חוצפה של טכנאי הוט
-
RoeyTNT
- חבר ותיק

- תגובות: 1274
- שם מלא: RoeyTNT
- נתן תודות: 64 פעמים
- קיבל תודות: 22 פעמים
הרגע הגיע אליי טכנאי הוט להתקין ממיר HD.
הLCD שלי היא HD Ready, ללא HDMI, אלא עם כניסת DVI.
הטכנאי בא, ראה שאין כניסת HDMI ואמר שהטלוויזיה לא תומכת בHD, כי אין לה HDMI, והלך.
איזו חוצפה?
למי שהוא יש עיצה, מה לעשות? למי לפנות?
הLCD שלי היא HD Ready, ללא HDMI, אלא עם כניסת DVI.
הטכנאי בא, ראה שאין כניסת HDMI ואמר שהטלוויזיה לא תומכת בHD, כי אין לה HDMI, והלך.
איזו חוצפה?
למי שהוא יש עיצה, מה לעשות? למי לפנות?
-
RoeyTNT
- חבר ותיק

אז ככה, התקשרתי לתמיכה טכנית, הסברתי לנציגה שם מה הבעיה שלי, היא אמרה שהיא לא מבינה בחיבורים (תמיכה טכנית כאילו?!) ושהיא תדאג שמישהו אחר יחזור אליי מאוחר יותר. כמובן שאף אחד לא חזר אליי, אז התקשרתי שוב לתמיכה טכנית והפלא ופלא, ענתה לי טכנאית שכן מבינה. הסברתי לה את הבעיה, והיא אמרה שאני צודק במאה אחוז, ש-DVI זה מספיק טוב ושהם יכולים לחבר ממיר HD עם HDMI לטלוויזיית HD READY עם DVI. וסידרה לי טכנאי למחרתיים ואמרה שהיא תסביר לו את כל הסיפור.
מקווה שיהיה טוב.
מקווה שיהיה טוב.
-
RoeyTNT
- חבר ותיק

חחח אהבתי.איינשטיין כתב:נראה שאתה בדרך לסוף טוב הכל טוב.
דרך אגב - לא ברור לי ממתי טפשות (או "חוסר ידיעה/הבנה" אם אהיה politically correct) היא חוצפה......
וכן, אני מקווה שיהיה טוב.
guyezra, צודק, שיא החוצפה, טעות שלי שלא התעקשתי שהוא יתקשר באמת ויברר. הוא פשוט כ"כ עצבן אותי שרק רציתי שהוא יעוף. בכל מקרה, המון תודה לך. (=
דרך אגב, אמא שלי, שהייתה עדה לכל מה שקרה אמרה לי "למה שלא תלך לעבוד ב-HOT? נראה שאתה מבין אפילו יותר מהטכנאים". לא יודע אם לקחת את זה כמחמאה, כי זה לא כזו חכמה להיות יותר חכם מטכנאי שכזה. P:
אין ב-HOT כבל HDMI ל-DVI, לכן הטכנאי יכול לחבר לך את הממיר ל-LCD בתצורת COMPONENT בלבד.
או שתכין מראש אדפטור כזה, אחרת ההתקנה תיפול שוב.
אין בעייה להתקין HD על טלויזיות HD READY וראיתי גם התקנות על פלזמות SD..(ועדיין: במסך רחב רואים שידור HD באיכות גבוהה).
או שתכין מראש אדפטור כזה, אחרת ההתקנה תיפול שוב.
אין בעייה להתקין HD על טלויזיות HD READY וראיתי גם התקנות על פלזמות SD..(ועדיין: במסך רחב רואים שידור HD באיכות גבוהה).
The Black Wax
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
זה אותו הדבר מבחינת איכות. אם הטכנאי מביא כבל אז עדיף לך לקנות רק מתאם כדי לחסוך כמה עשרות שקלים.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- eg99
- חבר ותיק

