ייבוא PANASONIC או PIONEER
שלום חברים יקרים.. זהו זה אני בקו הגמר .. אני טס לארה"ב ב30 לאוגוסט..
ואני רוצה לייבא משם דגם של פאנסוניק Z85 או אחד אחר מהחדשים...
או פיוניר 5010 , או 5020... בלי קשר לעלויות או מכס וכדומה רציתי לדעת אם מישהו ייבא אותם ארצה ומשתמש בהם כעת? במיוחד בקשר לתאימות של מתח ו 50/60HZ...
תודה רבה על התגובות ויום טוב!!!!!
ואני רוצה לייבא משם דגם של פאנסוניק Z85 או אחד אחר מהחדשים...
או פיוניר 5010 , או 5020... בלי קשר לעלויות או מכס וכדומה רציתי לדעת אם מישהו ייבא אותם ארצה ומשתמש בהם כעת? במיוחד בקשר לתאימות של מתח ו 50/60HZ...
תודה רבה על התגובות ויום טוב!!!!!
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
- lironana1982
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 12
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
אם כבר פנסוניק
לך לכיוון הPanasonic TH-50PZ800U שהיא ממש טובה אפילו יותר מהפיוניר
ואיך התכוונת להביא בדיוק
ואיך התכוונת להביא בדיוק
DHL
כמובן שלא לסחוב איתי (:... פשוט כשאהיה שם אקפוץ למגנוליה ואסתכל על הטלוויזיות.. וכך אוכל לדעת איזה אני מעדיף ( לא ראיתי פה בארץ את הפאנאסוניק)
ואם ארצה לקנות פשוט אשלח לארץ בDHL או משהו כזה...אני לא ממש חושש מהעלויות הנלוות במיוחד שראיתי איזה מחירים יש לפאנאסוניק ב B&H.. מתחת ל 2000$...50 אינץ
אז אני חושב ללכת על זה.. וגם רסיבר... אבל זה סיפור אחר... זה בטוח אני מביא.. לא איכפת לי מהרדיו, וראיתי שחלק מהאונקיו מגיעים עם ממתג מתח מאחור..(בורר מתח).. אז נראה שם אם יש דגמים כאלו באמת...
תודה על העזרה ויום טוב..
אני מקסימום ייחבר לה את הממיר של ה HD החדש
ואם ארצה לקנות פשוט אשלח לארץ בDHL או משהו כזה...אני לא ממש חושש מהעלויות הנלוות במיוחד שראיתי איזה מחירים יש לפאנאסוניק ב B&H.. מתחת ל 2000$...50 אינץ
אז אני חושב ללכת על זה.. וגם רסיבר... אבל זה סיפור אחר... זה בטוח אני מביא.. לא איכפת לי מהרדיו, וראיתי שחלק מהאונקיו מגיעים עם ממתג מתח מאחור..(בורר מתח).. אז נראה שם אם יש דגמים כאלו באמת...
תודה על העזרה ויום טוב..
אני מקסימום ייחבר לה את הממיר של ה HD החדש
היי בועז,
כדאי שתבדוק טוב אתכדאיות רכישת המסך מחו"ל...
אני מכיר מישהו שביצע רכישה של מסך מחו"ל ( יבוא אישי) לפני כחודשיים
ולאחר מספר ימים המסך התקלקל לו , וכבר לא השתלם לו להחזיר את המסך לחו"ל לתיקון.
בסוף הוא רכש חדש בארץ. את הדגם 5020.
כדאי שתבדוק טוב אתכדאיות רכישת המסך מחו"ל...
אני מכיר מישהו שביצע רכישה של מסך מחו"ל ( יבוא אישי) לפני כחודשיים
ולאחר מספר ימים המסך התקלקל לו , וכבר לא השתלם לו להחזיר את המסך לחו"ל לתיקון.
בסוף הוא רכש חדש בארץ. את הדגם 5020.
