בקרוב באירופה, MTV HD
מתוך אתר Satil.com
17.8.2008
פרטים נוספים על ערוץ ה HD של MTV אירופה
MTV Networks המרכזת את הפעילות של כל רשתות MTV על כלל ערוציהן באירופה ובמזרח התיכון פירסמה פרטים נוספים על הערוץ האירופי החדש שלה בהפרדה גבוהה , שכבר משדר שידורי ניסיון באמצעות HotBird ב 13 מעלות מזרח.
הערוץ החדש יציע תוכניות פופולאריות של MTV שהופקו במקור בפורמט החדש , ביניהן MTV Unplugged, VH1 Storytellers, CMT’s Crossroads וכן אירועים מרכזיים כגון MTV Europe Music Awards.
כמו כן תהיה בלוח השידורים של הערוץ רצועה יומית שתוקדש לתוכניות של ערוץ Nickelodeon ( אף הוא של MTV Networks) שתכלול סדרות פופולאריות מהערוץ, ביניהן SpongeBob SquarePants, Avatar, Ren & Stimpy , Drake & Josh ועוד .
ב MTVNI מקווים לחתום בחודשים הקרובים על הסכמי הפצה של הערוץ החדש ברשתות כבלים ולווין באירופה ובמזרח התיכון . הערוץ ישודר ב 1080i ובדולבי סראונד 5.1 ממרכז ההפקה וההפצה החדש של הרשת בפולין והוא יושק במהלך חודש ספטמבר בפולין עצמה.
http://www.satil.com/news_2008_3/17082008_1.htm
מי שיש לו גישה לHotbird 13 מוזמן לחלוק איתנו רשמים משידורי הניסיון.
17.8.2008
פרטים נוספים על ערוץ ה HD של MTV אירופה
MTV Networks המרכזת את הפעילות של כל רשתות MTV על כלל ערוציהן באירופה ובמזרח התיכון פירסמה פרטים נוספים על הערוץ האירופי החדש שלה בהפרדה גבוהה , שכבר משדר שידורי ניסיון באמצעות HotBird ב 13 מעלות מזרח.
הערוץ החדש יציע תוכניות פופולאריות של MTV שהופקו במקור בפורמט החדש , ביניהן MTV Unplugged, VH1 Storytellers, CMT’s Crossroads וכן אירועים מרכזיים כגון MTV Europe Music Awards.
כמו כן תהיה בלוח השידורים של הערוץ רצועה יומית שתוקדש לתוכניות של ערוץ Nickelodeon ( אף הוא של MTV Networks) שתכלול סדרות פופולאריות מהערוץ, ביניהן SpongeBob SquarePants, Avatar, Ren & Stimpy , Drake & Josh ועוד .
ב MTVNI מקווים לחתום בחודשים הקרובים על הסכמי הפצה של הערוץ החדש ברשתות כבלים ולווין באירופה ובמזרח התיכון . הערוץ ישודר ב 1080i ובדולבי סראונד 5.1 ממרכז ההפקה וההפצה החדש של הרשת בפולין והוא יושק במהלך חודש ספטמבר בפולין עצמה.
מי שיש לו גישה לHotbird 13 מוזמן לחלוק איתנו רשמים משידורי הניסיון.
Re: עולה בHOT HD
אתה בטוח?yoavf כתב:הערוץ עולה בHOT HD
החל מה 12.9...
אני פניתי לחברת ענני תקשורת שהיא בעלת זכויות היוצרים במדינת ישראל של רשת ערוצי MTV,
וקיבלתי תשובה שהם לא מכירים את הערוץ הזה,
אז יש לי הרגשה שזה שרשום פה להפצה למזרח התיכון
,שזה לא כולל את מדינת ישראל,
http://www.ananey.com/inner.aspx?id=6
Nissim כתב:יכול להיות שלענני תקשורת יש זיכיון רק לערוצי ה SD או שהם לא ביקשו זיכיון על הערוץ הזה ומישהו אחר קיבל אותו....