- תגובות: 2999
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
לא הייתי שמח כל כך מהר...נראה שאתה בדרך לסוף טוב הכל טוב [חיוך]...
למרות שהבטיחו, אף אחד לא ידבר עם הטכנאי של יום ג,
ויבוא טכנאי ולא מתקין (להוט הפתרונים מה ההבדל ומי מבין יותר
ואם תתעקש, אולי תצליח לעכב אותו עד שהכל יעבוד (ראה http://www.hometheater.co.il/vp625186).
אצלי היו שלושה ביקורים וארבע שיחות טלפון ארוכות ומתישות, ורק אחרי שחיברתי והגדרתי לבד הכל הסתדר.
אגב, אני לא ממליץ לך להתעצבן, פשוט כי זה לא יעזור לך , וכנראה שהאלטרנטיבות שיש לך לא יותר טובות
ובעניין המתאם - באופן כללי, עדיף כבל HDMI-HDMI (בטלויזיה הבאה יעביר לך גם סאונד).
הוט מספקת כבל 1.5 מטר HDMI-HDMI, אז אם זה מספיק לך - קנה רק מתאם.
ערן
-
RoeyTNT
- חבר ותיק

מגניב, אם זה אותו דבר מבחינת איכות, אז זה באמת מעולה כי ההבדל במחיר בין כבל למתאם הוא די גדול.
eg99, אני גם בגישה של להתעצבן לא מביא לשום מקום, גם עם הנציגים שדיברתי בטלפון, דיברתי באופן הכי רגוע בעולם, ונכון לעכשיו אני מניח שקיבלתי את מה שרציתי.
לגבי ה-HDMI, כן אני יודע, אני יודע שHDMI זה החיבור האולטימטיבי לצפייה בתכני HD, אני יודע שהוא מעביר גם סאונד. אבל זה כרגע שיקול אחר, זה מה שיש לי בבית, ואולי רק עוד חצי שנה אקנה טלוויזיה חדשה עם FULL HD. בינתיים, אני רוצה להוציא את המיטב מהטלוויזיה שיש לי כרגע, כי לראות כבלים עם חיבור קומפוזיט בטלוויזיית LCD זה פשוט זוועה.
נ.ב. תודה לכולכם!
eg99, אני גם בגישה של להתעצבן לא מביא לשום מקום, גם עם הנציגים שדיברתי בטלפון, דיברתי באופן הכי רגוע בעולם, ונכון לעכשיו אני מניח שקיבלתי את מה שרציתי.
לגבי ה-HDMI, כן אני יודע, אני יודע שHDMI זה החיבור האולטימטיבי לצפייה בתכני HD, אני יודע שהוא מעביר גם סאונד. אבל זה כרגע שיקול אחר, זה מה שיש לי בבית, ואולי רק עוד חצי שנה אקנה טלוויזיה חדשה עם FULL HD. בינתיים, אני רוצה להוציא את המיטב מהטלוויזיה שיש לי כרגע, כי לראות כבלים עם חיבור קומפוזיט בטלוויזיית LCD זה פשוט זוועה.
נ.ב. תודה לכולכם!
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
אני מקווה שאתה מבין שאתה תמשיך לראות אולי פחות זוועתי, אבל עדיין, גם בממיר ה- HD. יכולות ה- upscale שלו הם לא מהטובות בעולם. ערוצי ה- SD יראו אולי טוב יותר ממקודם בזכות החיבור הדיגיטלי, אבל לא שיפור של שמיים וארץ. כמובן, שערוצי ה- HD זו כבר ליגה אחרת.RoeyTNT כתב: בינתיים, אני רוצה להוציא את המיטב מהטלוויזיה שיש לי כרגע, כי לראות כבלים עם חיבור קומפוזיט בטלוויזיית LCD זה פשוט זוועה.
נ.ב. תודה לכולכם!...
-
RoeyTNT
- חבר ותיק

כן אני יודע, upscale ל-sd, זה לא hd.
אבל תשמע, להוציא את המיטב מהטלוויזיה שלי לשידורי sd, אז זה זה, זה מה שחברות הטלוויזיה נותנות לנו. לא משנה אם יהיה לי full hd.
sd זה sd, אנחנו לא באמריקה שכל ערוץ שני שם זה hd וחבל.
לא נורא, נסתפק במה שיש בינתיים.
אבל תשמע, להוציא את המיטב מהטלוויזיה שלי לשידורי sd, אז זה זה, זה מה שחברות הטלוויזיה נותנות לנו. לא משנה אם יהיה לי full hd.
sd זה sd, אנחנו לא באמריקה שכל ערוץ שני שם זה hd וחבל.
לא נורא, נסתפק במה שיש בינתיים.
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
בשביל זה צריך לרכוש טרנסקודר בעלות של כ-400 ש"ח.asaf23 כתב:למה לא קומפוננט מההממיר לטלוויזיה?...
במקרים מסויימים השיפור שמקבלים הוא זניח מול כבל טוב של SCART ל- SVIDEO...
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!