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
Re: DHL
תשים לב שתשלם TAX אם תרכוש בחנות.boazbuk כתב:כמובן שלא לסחוב איתי (:... פשוט כשאהיה שם אקפוץ למגנוליה ואסתכל על הטלוויזיות.. וכך אוכל לדעת איזה אני מעדיף ( לא ראיתי פה בארץ את הפאנאסוניק)
תודה על העזרה ויום טוב..
אני מקסימום ייחבר לה את הממיר של ה HD החדש...
אני מציע להזמין טלויזיה לארץ מישראל, אבל דברים נוספים כמו כרטיס כניסה נוסף או מתקן תלייה תקנה שם ותקח אתך למטוס חזרה
ב-B&H יש אחריות לשבוע על תקינות "אלקטרונית" במקרה ויש תקלה כך שמכסים שילוח מישראל חזרה לארה"ב ויש לך ביטוח של מטען של 14 יום מרגע קבלה
פנסוניק ופיוניר מכשירים אמינים מאוד
Re: אם כבר פנסוניק
האם ה Panasonic TH-50PZ800U תעבוד בארץ ב PAL וב 220V ?lironana1982 כתב:לך לכיוון הPanasonic TH-50PZ800U שהיא ממש טובה אפילו יותר מהפיוניר
ואיך התכוונת להביא בדיוק...
- michael123
- חבר מכור קשה

השמועה אומרת שב-220 וולט - כן, ו-PAL - לא
(אני אגב ממליץ על Z850, ראיתי את המסך והוא באמת פנטסטי - רק שלא הכי זול, לא?)
לסדרות ה-PF/PH אין שום בעיה עם 220 וולט ו-PAL
(אני אגב ממליץ על Z850, ראיתי את המסך והוא באמת פנטסטי - רק שלא הכי זול, לא?)
לסדרות ה-PF/PH אין שום בעיה עם 220 וולט ו-PAL
- michael123
- חבר מכור קשה

הם הבטיחו לי בזמנו מימון של שילוח חזרה לארה"ב במקרה ויש תקלה בשבוע הראשוןeagle75 כתב:michael123
אתה בטוח לגבי האחריות של B&H? הם יממנו את המשלוח הלוך וחזור על חשבונם?...
חפשתי באתר שלהם, לא מצאתי אזכור לכך. האם זה היה ממזמן והאם קבלת אישור בכתב לכך?michael123 כתב:הם הבטיחו לי בזמנו מימון של שילוח חזרה לארה"ב במקרה ויש תקלה בשבוע הראשוןeagle75 כתב:michael123
אתה בטוח לגבי האחריות של B&H? הם יממנו את המשלוח הלוך וחזור על חשבונם?......
אני מתכנן בנסיעה הבאה שלי לניו יורק לבקר אצלם. לבקש שיפתחו את אחת היחידות כדי שאבדוק בחנות שהכל בסדר ולשלוח את היחידה לארץ. יהיה מאוד נחמד אם אקבל אחריות (אפילו של שבוע, לא צריך יותר מזה) לפחות בהתחלה.
- michael123
- חבר מכור קשה

- זה היה טלפוני עם אחד הנציגים שלהםeagle75 כתב:חפשתי באתר שלהם, לא מצאתי אזכור לכך. האם זה היה ממזמן והאם קבלת אישור בכתב לכך?michael123 כתב:הם הבטיחו לי בזמנו מימון של שילוח חזרה לארה"ב במקרה ויש תקלה בשבוע הראשוןeagle75 כתב:michael123
אני מתכנן בנסיעה הבאה שלי לניו יורק לבקר אצלם. לבקש שיפתחו את אחת היחידות כדי שאבדוק בחנות שהכל בסדר ולשלוח את היחידה לארץ. יהיה מאוד נחמד אם אקבל אחריות (אפילו של שבוע, לא צריך יותר מזה) לפחות בהתחלה....