אני אעזור לך, כרגע אף גוף בארץ לא סגור על חוזה על תכני MTV HD בארץ. גם לא "ענני תקשורת".
זה לא נראה הגיוני כי לפי הרשום באתר האינטרנט של ענני תקשורת,לא רשום שיש להם זכויות שידור בלעדיות רק על חלק מערוצי MTV לשידור במדינת ישראל,אלא על כל ערוצי רשת MTV,Nissim כתב:יכול להיות שלענני תקשורת יש זיכיון רק לערוצי ה SD או שהם לא ביקשו זיכיון על הערוץ הזה ומישהו אחר קיבל אותו....
ולמה אני חושב שהם בלעדיים גם בפועל?
תרשום לי בבקשה על ערוצים ששייכים לרשת MTV ומשודרים גם בYES ואו HOT,
שמשודרים שם וששמם לא מוזכר באתר האינטרנט של ענני תקשורת בתור ערוצים שיש לחברה הזאת זכויות שידור? אתה יכול בבקשה?
דרך אגב,דבר אחד ששכחו לעדכן אבל אישרו לי בדואר האלקטרוני,
שבמקום זכויות שידור של הערוץ MTV BASE הם נותנים לשידור את הערוץ MTV DANCE,
אני יכול, ערוץ 77 בyes - ערוץ MTV Music. ערוץ 72 - ערוץ MTV Dance או ערוץ 74 - VH1 Classics. כולם ערוצים המשודרים בyes ובHOT (למעט הראשון, שהוא בלעדי לyes) ולא מופיעים באתר של ענני תקשורת.רמיאב כתב:
ולמה אני חושב שהם בלעדיין גם בפועל?
שמשודרים שם וששמם לא מוזכר באתר האינטרנט של ענני תקשורת בתור ערוצים שיש לחברה הזאת זכויות שידור? אתה יכול בבקשה?...
אבל זו לא הנקודה, כי גם הערוץ הזה עבר בטיווח "ענני תקשורת". הנקודה היא שאתר "ענני תקשורת" הוא לא המקור הכי מעודכן שיש.
בכל זאת אני חושב שיכול להיות שלערוץ הזה לא תהיינה זכויות שידור בישראל,אלא רק למדינות אחרות במזרח התיכון,עידו_F כתב:אני יכול, ערוץ 77 בyes - ערוץ MTV Music. ערוץ 72 - ערוץ MTV Dance או ערוץ 74 - VH1 Classics. כולם ערוצים המשודרים בyes ובHOT (למעט הראשון, שהוא בלעדי לyes) ולא מופיעים באתר של ענני תקשורת.רמיאב כתב:
ולמה אני חושב שהם בלעדיין גם בפועל?
שמשודרים שם וששמם לא מוזכר באתר האינטרנט של ענני תקשורת בתור ערוצים שיש לחברה הזאת זכויות שידור? אתה יכול בבקשה?...
אבל זו לא הנקודה, כי גם הערוץ הזה עבר בטיווח "ענני תקשורת". הנקודה היא שאתר "ענני תקשורת" הוא לא המקור הכי מעודכן שיש....
בדיוק כמו למשל שלערוץ MTV BASE אין עכשיו זכויות שידור לישראל,
ואני חושב שהבעיה שאם בכל זאת הערוץ הזה ישודר במדינת ישראל,שזה יהיה על חשבון ערוץ מוזיקה לא של HD,בחברת טלוויזיה בכבלים ואו לווין בישראל,
ואז התוצאה יכולה להיות עוד אכזבה למי שיש לו את חבילת המוסיקה לא של ה HD,
רמיאב כתב:בכל זאת אני חושב שיכול להיות שלערוץ הזה לא תהיינה זכויות שידור בישראל,אלא רק למדינות אחרות במזרח התיכון,
ואני חושב שהבעיה שאם בכל זאת הערוץ הזה ישודר במדינת ישראל,שזה יהיה על חשבון ערוץ מוזיקה לא של HD,בחברת טלוויזיה בכבלים ואו לווין בישראל,
ואז התוצאה יכולה להיות עוד אכזבה למי שיש לו את חבילת המוסיקה לא של ה HD,...
