אתמול היתקינו לי HD ויש כמה שאלות
אתמול הותקן לי בבית יס HD ומקס על אותה טלויזיה כשהמקס עובד אז הוא על תחנה רגילה וכשרוצים לעבור ל HD אז צריך לשנות גם תחנה בטלויזה ל HD האים כך הדבר אצל כולם?
ועוד שאלה האים חיבור סאונד אופטי יתן את הצליל הטוב ביותר? כי שמתי לב שבממיר יש יציאת סאונד אופטית
תודה לעונים.
ועוד שאלה האים חיבור סאונד אופטי יתן את הצליל הטוב ביותר? כי שמתי לב שבממיר יש יציאת סאונד אופטית
תודה לעונים.
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
אני מאמין ומקווה בשבילך שלא "משנים תחנה בטלוויזיה" (שזה מתאים להחלפת ערוץ בטיונר) אלא משנים את בחירת אות הכניסה (למשל מ- AV1 ל- HDMI1).
בשלב זה אין ל-YES פתרון משולב ל-MAX ול-HD, ולכן יש לך שני ממירים המחוברים לשתי כניסות שונות בטלוויזיה.
יציאת SPDIF אופטית מהממיר היא אכן הדרך האיכותית ביותר לחבר את הסאונד אל הרסיבר.
בשלב זה אין ל-YES פתרון משולב ל-MAX ול-HD, ולכן יש לך שני ממירים המחוברים לשתי כניסות שונות בטלוויזיה.
יציאת SPDIF אופטית מהממיר היא אכן הדרך האיכותית ביותר לחבר את הסאונד אל הרסיבר.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
צודק הינוי הוא בין AV1 לHD 1 אים זה ככה אצל כולם?איינשטיין כתב:אני מאמין ומקווה בשבילך שלא "משנים תחנה בטלוויזיה" (שזה מתאים להחלפת ערוץ בטיונר) אלא משנים את בחירת אות הכניסה (למשל מ- AV1 ל- HDMI1).
יציאת SPDIF אופטית מהממיר היא אכן הדרך האיכותית ביותר לחבר את הסאונד אל הרסיבר....
החיבור בין הממיר HD נעשה בכבל HDMI ל DVI כבל פשוט ב 60 ש"ח בטלויזיה מיצטער דגם ישן בלי HDMI ובלי רמקולים NEC XR3 וגם במגבר אין HDMI
האים כבל יקר יעשה עבודה יותר איכותית?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78925
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
אם יש שני ממירים אז בשביל לעבור ממיר אחד לשני צריך לשנות כניסה בטלויזיה - ככה זה אצל כולם.
בעקרון כן, אבל מצאתי מן פתרון ביינים שלפחות אצלי עובדת.oferlaor כתב:אם יש שני ממירים אז בשביל לעבור ממיר אחד לשני צריך לשנות כניסה בטלויזיה - ככה זה אצל כולם....
אצלי ממיר ה hd מחובר ב hdmi והמגי'ק בסקראט. בטלוויזיה אני בוחר ביציאת ה hdmi ורואה דרך ממיר ה -hd. כשאני רוצה לעבור למגי'ק אני שפוט מדליק אותו ואז אוטומת הטלויזיה עוברת ליציאת הסקראט.
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
פתרון נקודתי לטלוויזיה שלך.
לא כל טלוויזיה עוברת אוטומטית לכניסת ה-SCART כשהיא מזהה שם סיגנל. כבר ראיתי טלוויזיות שדווקא עוברות ל-HDMI כשיש בו אות. רוב הטלוויזיות שראיתי לא קופצות אוטומטית ומשאירות למשתמש את חופש הבחירה המלא.