- לגבי לפתוח בחנות - זה לא רעיון טוב להרוס את האריזה המקורית, וחוץ מזה אמרתי שתשלם 8% TAX
B&H לא ישלחו לך מסך דפוק
אני בטוח שהם לא ישלחו בכוונה, אבל הרי אין להם אפשרות לדעת את זה בלי לפתוח . אני מניח שפשוט אגיע למקום ואראה איך הדברים זורמים, מקסימום אזמין מהאתר שלהם במקום מהחנות...michael123 כתב:- זה היה טלפוני עם אחד הנציגים שלהםeagle75 כתב:חפשתי באתר שלהם, לא מצאתי אזכור לכך. האם זה היה ממזמן והאם קבלת אישור בכתב לכך?michael123 כתב:הם הבטיחו לי בזמנו מימון של שילוח חזרה לארה"ב במקרה ויש תקלה בשבוע הראשוןeagle75 כתב:michael123
אני מתכנן בנסיעה הבאה שלי לניו יורק לבקר אצלם. לבקש שיפתחו את אחת היחידות כדי שאבדוק בחנות שהכל בסדר ולשלוח את היחידה לארץ. יהיה מאוד נחמד אם אקבל אחריות (אפילו של שבוע, לא צריך יותר מזה) לפחות בהתחלה....
- לגבי לפתוח בחנות - זה לא רעיון טוב להרוס את האריזה המקורית, וחוץ מזה אמרתי שתשלם 8% TAX
B&H לא ישלחו לך מסך דפוק...
הוא יחסוך TAX אבל ישלם משלוח ומכס על המשלוח כך שאני לא בטוח שזה משתלם.nimee כתב:אם יש לך מישהו במדינה קרובה אחרת, נניח בניו ג'רסי, פשוט תשלח אליו כדי לחסוך TAX. כך תוכל גם לעשות בדיקת שפיות למכשיר לפני שתשלח אותו ארצה....
משלוח ומכס בכל מקרה אצטרך לשלם, כי אני רוצה שהמכשיר יגיע לארץ בסופו של דברdetailer כתב:הוא יחסוך TAX אבל ישלם משלוח ומכס על המשלוח כך שאני לא בטוח שזה משתלם.nimee כתב:אם יש לך מישהו במדינה קרובה אחרת, נניח בניו ג'רסי, פשוט תשלח אליו כדי לחסוך TAX. כך תוכל גם לעשות בדיקת שפיות למכשיר לפני שתשלח אותו ארצה.......
גם אם תחשב מס של 30%, מע"מ של 15.5% ומשלוח של חצי מעלות המכשיר (800$) עדיין מאוד מאוד (מאוד מאוד) משתלם.
- michael123
- חבר מכור קשה

- מכס + מע"ם זה 32% מהמחיר בקבלה/מסמכים של שילוחeagle75 כתב:משלוח ומכס בכל מקרה אצטרך לשלם, כי אני רוצה שהמכשיר יגיע לארץ בסופו של דברdetailer כתב:הוא יחסוך TAX אבל ישלם משלוח ומכס על המשלוח כך שאני לא בטוח שזה משתלם.nimee כתב:אם יש לך מישהו במדינה קרובה אחרת, נניח בניו ג'רסי, פשוט תשלח אליו כדי לחסוך TAX. כך תוכל גם לעשות בדיקת שפיות למכשיר לפני שתשלח אותו ארצה.......![]()
גם אם תחשב מס של 30%, מע"מ של 15.5% ומשלוח של חצי מעלות המכשיר (800$) עדיין מאוד מאוד (מאוד מאוד) משתלם....
- שילוח ל-NJ יעלה לך אותם 200 דולר
עבור הדוגמא שלך:b8090 כתב:מישהו יכול לעשות פה חישוב לדוגמא?
המכס הוא על הסכום של ה TV או על הTV+משלוח?
כנל לגבי המעמ?
בהנחה שהTV עולה 1500 ומשלוח 800
כמה בסופו של דבר?...
עלות מסך 1500$, מע"מ 15.5% ומכס 30%: 1500*1.3*1.155=2250$
עלות משלוח 800$
סה"כ עליויות: 3050$, לפי דולר של 3.6 מדובר ב 11,000 שקל .
אגב, אם למסך אין טיונר (גרסת מוניטור), המכס הוא אפילו יותר נמוך ומגיע ל 15% בלבד.
נערך לאחרונה על ידי eagle75 ב 19/08/2008 14:12, נערך פעם 1 בסך הכל.