MTV Base הוא נושא אחר, הערוץ הפסיק את שידורי בכל רחבי המזרח התיכון ואירופה למעט צרפת, שם יש MTV Base בגירסה מקומית, ובריטניה שם מופק הערוץ. הסיבה לכך היא שינוי ייעודו של הערוץ וכוונה לפתוח אותו מחדש בפורמט חדש שייעודו הוא ליבשת אפריקה. ההחלטה להפסיק לשדר את הערוץ לא נבעה ע"י שום גורם ישראלי.
בקשר לספקולציות שלך לגבי מדיניות ערוצים בחברות בארץ, אתה מוזמן לשמור אותם לקהל הצעיר של Selectv.
אני חושב שההשערות שלי מתאימות גם לפורום הזה מכיוון שזה שייך לנושא הפורום הזה,עידו_F כתב:רמיאב כתב:בכל זאת אני חושב שיכול להיות שלערוץ הזה לא תהיינה זכויות שידור בישראל,אלא רק למדינות אחרות במזרח התיכון,
MTV Base הוא נושא אחר, הערוץ הפסיק את שידורי בכל רחבי המזרח התיכון ואירופה למעט צרפת, שם יש MTV Base בגירסה מקומית, ובריטניה שם מופק הערוץ. הסיבה לכך היא שינוי ייעודו של הערוץ וכוונה לפתוח אותו מחדש בפורמט חדש שייעודו הוא ליבשת אפריקה. ההחלטה להפסיק לשדר את הערוץ לא נבעה ע"י שום גורם ישראלי.
בקשר לספקולציות שלך לגבי מדיניות ערוצים בחברות בארץ, אתה מוזמן לשמור אותם לקהל הצעיר של Selectv....
ואני חולק על דעתך שהערוץ הפסיק לשדר כי כך הוא רצה,אלא משום שחברת MTV אירופה,לא מעוניינת לשלם כסף לערוץ הזה כדי שאפשר יהיה לצפות בו מחוץ לאזור בריטניה,
משיקולים שלה,ובמקום זה היא בחרה בערוץ MTV DANCE כערוץ להפצה מחוץ לאזור בריטניה,
למעשה הערוץ MTV HD אירופה, שייך לרשת MTV אירופה,ורשת MTV אירופה היא שמחליטה לאיזה מדינות הערוץ הזה ישודר,בדיוק כמו שהיא קבעה לגבי השידור של הערוץ MTV BASE,שכעת אסור לשידור במדינת ישראל,
רמיאב כתב:אני חושב שההשערות שלי מתאימות גם לפורום הזה מכיוון שזה שייך לנושא הפורום הזה,עידו_F כתב:רמיאב כתב:בכל זאת אני חושב שיכול להיות שלערוץ הזה לא תהיינה זכויות שידור בישראל,אלא רק למדינות אחרות במזרח התיכון,
בקשר לספקולציות שלך לגבי מדיניות ערוצים בחברות בארץ, אתה מוזמן לשמור אותם לקהל הצעיר של Selectv....
ואני חולק על דעתך שהערוץ הפסיק לשדר כי כך הוא רצה,אלא משום שחברת MTV אירופה,לא מעוניינת לשלם כסף לערוץ הזה כדי שאפשר יהיה לצפות בו מחוץ לאזור בריטניה,
למעשה הערוץ MTV HD אירופה, שייך לרשת MTV אירופה,ורשת MTV אירופה היא שמחליטה לאיזה מדינות הערוץ הזה ישודר,...
בסדר, מה אני מבין בכלל...