לא כל טלוויזיה עוברת אוטומטית לכניסת ה-SCART כשהיא מזהה שם סיגנל. כבר ראיתי טלוויזיות שדווקא עוברות ל-HDMI כשיש בו אות. רוב הטלוויזיות שראיתי לא קופצות אוטומטית ומשאירות למשתמש את חופש הבחירה המלא.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
שינוי יורגש מבחינה פיננסית בכיס בילבד.maors3 כתב:הבנתי זאת אומרת חכשההיה MAX HD אז לא יצטרכו לעבור בין תחנות
בקשר לכבל האים אני ארגיש שינוי בכבל יותר יקר?...
חברת יס מספקת בהתקנה הראשונית את כל סוגיי הכבלים
ללא תשלום,והם באיכות טובה מאוד.
ההנאה מהמסך בHD תלוייה ברזולוציית המסך,כמה שיותר
גבוהה כך היא גדולה,כמו במסכיי מחשב אייכוותיים עם
זמן תגובה נמוך ורזוולוציה גבווהה.
לא מתייחסיים למדבקות שהדביקו במחסנים בסין
כמו פול או רדי,אלא למיפרט הטכני עליו חתום הייבואן,יצרן.
המקס HD 320GB יתן 80 שעות הקלטה ,וישלב את
שניי המכשירים שקיבלת לסימפל בוקס אחת.
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
- dmoses
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 214
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 16 פעמים
אספקת Yes HD
YES מספקים רק כבלHDMI עם הממיר HD.(באיכות נמוכה)
למרות שהבטיחו לי כבל אופטי לריסיבר, לא סיפקו!
חצי שעה של דיבורים עם אנשים "אטומים" לא עזר כלום!
הם טוענים "שאין במחסנים שלהם כבלים אופטיים ולעולם לא סיפקו לאף אחד!"
לידיעתכם.
לידיעתכם.
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
Re: אספקת Yes HD
הכבלים שמסופקים עם ממיר הידפינישן חינם:dmoses כתב:YES מספקים רק כבלHDMI עם הממיר HD.(באיכות נמוכה)
לידיעתכם....
1.hdmi to hdmi.
2.hdmi to dvi.
3.component.
כבליי שמע באיכות מעולה בעלות 24.90 ש"ח :
1.קואקס.
2.אופטי.
לפעמים "הכונאפה" שעונה לטלפונים לא
ראתה דברים כאלה בחיים.
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
וכאחד שהיה בצד השני, תאמינו לי שנציגי שירות גם יודעים להתנקם (פאסיבית) אל מי שמתייחס אליהם כמו אל ***. יחס גורר יחס.levikon כתב:ובגלל שאתם מתייחסים אלה בתור כונאפה, אל תתפלאו אחר כך על השירות ה-"מצויין" אותה היא מספקת לכם. הרי היא, בסופו של דבר, סתם "כונאפה"....
בידיוק.עידו_F כתב:וכאחד שהיה בצד השני, תאמינו לי שנציגי שירות גם יודעים להתנקם (פאסיבית) אל מי שמתייחס אליהם כמו אל ***. יחס גורר יחס.levikon כתב:ובגלל שאתם מתייחסים אלה בתור כונאפה, אל תתפלאו אחר כך על השירות ה-"מצויין" אותה היא מספקת לכם. הרי היא, בסופו של דבר, סתם "כונאפה".......
Re: אספקת Yes HD
היות ואין לי חיבור HDMI במסך והטכנאי טען שכבל HDMI ל DVI הם לא מספקים עם הממיר אז רצתי ליקנות כבל כזה בעלות של 60 ש"ח ניראה לי שיצאתי פריירזורו44 כתב:הכבלים שמסופקים עם ממיר הידפינישן חינם:dmoses כתב:YES מספקים רק כבלHDMI עם הממיר HD.(באיכות נמוכה)
לידיעתכם....
1.hdmi to hdmi.
2.hdmi to dvi.
3.component.
כבליי שמע באיכות מעולה בעלות 24.90 ש"ח :
1.קואקס.
2.אופטי.
לפעמים "הכונאפה" שעונה לטלפונים לא
ראתה דברים כאלה בחיים....
על כבל אופטי הוא ביכלל לא שמע שהם מספקים אפילו בתשלום.