב לא רואה סיבה להעלות מתהום הנשייה את משחקי ה PS2.
כיום יש עשרות רבות של משחקי PS3 מאוד מהנים ואיכותיים, כשבחודש הבא יוצאים עוד כמה וכמה מאוד איכותיים, ככה שאני שוב לא רואה סיבה להעלות מתהום הנשייה את משחקי ה PS2.