אני חושב שבמקרה הזה לא צריך להיות חכם גדול כדי לדעת את האמת,עידו_F כתב:רמיאב כתב:אני חושב שההשערות שלי מתאימות גם לפורום הזה מכיוון שזה שייך לנושא הפורום הזה,עידו_F כתב:רמיאב כתב:בכל זאת אני חושב שיכול להיות שלערוץ הזה לא תהיינה זכויות שידור בישראל,אלא רק למדינות אחרות במזרח התיכון,
למעשה הערוץ MTV HD אירופה, שייך לרשת MTV אירופה,ורשת MTV אירופה היא שמחליטה לאיזה מדינות הערוץ הזה ישודר,...
בסדר, מה אני מבין בכלל...
...
מספיק רק לחשוב נכון ולהגיע אל ההגיון,
האם בצורה חוקית אפשר לשדר ללא זכויות שידור?
האם זכויות שידור לא יכולות לעלות כסף?
האם מותר לגוף האחראי לשדר ערוץ ששייך לו ללא רשות הערוץ המסויים?
האם יש הוכחה שמוסיקה שחורה אהובה רק בקרב תושבי אפריקה עד כדי כך שהערוץ מיועד לשידור רק ביבשת אפריקה?
לפי שאילת שאלות כאלו במחשבה,
יותר קל להגיע אל התשובה הנכונה,
בכל אופן רשום בהודעה ב SATIL
בשפה האנגלית,
שבעוד כמה חודשים צריכה להיות ההפצה מחוץ לפולין,
אז כניראה שבעוד כמה חודשים,נהיה יותר חכמים,
רמיאב,רמיאב כתב: בכל אופן רשום בהודעה ב SATIL
בשפה האנגלית,
אז כניראה שבעוד כמה חודשים,נהיה יותר חכמים,...
סמוך על עידו שהוא מספק לך מידע מעודכן.
כמי שעבד פעם עם MTV, אני יכול להגיד לך שהכל שם מסובך ויכול להיות בכלל שערוצי ה HD שייכים בכלל למחלקה חדשה שלא כפופה להסדרי הזיכיון הקודמים.
בכנותNissim כתב:רמיאב,רמיאב כתב: בכל אופן רשום בהודעה ב SATIL
בשפה האנגלית,
אז כניראה שבעוד כמה חודשים,נהיה יותר חכמים,...
סמוך על עידו שהוא מספק לך מידע מעודכן.
כמי שעבד פעם עם MTV, אני יכול להגיד לך שהכל שם מסובך ויכול להיות בכלל שערוצי ה HD שייכים בכלל למחלקה חדשה שלא כפופה להסדרי הזיכיון הקודמים....
אני לא טוען שהוא משקר אלא שאני מסתייג מדבריו,
לתגובתך,ניסים,
קשה לי להאמין שעושים הפרדה למחלקה אחרת בין תוכן של HD לבין תוכן לא של HD במיוחד שאם מדובר בתכנים שמשודרים גם ב SD,
נערך לאחרונה על ידי רמיאב ב 20/08/2008 8:21, נערך פעם 1 בסך הכל.
רמיאב כתב:
אני לא טוען שהוא משקר אלא שאני מסתייג מדבריו,
לתגובתך,
קשה לי להאמין שעושים הפרדה למחלקה אחרת בין תוכן של HD לבין תוכן לא של HD במיוחד שאם מדובר בתכנים שמשודרים גם ב SD,...
כן, רק שזה לא מה שאמרתי.
yoavf כתב:המידע הגיע מעובד הוט שקיבל את זה במייל פנימי. כך שהוא די אמין. (המידע, והעובד
התאריך הנכון אגב הוא ה15.9, ולא ה12 כמו שכתבתי קודם.[/quote
אולי המידע הזה לא נכון?
הרי גם בהודעה של SATIL רשום בחודשים הבאים ולא בחודש הבא,לגבי ההפצת הערוץ הזה בחו"ל,
וגם חברת ענני תקשורת הבלעדית לשידור במדינת ישראל של רשת ערוצי MTV,לא מכירה את הערוץ הזה,
דבר אחד בטוח,
אני אזכור את התאריך 15.9 לחודש הבא,ואדע מי צודק,
העובד או הרשום בכתבה של SATIL,שזה בעוד כמה חודשים ולא בחודש הבא,...