עזרה בקניית 2 טלויזיות

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
CocoMania פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 30
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום,
בקרוב אני עובר דירה ולכן אנחנו קונים 2 טלויזיות חדשות:
1. הראשונה תהיה משפחתית לסלון, מרחק הצפיה הוא בערך 3-3.5 מטר והשימושים יהיו יותר שימושים משפחתיים: בעיקר צפיה בטלויזיה (HOT), קצת סרטי DVD ואולי תכני HD (ברגע שאני אבין איך אני יכול להפעיל שם כאלה תכנים)
התקציב: אני מעריך בסביבות ה6000 שקלים
2. הטלויזיה השניה תהיה בחדר שלי, מרחק הצפיה יהיה משהו כמו 2.75-3 מטר והשימושים יהיו כאלה: צפייה בטלויזיה (HOT), תכני HD (אני יכול לחבר גם את המחשב לטלויזיה?) ויש לי גם תכנון לקנות PS3/XBOX360..
התקציב: מקסימום 4000

השאלות שלי הן כאלה:
1. בשתי הטלויזיות אני לא יודע אם אני צריך פלזמה/LCD. מה לדעתכם כדאי לי לקנות
2. איזה גודל לדעתכם כדאי לי לקנות? (נראה לי שלראשונה 37/42 ולשניה 26/32 אני מתלבט)
3. איך אני יכול לחבר את הטלויזיה בחדר שלי למחשב ולהפוך אותו למחשב אישי וגם שיהיה כזה HTPC מתי שצריך/ או שאולי יש איזה מכשיר DVD שתומך בHD ואז אני יכול לצרוב הכל ולראות בטלויזיה (סרטים, סדרות, וכו')
4. בטלויזיה השניה אני מתכנן גם לעשות לי בחדר מערכת קולנוע (5.1). מה אני צריך בשביל זה?
5. והשאלה העיקרית: על איזה דגמים אתם ממליצים לכל טלויזיה ולמה אתם ממליצים עליהם?

תודה רבה מראש,
נועם[/b]

guy11
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2430
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #2 

1.פלזמה לסלון וLCD לחדר.
2.התקציב לחדר קצת נמוך ל 37" אז או שתוסיף או שתלך על 32" (אני הייתי מחכה ומוסיף).לסלון לפחות 42" (זה מה שנכנס לך בתקציב)
3.אתה פשוט מחבר את המחשב בכניסה המתאימה ובמה שהמסך תוך הכי טוב (או VGA או HDMI).אין DVD שאתה יכול לראות בו HD,רק נגן בלו ריי.
4.לא ממש מבין בזה אבל בגדול רסיבר ורמקולים בסראונד.
5.בתקציב שלך לפלזמה אין הרבה אופציות חוץ מדגמים של LG ועוד דגם של סמסונג שעולה טיפה יותר (A450).יש גם דגם של פנסוניק שנכס לך בתקציבPH10 . הדגמים של LG נקראים PG200 ו PG 60 .לגבי ה LCD אני לא ממש יודע מה נכנס לך בתקציב הזה ועל איזה גודל תלך בסוף אז אני לא יודע להמליץ.בהצלחה (Y)

CocoMania פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

כן בשניה כתבתי שאני מתכנן 32 או 26.
למה עדיף פלזמה ולא LCD והם התקציב שלי לפלזמה נחשב נמוך?

guy11
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2430
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #4 

עדיף פלזמה כי לתכנים שאתה צופה בהם בסלון אתה תראה טוב יותר בפלזמה ולתכנים שאתה צופה בחדר שינה (מחשב,קונסולות) אתה תראה טוב יותר ב LCD.התקציב שלך בסדר לפלזמות ממוצעות ולא מהרף העליון יותר.תנסה להגדיל את התקציב לחדר שינה וללכת על 37"-40".

CocoMania פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

לחדר השינה אני לא רוצה משהו ענק, אני עדיין מתלבט עם לקחת 32 או 26 בכלל וגם שם אני אראה רוב הזמן טלויזיה רגילה ורק בחלק מהזמן אפעיל תכני HD וקונסולות..
איך אני יכול לחבר את הטלויזיה למחשב בHDMI (אין לי יציאה כזאת על הכרטיס מסך)? אני אצטרך בVGA/DVI?
ואיך אני אוכל להעביר סאונד מהמחשב לטלויזיה?

CocoMania פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

הקפצה^^
אני צריך שתעזרו לי למצוא שני דגמים מתאימים לפי מה שהצעתם לי כאן שזה בעצם אומר פלזמה אחת בגודל 42-47 ושהמחיר שלה יהיה בסביבות ה6000-7000 שקל והטלויזיה השניה היא LCD בגודל 32
השימושים בראשונה (הפלזמה) יהיו טלויזיה (HOT) ואולי קצת סרטים בDVD ושטויות כאלה ובשניה (הLCD) השימושים יהיו בעיקר טלויזיה (גם HOT, משהו כמו 75%) והשאר תכני HD (סרטים,סדרות, ואולי קונסולה בעתיד)

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”